lara larissa -> RE: Tašča (26.3.2008 13:08:11)
|
Vem da ji ne bi smela popustit ker pol tak bo skoz nekaj odločala. Je pa res da sem naredila napako da se nisem takoj oglasila ko je to izjavila. Izjavila pa je to ko ni blo mojega poleg, rekla pa ji nisem nič takrat ker sem zablokirala, šok mi je bil, sploh nisem vedla kaj rečt, kako odreagirat...zaprla mi je usta. Če bi to pričakovala bi mela kaj pripravljeno, tak pa se mi niti sanjalo ni da bo ji kaj takega padlo na pamet. Rekla sem ji da sem se dogovarjala z sestro pač da bo ona. Pa je rekla saj maš dve sestri, pa naj bo prvem sine boter ker je edini brat (pač od mojega brat) če pa bota mela še kirega pa naj bo ena od tvojih sester, ko sta pač dve,hallllo!!!! Ma saj to je res da ma sam enega brata, samo pa to še ne pomeni da je mela pravico se it sama dogovarjat z njim za botera. Aja pa še to.... pravi da če boma mela še kireg otroka da naj bo ena od mojih sester botra kot da bom njo vprašala, če lahko še mam enega otroka. Po drugi strani pa reče da če sma pametna naj imama samo enega otroka, glede na to kakšno je žviljenje, vedno težje in da naj pač temu vse nudima. Ma ja menda še jo bom prosila za dovoljenje če lahko mava še kakega otroka.....Pa sploh ne živima težkega življenja, ne manjka nama financ in ničesar kaj potrebuje otrok od svojih staršev.....Imamo vse kar rabimo od ljubezni do financ, strehe nad glavo itd.....
|
|
|
|