|
RE: hiša, hiša.. 26.3.2008 14:38:06
|
|
|
|
pety78
|
Pa menda ja ne, da bo imel tvoj brat sedaj, ko bo v hiši tvojih staršev večje in boljše stanovanje kot ti? Pa manjše stroške, pa boljši avto? A ti gre to v nos? Saj ne morem verjetni, res ne. A sedaj bi te pa moral kar izplačati, ker je šel domov živet? Bi pa ti šla, če ti je tolk do tega. Jaz živim v trosobnem stanovanju, sestra se bo kmalu vselila v novo hišo, več kot 200m2, brata pa še oba živita doma v hiši staršev in upam, da bo kateri ostal doma, da jima bo na stara leta pomagal, ker sem jaz predaleč stran. Pa mi niti na misel ne pride, da bi kaj od tiste hiše jaz želela imeti. Bratoma privoščim, da jima bi šlo v življenju najbolje, kar se da. Resnično! Prav tako sestri, ampak za njo je že lepo poskrbljeno in prav srečna sem, ko vidim, kako lepo bodo imeli. Jaz se bom pa že znašla v življenju, če bi pa bila kriza, bi mi pa verjetno tudi vsi pomagali po najboljših močeh in VEM, da bi me sestra in oba brata sprejela vsaj za nekaj časa k sebi domov, če bi slučajno ostala na cesti. Vem, da bi mi pomagali, ampak jaz v tej smeri ne razmišljam. Sram bi me bilo se kregati z brati ali sestro za dediščino, sploh, če so starši še živi. Pusti brata naj si uredi, tako kot si želi, ti imaš kje živeti, če bi pa bila na cesti, bi te pa verjetno z veseljem vsi sprejeli. Razen, če se ne boš preveč zamerila in skregala s familijo zaradi materialnih stvari. Potem si boš pa sama kriva, ker tvoji otroci ne bodo imeli strica in tete!!! Žalostno, res!