Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra jaz pa vsako jutro pogledam, če je Dinki že rodila... srečno Dinki, danes te obdržijo not in jutri zjutraj bom pila kavico ob novički, da je tvoj pingič v naročju , ah Azzura, veš kolk je to lepo prebrat . Tudi jaz vas določene prav rada spremljam kako se vam kaj godi. No, da malo poročam kako je z mano in z mojim pingičem, ki je še zmeraj v trebuhu . Sem iz pregleda. CTG še zmeraj isti kot zmeraj, na UZ plodovnice še dovolj, vaginalni pregled - nič odprta, vendar skrajšan MV . Prav tako je zatipala glavico, ki se je še bolj spustila v porodni kanal od ponedeljka .....potem me je moja G razveselila z besedami, da me sedaj predaja v P....juuuupiiiiiii .....torej če me do petka kaj ne prehiti, naj grem v petek dopoldne v P, da mi sicer ne more zagotovo trditi, da me bodo tudi zadržali, ampak naj kar računam na to, če ne pa zagotovo čez vikend....sem tolk vesela ...moj dragi pa tudi ... Katy13 in naja31, vidim, da tudi pri vama ni nič novega. Vseeno čestitke za pregled ....mogoče pa nas le vse tri obdržijo v petek ...do takrat si bomo pa še mal družbo delale si pa Naja pisala, da se pri tebi nekaj bolj dogaja....pri meni tudi, meni moj mali že tko dol tišči in sem to povedala tudi moji G in je rekla, da mi verjame ker se spušča. No, na koncu me je tudi pohvalila, da sem bila celo zelo vredu in brez težav ter kompliciranja . Jaz bom pa kmalu mamica .......