miškolinček
|
Višnja Nosečniška oblačila imajo na Rudniku v H&M, v City parku jih nimajo (vsaj do zdaj jih niso imeli, če se motim me popravite). Nekaj jih imajo tudi v C&A, vendar ne toliko kot v H&M. Sandra, suuper, čestitam za pogodbo. Zdaj se ti je gotovo kamen odvalil od srca. Vem kako je ko čakaš na pogodbo, pa vsi v kadrovskih sl. že vse vejo, ti pa vse zadnji dan. Zdaj ti pa ne bo treba ne vem kakšnega darila kupit, a ni to najlepše darilo, tako zate kot za tvojo družinico. Naty, samo da si boljše. A zdaj v službo hodiš, sem mislila da si doma, ker si dopoldne vedno mal prišla tukaj pogledat? Sem opazila da te ni. Erin, ti sam pančkaj če lahko. Jaz sem tudi v prvi spala kot ubita cele dneve in noči, zdaj se pa nikakor ne morem naštimat. Pol grem pa čez dan mal poštukat, kot . Zadnjič sem ti pozabila napisat, da si zapomni datum, ko si bila na razgovoru za EA, če se boš odločila zanjo, ker v porodni sobi preverjajo če si bila tam in kdaj. Jaz sm se prvič komaj spomnila približnega datuma. Ni kaj nosečniška pozabljivost, . Punce, ne sekirajte se zaradi kg, če vam paše kar jejte, ne morejo se vse čisto malo porediti, ene več ene manj. O hujšanju bomo potem razmišljale, ko bomo imele v rokah. Pa da potolažim tiste, ki vas skrbi koliko kg že imate (imena sem pozabila), jaz sem jih že v štartu imela več kot jih imate nekatere zdaj, ko ste se zredile za 3, 4,5 kg itd., tako da ni panike. morajo pa tudi nekaj jesti, a ne?
|