Maja T.
|
Čer! Super pa smo že na 2.delu , ste pa toliko načvekale, da sem uspela samo na hitro preleteti. So RR pozelenili, mi je dosti bolj všeč Vidim, da imamo dve novi, dobrodošli Petrushka, Nateja med nami , ne bo vama dolg čas . Še ena slavljenka, nyna84 vse dobro, vse lepo za rojstni dan Zoja Miška kupi kako lepo knjigo, mogoče zbirko malih knjig od MK - Poti modrosti Ceberca, to za materinski dan si pa tako lepo napisala, da so mi stopile solze v oči, uh danes nisem v dobri koži Nell te pleničke si tako lepo naslikala, da sem ostala brez besed. Sem mislila, da bo kakšna barvna abstrakcija, pa je prava umetnina, bravo Mislim, da je lana78 spraševala za pregled na GP. Mene G. načeloma ne bi pregledal, ampak me je enkrat zaradi špikanja, zdaj nazadnje pa zaradi tega, ker mi malo trebuh trdi. Obakrat je preveril, če je MV zaprt in je bilo vse ok Erin in Sayuri, super sta zrihtali ta prehod iz 1. dela na 2. del, sem se prav nasmejala, ko sta kontaktirali med seboj in kopirali sezname, zakon sta pingo80 za brcike, čipka tebi pa, da bi jih čim prej čutila mislim, da še tako ni kriza, če ne čutiš brcik in imaš še čas tam nekje do 24. t., Dajte me popravit, če sem se vsekala v tednih, sem nekje brala, da je bil omenjen 24 t./22t. Čestitam ostalim za vse uspešne preglede , so to eni lepi občutki, ko ti reče, da je z vse v redu. Nisem vse komentirala, ker niti ne vem več, kaj je katera pisala, zato vsem ostalim so- želim mirno, lepo noč in sladke sanje