bella02
|
tejkaz, sem čist navdušena nad tem, da ti je v Gorenji vasi všeč . Jaz prihajam iz tistih koncev in si nisem nikdar mislila, da bom zapustila to lepo Poljansko dolino. Če se ne motim, govoriš o novi poslovni stavbi, kjer je Mercator spodaj, tam vem, da oddajajo še stanovanja. Res ni Ljubljana blizu, samo ne bosta edina, ki se bosta vozila. Zaenkrat je v Mednem do Lj. še ful gužva, sam z vlakom si pa ful hitro, pa že v Šk. Loki naj gre na vlak. Ko pa bo enkrat Loška obvoznica in ta avtocesta do Kosez, bo pa to tamal problem. Za vrtec vem, da so lani vse vzeli. Če pa niso dobili v Gor. vasi, so jih dali v Poljane, kar pa tud ni daleč. Če te kaj zanima, pa pošlji ZS. Ja, v Gor. vasi je ZD, tam imaš vse, razen pediatra. Če ga hočeš, moraš otroka vozit v Šk. Loko, drugo imaš vse: osebnega, zobozdravnika, lekarno. Gin in laboratorij pa sta tudi v ŠK. Loki. Vidim, da ti je že veliko pojasnila miškolinček, sem danes pozna na RR, samo ne bom brisala, kar sem napisala. Erin, moj gre z mano. Itak je pri tvoji glavi. Kaj bo pa novega videl? Kri, morda tudi blato? To bo vse pozabil, ko bo v roke prijel svojega . Moj je bil tko navdušen, da bi mi jo najraje sploh ne bi dal . Sem pa v času najhujših bolečin slišala le njegov glas in mi je govoril tisto, kar je govorila babica. Nje nisem nič slišala. Brez njega sploh ne grem rodit! Sandra123, sem tud jaz videla posteljo in greva pogledat. Če je ne dobim več, ker prej kot ob 3h ne morem biti tam, pa če greste vse ponjo , jo bom pa vzela pri Recinkotu. V Leclercu pa imajo fajn potovalno posteljico, ki pride z bonom slabih 50 eur. Bom šla verjetno iskat. Pa čestitke za ! Žanneža, lepo, da si spet z nami Katja, Sayuri in mishel, upam, da ste uredu ! Verjetno se še danes kaj slišmo!
|