|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
30.5.2008 20:59:50   
Krysia
Živjo, punce!

Se opravičujem, ker se nisem prej oglasila, ampak imam v službi štalo ... včeraj sem cela dan teste popravljala, danes pa ... mah bom mal poznej o tem ...

Najprej lepe stvari - poročilo s pregleda: kri in urin super krasno, cukr test ni panike, otročkov srček bije lepo in enakomerno in skratka vse je ok, sem bila še pohvaljena, ker sem se kao zredila čist za malo (po njihovi tehtnici vse skupaj za 5 kg, po moji pa sem še vedno na +7,5 kg). Erin, naslednji pregled šele 10.07. (ker gre moja G na dopust),. Dobila sem tiste papirje za socialno in delodajalca, za rešilca je pa rekla, da mi raj ne da napotnice, da se ne bi dete spomnilo prekmal na svet pridet ... (ampak morate upoštevati, da imam PDP šele 23.8, tako da jo nekako še razumem).

Srečanje v LJ - meni tudi bolj paše nedelja - 15.6., ker imam v soboto že en piknik. Tako da če bo v nedeljo, pridem, v soboto pa žal ne morem. Bi vas pa res rada spoznala user posted image

Drug teden pa začnem z MŠ - po moje bo ful gužva in ful vroče ... ampak bomo že zdržal ...

No, pa vam povem še slabo novico: naša draga ravnateljica mi je (kljub temu, da je prej trdila nasprotno) danes povedala, da me ne more zaposlit za drugo šolsko leto. Njena razlaga je to, da me ne more zaposlit, če sem na porodniški, ampak da drugač bi ona to z veseljem naredila ... (pogodba mi poteče 31.8.). Sem bila tako šokirana, da mi sploh ni nič pametnega na pamet padlo. Zdaj me pa zanima, če katera ve, a bi se to dal kako zrihtat al se res ne da. Jaz sem razmišljala, da če bi mi z npr. današnjim dnem al pa s katerimkoli do konca junija npr. naredila en aneks k pogodbi, da se mi zaposlitev podaljša še za eno leto, verjetno ne bi bilo nobenih problemov, al kaj? Skratka, najrajši bi drug teden kar ostala doma na bolniški ... mislim, jaz se matram, se vozim 40 km do službe kljub temu, da mi to ni glih enostavno, kar naprej mi daje ena nadomeščanja, zdej se me pa namerava na tak način znebit, čeprav mi je obljubljala drugače ... Ne vem, no, ... se opravičujem za vse tole, ampak res sem morala pojamrat ... Bogi moj user posted image , danes bo čisto znerviran ... saj me vsake toliko časa mal brcne - po moje me hoče potolažit ...

Drugač sem vas pa sam preletela, tako da ne bom nič komentirala ... Lepo se imejte, čimveč lepih novic in se kaj tipkamo ...

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
30.5.2008 21:47:04   
kaja02
Krysia - aneksa k pogodbi ne moreš podpisat, vsaj jaz ga  ne morem, s to razliko, da meni pogodba poteče 30.6, tako da sem bila celo za polni regres prikrajšana, ker nisem zaposlena do 1.7.user posted image , ja tak mamo v šolstvu. Sicer boš pa porodniško nastopila 25.7., če sem prav izračunala, tako, da je vseeno ali maš podaljšano pogodbo al ne, saj ti porodniško izplačuje CSD in ne delodajalec, si polno zavarovana, teče ti delovna doba...Važno je samo, da nastopiš pporodniško vsaj en dan pred iztekom pogodbe, povprečje pa se ti izračuna na podlagi 12 plačilnih list.

tudi meni ne bodo podaljšali, kar sem tako ali tako pričakovala, če pa ne bi pričakovala user posted image , potem pa bi imela možnost podaljšanja, kaj čmo, jaz pravim da je vse za nekaj dobro, sem večni optimist user posted image ,
mene tud kar rinejo v vse projekte, v vsa nadomeščanja, še v šolo v naravi naj bi drugi teden šla pa sem se uprla, je pomagaluser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
30.5.2008 21:48:51   
kaja02
pa še dopust boš lahko koristla, ko ga jaz ne morem, saj mi pogodba prej poteče in jim ga bom vsega poklonla,A nisem fajnauser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
30.5.2008 22:20:08   
Krysia
Pozdravček,
ampak Kaja, ti si pa res prijazna do naše države - podariš jim dopust, regres ... Če bi bla še država do nas malo bolj prijazna, bi blo tud fajn ... Ja, dopust bom pa lahko koristla, tako da 20. junija zaključim - mi vsaj ne bo treba na popravcih (srednja šola pač ...) in konferencah viset. Samo imam vsega kar malo dovolj - še dobro, da so vsaj dijaki ok user posted image (vsaj večinoma). Še vedno mi pa ni jasno, zakaj ne morem aneksa k pogodbi podpisat - sem mislila, da je to samo dobra volja delodajalca - saj to itak nobenega nič več ne stane kot bi ga sicer, al kako? Pa za delovno dobo tud nisem čisto sigurna - meni manjka par mesecev do pogojev za napredovanje v naziv in ne vem, če mi tukaj teče delovna doba ... Moram še mal zakone preštudirat - do zdaj nisem o tem razmišljala, ker  mi je ravnateljica rekla, da mi bo itak podaljšala pogodbo ... bom naštudirala ... pa kaj a pol bom morala ob poteku pogodbe (glih okrog mojega PDP-ja) hodit po vseh tistih ustanovah in rihtat zdravstveno zavarovanje pa pokojninsko pa kaj jaz vem kaj še vse (letos sem zaposlena 80% in moram vsako spremembo takoj javit ...) ... da ne bom kar na kakšnem uradu rodila user posted image Mal se hecam, čeprav se s tem ni za hecat ...
V glavnem Kaja, hvala za tolažbo, pa načeloma tud jaz verjamem, da se bo že vse zrihtal tako kot se mora ... bova po porodniški že dobile kakšno službo, a ne? Drugač pa  ... zakaj so te pa zaposlil sam do 30.6? saj vem, pogosta praksa v šolstvu, ampak men se je to zgodil samo, ko sem pripravništvo delala, ampak to itak traja sam 10 mesecev, tako, da je bilo to logično ...

No, dost jamranja ... jutri bo lepše, a ne?

Pridne bodite, pa lepo se imejte, pa izkoristite vikend za kakšen piknik / izlet / karkoli drugega, kar vam je všeč

Nočko.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
30.5.2008 22:53:58   
kaja02
Krysia- do 30.6. so me zaposlil zato, ker nadomeščam porodniško in pride ona nazaj 1.7. hec a ne jaz grem druga pa pride, mogoče se pa drugo leto zopet zamenjama user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 30.5.2008 22:55:08 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
31.5.2008 7:14:23   
sandra123
Jutro souser posted image , pošiljam ravnokar kuhano user posted image user posted image user posted image ...pa sveže žemljice zravenuser posted image
Današnja noč je bila pa superca...sem spala do 5.30 kot angelček, potem pa še do 6.30, ko sta mi moja sončka dala pravo budnicouser posted image ...
Danes ne bom veliko prisotna z vami, ker mi bodo končno vrata montiraliuser posted image user posted image user posted image ...sem rekla mojemu user posted image , da mora bioti danes vse gotovo, da jutri vse do konca urediva in da bo potem vse urejenouser posted image ...
Lepo se imejte, veliko se smejte, zvečer vas pa malo preberem...
Upam, da niste imeli preveč problemov z vremenom včerajuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
31.5.2008 7:45:42   
Neža7
Dobro jutro punce user posted image

Jaz sem pa prava starka že z user posted image  pred 6. uro sva midva že pokonc user posted image  
user posted image  je že šel na hrib blizu doma in jaz bom počasi pripravila zajtrk, da bova polno energije user posted image
Danes imava žar pri nama in komaj čakam, da se na jem user posted image  

Včeraj nama ni uspelo naredit 3D UZ user posted image  ker zdravnica je šla domov in noben ni nama spročil spremembo, da so nam kar malo pokvarli dan user posted image .
Za tiste punce, ki so že naredila 3D UZ mene samo zanima, če na UZ se vidi gibe otroka ali je zmrznjeno 3d slika otroka???

Želim vam vsem lep sončni dan user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
31.5.2008 8:00:46   
Neža7
user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
31.5.2008 8:02:34   
Neža7
user posted image user posted image user posted image  preveliko sem naredila. Bom morala kasnej, ker grem zajtrk delat

Na koliko pik ga moram zmanjšat????

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
31.5.2008 8:07:05   
naty13
Jutro.

Sandra hvala za user posted image .  HB da boš danes rešena. Pa je končno napočil dan, ko bodo vrata na svojem mestu. user posted image user posted image user posted image  Mi smo jih tudi včeraj naročili - od Lip Bled (hrast) in bo treba čakat en mesec ali še mal več. user posted image

Neža7 gibi se na 3D vidijo. Pri nama je veliko migal z ustnicama, se kremžil, posmejal, odprl usta. Dajal je rokice čez očke,.......
Krysia user posted image user posted image user posted image user posted image  Probaj se sprostiti in čimmanj obremenjevati glede službe, ker boš kmalu dobila najlepše darilo. Delali bomo pa lahko še dosti. user posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
31.5.2008 8:07:45   
naty13
Neža7 zmanjšaj na 320.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
31.5.2008 8:49:21   
Krysia
Pozdravček in dobro jutro.
Sandra123, hvala za user posted image .

Naty13, hvala, saj danes, ko sem zadevo prespala, je že veliko bolje. Čestitke za vrata, čakalna doba je pa žal očitno vedno taka (ko sva pred 3 leti midva naročala vrata pri Lip Bled, je bilo isto). Aja, pa upam, da sta jih naročila na Bledu. Midva sva imela namreč z LJ poslovalnico kar nekaj težav - jih kar ni bilo na montažo, potem sva pa direkt na Bled klicala, so naju pa v enem jutru 3 monterji klicali user posted image (je bilo prav hecno, ko sva se ravno s prvim zmenila, ki je bil že na poti, pa sta potem v roku ene ure še 2 klicala ...) No, se je potem vse dobro izteklo, ampak od takrat naprej vsem svetujeva, da naj se direkt z Bledom dogovarjajo. Mogoče so pa zdaj tudi v Lj bolj pridni user posted image

kaja02, moja "kariera" ne trenutni šoli se je tudi začela z nadomeščanjem porodniške. No, potem sem pa kar 3 leta ostala tukaj ... (seveda s sprotnim podaljševanjem za 1 leto kar, je v šolstvu dovoljeno in normalno ...)

Ok, zdaj grem pa malo domače naloge popravljat user posted image Ja, vem ... vikend je. Ampak če to naredim zdaj, imam potem ostanek vikenda mir. Popoldan pa piknik in jutri skok na slovensko obalo user posted image . Tako, da se verjetno ne bom kaj dosti oglašala. Vas bom pa definitivno prebrala.
Uživajte.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
31.5.2008 9:15:10   
cebrca
Sem včeraj takoo hitela z računalnika, sem vas sam na brzino pokomentirala. Je začelo tako treskat da sem še jaz poskakovala na stolu. Potem je pa še toča začela in je kar padala ene par minut, smo hiteli stvari pod streho pospravljat!

Dojenč jaz sem se zapičila v aventovo tamalo flaško z eno luknjico. Za komarčkov čaj, če bo user posted image imel krče. Drugače sem pa z vsem upanjem pri dojenju in upam, da več flašk ne bom rabila. So mi pa Aventove flaške ful priporočal, ker ne puščajo in jih potem lahko še naprej kombiniraš z drugimi nastavki.

naty nisi edina z briljantno taščo, jaz se ne kregam, ampak po vsaki stvari imam krasen občutek, da zmeram jaz stvari naredim narobe. user posted image za Nejca!

andrejaboris še enkrat, pomiri se. Nevarnost je če se ne zdraviš, to je meni moja razložila. Imaš pa prav čednega sončka!user posted image

majah sem te dala na seznam,  pa čestitke za diplomo! user posted image

julija08 Ti si kar daj duška na morju, da se boš odpočila. Pa Pag pozdravi v mojem imenu, ga letos prvič po 10 letih ne bom videla!

Krysia Žal ti glede pogodbe, ne vem povedat nič pametnega. Ali tudi te možnosti ni, da te zaposli ponovno, ko končaš s porodniško? Sicer pa ti samo uživaj. Jaz sem brez službe, brez delovne dobe in brez denarja, ampak sem vseeno vesela, ker največji zaklad nosim v trebuščku!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
31.5.2008 9:17:08   
cebrca
Srečanje Ljubljana
14.6 (sob)
(City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

(natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša
- ned
m@j@
majah
Krysia
- ned

Pri tistih, kjer ni napisan dan, lahko pridejo v soboto ali nedeljo!
(očitno se tehtnica nagiba k nedelji)

Dajmo avgustovke se malo okorajžit za srečanje, Ali še nimate planov narejenih tako daleč in bodo padale prijave naslednji teden?

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
31.5.2008 9:18:32   
nell
Pozdravček babike!

Krysia in kaja02, se podpišem pod vaju in tud men se lahk nardi, da si ravnateljica premisli in mi ne podaljša pogodbe, mi pa tud poteče 30.06.

Ampak kaja, kako to, da ne koristiš dopusta...a jim ga prostovoljno podarjaš????? Dopust ti moraš izkoristit do konca izteka pogodbe in po zakonu o delovnih razmerjih, ti mora delodajalec to omogočiti...dej si mal poglej in se potegni zase. Glede regresa je pa tako, da ti res pripada samo sorazmerni delež

Krysia kako to, da se ti nisi kej zbunla...zakon o delovnih razmerjih pravi, da če si zaposlen na istem delovnem mestu, pri istem delodajalcu več kot 22 mesecev, si opravičen do zaposlitve za nedoločen čas...in ja lahko jih prijaviš na inšpektorat...lahko jim zakon vržeš pod nos. Jebela js bi v skrajni sili poskusila vse.

Najbolj žalostno je, da vedno vse požremo in se nikoli ne bunimo, ker pač vedno upaš na to, da boš službo obdržal, ampak če se sam zase ne potegneš, se noben ne. Še bolj žalostno pa je, da so take luknje v zakonih, da je to sploh dopuščeno. Tko k mene, npr. js delam že četrto leto tle, ampak mi zmer prekine, med počitnicami, za dva meseca....sem se pa odločla letos mal zbunit, sem naštudirala zakon in tud piše, da ne glede na prekinitev, ki ni daljša od dveh mesecev. Pa bomo vidli, če bom sploh kam prišla.

Skratka, js tle čvekam z vami, delavci pa estrih zalivajo...no sej sem pridna, sem jih postregla, zdej pa mal fore. Aja vmes pa še v novo sobo cotke zlagam - jupiiii

Lep dan vam želim...

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
31.5.2008 9:18:35   
anita goitan
punce jutrooo,
men že kruh vzhaja, moj še spi-sem bla taksistka:a vem se sedaj tud to dogaja da ste ob raznih žurkah taksistke za svojeuser posted image ker pač oni si privoščijo jaz pa sok pijem,hoho se bo obrnilouser posted image

Vam samo sporočam, da od nedelje naprej bom pri mami, se cel teden mal certala in pohajala,zaprauljala,mal sorodnike obiskovala,..tako da ne bom nič na netu, no kašen dan bom pri nečakinji izkoristila priložnost pa se vam oglasila. Pazite nase, bom vas imela v msilih, uf se mi zdi da sem kr mal odvisna od vas..tako vas rada prečitam..user posted image ok da ne bom preveč sentimentalna. punce uživajte jaz se vam pa kaj oglasim, upam da me ne raznese od češenjuser posted image user posted image
Lupčka, čao

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
31.5.2008 9:24:30   
cebrca
anita jaz nisem taksi služba, ampak dostavna služba, če user posted image kje kaj zmanjka (npr, kakšen bencin za žago, ali kakšno olje za treaktor ali kakšna gurtna ali veriga za povezovanje in take zadeve. user posted image user posted image

Pa fino se pusti razvajat in uživaj!!user posted image

< Sporočilo je popravil cebrca -- 31.5.2008 9:25:37 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
31.5.2008 9:37:22   
LinaK
Dobro jutro punce!
Upam, da danes ne bo tako vročeuser posted image
Včeraj sem imela pregled in vse je OK!
Bi mogla dobit inekcijo, ker sm Rh-, pa ni bilo potrebe, ker sem bila na krvnem testu pozitivna.
Sedaj pa grem malo pospravit, ker včeraj se mi ni nič dalo!

Lep sončen dan vsem nosečkam!user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
31.5.2008 9:38:08   
anita goitan
cebrca hvala bom, ti tudi!
LinaKuser posted image za pregeld

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
31.5.2008 9:41:59   
LinaK
Aja sm pozabla napisat, da imam naslednji pregled 27.6.!
Takrat grem tudi v laboratorij in imam UZ. Komaj čakam!user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
31.5.2008 10:43:27   
bella02
Muklla, če se ne motim, je za na CSD bel list, rumen pa za delodajalca ali osebnega zdravnika. Ne drži me 100% za besedo. Naj še katera druga pove. Jaz delodajalca nimam, pa na CSD tud še nisem šla. Nisem pa še dobila napotnice za rešilec, čeprav je verjetno ne bom rabila, pa vseeno. Sem mislila, da jo dobim skupaj s PDP. Pa že ne.
Pa bogica, ker so te tolk prešpikaluser posted image !

Anita goitan, sem ti kar malo fouš. Tud jaz bi šla domov, samo se bom poskusila še pripravt za kak izpit. Sem pa tud ful navezana na dom in če dolgo ne grem, mi kar nekej manjka. Ko je bla pupa še bolj majhna, sva šli skoraj vsak vikend (50 km v eno stran), zdaj pa greva pa zmerej manjkrat. Še drugi user posted image , pa do zdaj je bil faks, pa naši prijatelji, pa gredo meseci mimo. Aja, pa še kako češnjo zame pojej, pri nas jih ne bo veliko. Imamo pa zdaj slastne domače jagode, take kot jih imajo na tržnici, samo da niso nič špricaneuser posted image , ma so dobre ... Samo jezna sem, ker sem očitno alergična na njihovo prje in sem si zjutraj skoraj do krvi spraskala rokouser posted image .

cebrca, za srečanje bom vedela kak dan prej, ker imam takrat izpite, pa sestrica bo rodila okoli 15., tako da ne morem še nič rečt.

majah, user posted image user posted image user posted image za diplomo!
sandra, user posted image končno za vrata!

Punce, tiste, ki imate težave z izcedki, so vam kaj rekli za testiranje za streptokoko bakterijo (ne vem, če se tako imenuje)? Sem vprašala svojo gin,  če bi me dala na test in mi je rekla, da to pride v poštev za tiste, ki imajo težave z vodo in izcedki. Sem prav razumela?

Še eno vprašanje: a ne smemo jesti suhomesnatih izdelkov celo nosečnost ali samo na začetku? Se mi že lušta po suhi salamiuser posted image .

Vsem želim lep vikend in uspešne, prevsem pa okusne piknike s čevapi, pa ražnjiči, pa paradižnikom, ... Juhu, drugi teden grem tudi jaz na piknik in to na 2! Čevapi, prihajam!!!

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
31.5.2008 10:46:51   
bella02
Še eno vprašanje: ima katera kak domač recept za srbeči trebušček? Lekarna pride v poštev šele v ponedeljek.

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
31.5.2008 10:55:02   
košuta
Oj!
No, po dveh urah mi je končno le uspelo prebrati vse, kar ste načvekale v zadnjem tednu. Uffff, je bilo veliko...user posted image

Moje poročilo s pregleda: voda OK, pritisk super, moja kilaža super. Naša bebica je še vedno pridno v pravi legi z glavo navzdol (komentar moje G:"Brihtno dete!")user posted image  Mi je spet naredila UZ in ugotovila, da je naša bebica nekam lahka (1200g pri 29t 6d)user posted image . Upam, da se bo kaj poredila, ker me kar malo skrbi, ker bi morala biti kakih 200g težja.user posted image   Al bomo pa pozneje prišli na svet.user posted image  Dobila sem tudi papirje za socialno.

Erin: za seznam - mami ima +6kg, naslednji pregled 24. 6.

Gajka - Meni se zdi, da bi bilo bolje zate, če boš zamenjala G preden boš načrtovala naslednega user posted image .

Naju pa estrihar nateguje že cel teden. user posted image  Sploh se noče oglasit na telefon... Tedni pa minevajo, pa tako lepo bi se lahko sušilo... Zdaj pa ne vem, al naj čakam tega, al naj iščm drugega.
No, dosti zaenkrat! Moram še po tleh pomit, preden tašča nazaj domov pride. user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
31.5.2008 11:15:51   
dojenč
 za tale komarčov čaj, moram nekaj pripomnit, nevem kako ste druge zadovoljne z njim ampak jaz ga gotovo ne bom uporabljala.
pred 3 leti ko je sestra rodila,je mali cez par mesecev dobil krce, pa mu je sestra dajala ta komarškov čaj ki ga ji je predpisal pediater, malemu so se krci samo povečali, nič ni bilo boljše.imel je take krce, revež, da se je zaprl, in 6 mesecev stari otrok, ni šel na blato po 3-4 dni.ko je sestra sla spet k zdravniku, pa so ji rekli da to ni nič takegauser posted image halo ,nič takega če otrok ki je 5-6 krat na dan 4 dni ne gre na blato, kak se me pocutimo ko 2 dni ne gremo.malega revčeka je tak mučlo da je bil že celi plavi.pol pa je mamica prevzela kontrolo in rekla sestri da ne pusti da se tako dela z otrokom, pa ga je mami mela 2 dni dajala mu je kamilice, in po 2 flaškah kamilic se je mali odprl je lahko šel na blato, pa je blo vse ok.ko je sestra ponovno šla k rd. in povedala da mu je dala kamilice pa jo je nadrl, kaj se gre da kamilic sploh ne smemo dajati malim otrokom,KAK NE ČE MU JE BILO BOLJSE.KO SO MASE MAME BLE MALE, NI BILO komarčkovih čajev in nevem kaj vse še,ampak ker je moja sestra*pametna**in ni poslušala mame temvec zdravnika, je dajala malemu spet k.čaj, in tako je pristal v bolnici, pol pa se sicer vse uredilo.....

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
31.5.2008 11:39:23   
bella02
dojenč, praviš, da je imel mali pol leta. Če se je dojil, ta zaprtost ni nič hudega, kajti dojeni user posted image tudi po en teden ne kakakjo. Je blo pri naši pupi isto. Po enem tednu pa je panika. Če je postajal moder, je pa druga stvar.
Samo v info tistim mamicam, ki bodo imele 1.user posted image , da ni do teden zaprtja pri dojenem user posted image nič nevarnega. Če so pa drugi znaki, je pa drugo.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?