Krysia
|
Živjo, punce! Se opravičujem, ker se nisem prej oglasila, ampak imam v službi štalo ... včeraj sem cela dan teste popravljala, danes pa ... mah bom mal poznej o tem ... Najprej lepe stvari - poročilo s pregleda: kri in urin super krasno, cukr test ni panike, otročkov srček bije lepo in enakomerno in skratka vse je ok, sem bila še pohvaljena, ker sem se kao zredila čist za malo (po njihovi tehtnici vse skupaj za 5 kg, po moji pa sem še vedno na +7,5 kg). Erin, naslednji pregled šele 10.07. (ker gre moja G na dopust),. Dobila sem tiste papirje za socialno in delodajalca, za rešilca je pa rekla, da mi raj ne da napotnice, da se ne bi dete spomnilo prekmal na svet pridet ... (ampak morate upoštevati, da imam PDP šele 23.8, tako da jo nekako še razumem). Srečanje v LJ - meni tudi bolj paše nedelja - 15.6., ker imam v soboto že en piknik. Tako da če bo v nedeljo, pridem, v soboto pa žal ne morem. Bi vas pa res rada spoznala Drug teden pa začnem z MŠ - po moje bo ful gužva in ful vroče ... ampak bomo že zdržal ... No, pa vam povem še slabo novico: naša draga ravnateljica mi je (kljub temu, da je prej trdila nasprotno) danes povedala, da me ne more zaposlit za drugo šolsko leto. Njena razlaga je to, da me ne more zaposlit, če sem na porodniški, ampak da drugač bi ona to z veseljem naredila ... (pogodba mi poteče 31.8.). Sem bila tako šokirana, da mi sploh ni nič pametnega na pamet padlo. Zdaj me pa zanima, če katera ve, a bi se to dal kako zrihtat al se res ne da. Jaz sem razmišljala, da če bi mi z npr. današnjim dnem al pa s katerimkoli do konca junija npr. naredila en aneks k pogodbi, da se mi zaposlitev podaljša še za eno leto, verjetno ne bi bilo nobenih problemov, al kaj? Skratka, najrajši bi drug teden kar ostala doma na bolniški ... mislim, jaz se matram, se vozim 40 km do službe kljub temu, da mi to ni glih enostavno, kar naprej mi daje ena nadomeščanja, zdej se me pa namerava na tak način znebit, čeprav mi je obljubljala drugače ... Ne vem, no, ... se opravičujem za vse tole, ampak res sem morala pojamrat ... Bogi moj , danes bo čisto znerviran ... saj me vsake toliko časa mal brcne - po moje me hoče potolažit ... Drugač sem vas pa sam preletela, tako da ne bom nič komentirala ... Lepo se imejte, čimveč lepih novic in se kaj tipkamo ...
|