|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
30.5.2008 12:10:02   
Vilika
Tejkaz - ne spomnim se debate o teži otročka - nosečniška skleroza pač user posted image . Ti pa lahko v glavnem povem, da je bila na 3Dju teža naše bebice 1245g, na točno 28 teden.

a ja, strije, joooj, jaz sem se pa zavajala da ne bom nobene dobila če je do sedaj nisem - kako zmotno user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.5.2008 12:11:00   
dojenč
gajka-te čisto razumem kako ti je, tile naši zdravniki so čisto aut,počakaj da jaz pridem 6, iz pregleda, jaz pa bom uzbono naredila, hocem toliko pregledov koliko mi jih pripada,in tudi jaz se ne strinjam s tem da te naroca tako poredko.bedakiiiiiiiiiii

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.5.2008 12:17:38   
tejkaz
Vilika, mogoče sem te zamenjala. Sorči

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.5.2008 12:19:20   
dojenč
sandra123-.kaj pa potem ko si bo lubcka domov pripeljala,user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
30.5.2008 12:28:06   
nyna84
Vilika, samo v opozorilo ti povem, da je moji kolegici v zadnjih 2 tednih nosečnosti popokal cel trebuh - od popka navzven. Je rekla, da je imela tako napet trebuh, da se je prav svetil in potem je začelo pokati, tako da se je prav videlo. Najbolj žalostno je, da vidiš, kako se ti delajo strije in ne moreš pomagat.

Je pa odvisno od kože, a bodo nastale strije. Jaz se v prvi nosečnosti nisem preveč mazala - včasih po tuširanju z navadnim mlekom za telo od Nivee s Q10+. Nisem dobila niti ene strije. Nekatere se pa ful mažejo, pa jim vseeno ratajo. Tko je. Baje more bit koža dosti vlažna, da je bolj raztegljiva.  Sem slišala da so sicer najboljša olja - pa ni važno kakšna.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
30.5.2008 12:39:08   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Miškolinček, jaz nimam nosečniškega pasa tako da ti na žalost ne znam odgovoriti. Mislim pa da ga je imela Sayuri in če se prav spomnim ni bila ravno navdušena.

Hvala vseeno, pol morm pa počakat da pride Sayuri do kotička z internetom al pa domov da mi bo vedla povedat.
Sayuri,user posted image ko prideš do interneta,a si res imela medenični pas, če si a ti je sploh kaj pomagal???user posted image user posted image

Tejkaz ti pa pojdi počivat zdaj ko ti pronceska spi, izkoristi priložnost in si napolni baterije.user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
30.5.2008 12:42:31   
anita goitan
ojla punce,
se vam šele sedaj oglašam, sem še pred ta hudo pripeko šla mal po nakupih, mama praznuje, pa nečakinja, sem si pa tudi sama kupila v H&M eno majico s kratkimi rokavi, bo tudi potem prav prišla ker je taka praktična za dojenje.
gajka sam da je sve uredu user posted image , jaz imam tako poredko preglede na 7 ted., me prou zanima kako bom imela naslednji pregled takrat bom namreč v 33.tednu.
Danes sem stopila v 30.tedenuser posted image

Sem vas pa tako na hitro prečekirala, da obširneješ komentraje dobite potem, sem lačnaaa,
uf pa vidim da je ena strijo fasala, jebeliš, sam da jo dobim nesem uno Mustelo za n vem kolk € takoj nazajuser posted image
Se še beremo

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
30.5.2008 12:44:17   
dojenč
mene pa zanima, če ste že kupile flaške,.če ste za katere ste ae odločle, z eno luknjico ali z dvema, koliko se spomnim ko je sestra rodila je imela 1 luknjico, joj, čaka me kup nakupovanja, jaz pa pojma niam kaj in kakšno mora kaj bituser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
30.5.2008 12:46:24   
anita goitan
dojenč jaz v bistvu še nič nimam, sem se pa odločila da flaške ne bom kupila, dala bom vse od sebe da bom dojila, sicer zdej je lahko pisat..če bomo pa flaško rabla bo že moj šel do ene lekarne.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
30.5.2008 12:47:12   
Tamy30
lep petkov pozdravcek punceuser posted image

Pa smo docakale vikenduser posted image  Danes bo na Stajerskem pod Pohorjem velika caga, se je boste kaj udelezile? Radio city praznuje svoj 13. rojstni dan. treba malce reklame nardituser posted image

Sem bila vsako leto, letos pa zaradi svojega trebuscka ne morem siliti v mnozicouser posted image

andrejaboris hm, kako to da ti je g. rekla da lahko imas prezgodnji porod??? A to je zato ker tiu je vzela bris?? Jaz sem prejsnji teden tudi dala urin, pa so nasli neke bakterije, pa mi je g. dala vaginalne globule (boraks glicerol - pa se na negativni listi so bile grrruser posted image ), ki naj bi pomagale pri bakterijskih in glivicnih obolenjih noznice. Na kontroli cez dva tedna bo videla ce je ok, ce pa ne bom pa tudi vzela bris.

zelim vam lep dan, pa cudovit vikend, preziuvite da v objemu svojih najdrazjihuser posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
30.5.2008 13:22:02   
naty13
Sem jezna kot user posted image . Napišem cel roman, pa mi napiše eror. user posted image user posted image user posted image

Tejka mislim, da si se pogovarjala glede teže user posted image  s Čipko. Vauuuuuuuu a kar ta vikend bo že sobica. user posted image user posted image user posted image  In user posted image user posted image  za Evo, da je zdrava. Jaz zelo dobro vem, kako je cel dan letat za takimi malčki, sploh med nosečnostjo. Zdej sem ga imela res veliko doma. Sem mojmu možu rekla, da sem konec dneva bolj spočita če grem v službo kot če imam cel dan sama Nejca. Me je gledal kot tele v nova vrata. user posted image user posted image user posted image  Aja, moja tašča tudi ni nič kaj briljantna. Se tudi skregamo, pa sem itak vsega jaz kriva. Kdo pa bo. user posted image

Gajka jaz sem imela v prvi user posted image  preglede na 4-5-t, na koncu pa na 3t. Ampak res zadnji pregled red porodom.

Dojenč jaz imam Aventove flaške in tisti cuclji ki so na flaškah so ziher v redu za začetek.

Sandra HB je Nejc zdrav. Tudi apetit se mu je vrnil, ampak ne morem od njega pričakovat, da bo ne vem kaj pojedel v tej vročini, če še jaz ne morem nič jest. user posted image  In user posted image user posted image user posted image  za tvoji dve user posted image  user posted image . Ena pa je razbojnica, se kar naprej obrača. Torej pred 15.7. ne greš rodit. user posted image  Kar počakaj nas. user posted image

pa pa

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
30.5.2008 13:22:55   
naty13
Sem ravnokar pridelala štiri user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
30.5.2008 13:37:40   
anita goitan
user posted image naty uf maš že enih posotv, bravo!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
30.5.2008 13:39:31   
andrejaboris
HOj babike!

Prej sem že vsem odgovorila pa je neke šlo narobe in ni šlo objavit!user posted image

BOm pa še enkrat!

Bambi verjetno si me res videla maširat po mb tam po gosposki in glavnem trgu! BI se res lahko dobile na kaki kavici ne?

Nyna lep buši! user posted image

Gajka  ja toti dohtari so eni res... Samo da dodatno služijo! Pa tolko plačujemo vsak mesec. Meni se noro zdi da mora partner prisotnost pri porodu plačat v določenih porodnišnicah! Zakaj če pa on tut plačuje dodatno zavarovanje?! Kaj čemo!

Sandra boga ti! Malo čez dan počivaj! Pa super za vredu pregled!

Tamy in ostale .Ginekolog mi je vzel bris in rezultati bojo čez en teden pa bomo te vidli kako je stanje! Ko pa sem ga vprašala, če je kaj to narobe za user posted image , pa je rekel da lahko tako vnetje povzroči prezgodn porod. Sem imela levkocite v urinu menda! 2 tedna nazaj pa je blo vse vredu z urinom! Res pa imam tak izcedek že nekaj časa, da sem že ne vem kolko mini vložkov porabla! Pa sem se veselila da zdaj ko ne bo menstruacije ne bo treba met tovrstnih zadev. Pa glej ne!

Jaz tut ne grem na rojstni dan rRadia city danes čeprav sem šla skoro vsako leto! BI mi noge verjetno odpadle od stanja!

Lepo bodite in se tipkamo! Pa še ena slikica!

user posted image To pa je naš sonček!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
30.5.2008 14:03:10   
Zoja Miša
Ne vem kaj tale RR malo hece zadnje čase, ker je meni tudi vse zbrisalo user posted image !

Gajka, glede G se nič preveč ne jezi. Boljše da je tako, kot pa da bi vsak drug dan tam visela, ker bi bilo kaj narobe!!! Upam pa da bomo po 33t vseeno deležne več pozornosti!

Nyna84, lep buši!user posted image  Za strije pa hvala za info, se bom potem kar z madeljevim oljem mazala, pa upala, da jih ne fašem!
Višnja, na dopust definitivno. Že odštevam. Še 3 tedne in kidnem za 14 dni na Lošinj!!! Komaj čakam!
Vilika, 2 tedna bosta minila, kotz bi rekel keks, boš videle!
Sandra, važno da je bil pregled o.k. Počivat sedaj. In uživat malo, ne bodi preveč pridna.user posted image
Maartinca, saj se mi je zdelo, da ti bo takoj jasno!user posted image  

Mishel, user posted image za lepe iz zdrave zobe.

Dojenč, sem dobila ZS in si shranila tvojo št.

Tejkaz, počivaj sedaj ko Eva panča. Jaz pa bom uživala v šopingu! Sem že danes cele nestrpna.user posted image

Andrejaboris, luškan sinček!

Punce dan je čudovit, vikend bo lep, tako da uživajte!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
30.5.2008 14:19:46   
nyna84
Mi smo imeli pri Gaji aventove flaške, pa so mi šle grozno na živce, ker so vse po vrsti puščale po navoju. Je ne kupim nikoli več. Sem se odločila, da bom imela to rundo flaške od Tommee Tippee (klikni), so mi všeč in tudi cenejše od aventovih. Pomembno je, da iz cuclja ne kaplja, ko obrneš flaško na glavo, tako da mora user posted image  sesati kot pri dojenju.
Sicer pa, če boste dojile, flaškic ne boste rabile. Mogoče za malček čajčka. Jaz sem v prvo dolgo dojila, pa sem ji dala včasih vseeno kar po flaški mleko, namesto da bi podojila, sploh če smo šli kam na obisk, al pa če sem glih kosilo končevala, al pa če sva jo dala v varstvo za nekaj ur. Se mi zdi, da če samo dojiš, da si kot suženj svojemu otroku, sploh če je pogosto lačen. Pa ne me narobe razumet. Tako nam je blo najbolj praktično, ker sem lahko potem v miru kaj naredila in je moj dragi nahranil user posted image .

Glede raznih glivičnih in podobnih vnetij pa kar pazite. Jaz sem imela v prvi nosečnosti s tem grozne težave, sem verjetno porabila še več vložkov kot bi jih, če ne bi bila noseča.user posted image  In na koncu, ko sem šla rodit, sem tudi imela rahlo vnetje - ma res prav malo, pa sem na to opozorila sestro v porodnišnici in jim ni bilo važno. Potem sva bili v bolnici pa 12 dni, ker je hči staknila ob porodu neko infekcijo. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 4291
30.5.2008 14:36:27   
sandra123
Tejkaz in Zoja Miša...se zahvaljujem za pohvale, čeprav ne vem s čim sem si jih zaslužilauser posted image
Andrejaboris...vajin Lan je pravi mali princ user posted image , glede urina pa...tudi jaz imam levkocite, bakterije, glivice...a je rekla moja G, da ni panike user posted image
Naty...user posted image user posted image user posted image za Nejca
Dojenč...glede hčere in njenih fantovuser posted image user posted image user posted image , po mojem bom jaz bolj stroga kot moj najdražjiuser posted image
Vilika in Anita, ne sekirajta se zaradi strij...mora en spominček ostatiuser posted image ...jaz sem jih kar nekaj pridelala pri hčerki, no zaenkrat ni novih, mi pa Eucerinovo olje res pomagauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 30.5.2008 14:40:20 >

Lp, Sandra

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
30.5.2008 14:41:41   
dojenč
andrejaboris.
imata cudovitega sinčka

naty.ne sekirat za taščo, lahko povem en vic, na račun tašč, tiste ki imate dobre tašče ne zamerite

prideta oce in sin k babici v bolnico, pa je bla babica že res boga, a še je imela lepo skrčene noge....
prideta drugič naobisk...še vedno skrčene...3....skrcene....4.....skrcene
in to tako  dolgo traja traja..
sin se je vedno spraševal, zakaj ima babica skrcene noge ampkak o tem ni hotel nikoli govoriti na glas .pa prideta čez pol leta v bolnico....vsi zalostni, tihi 
pa vpraša sin oceta:
*očka, zakaj ima babica stegnjene noge*
in oce mu odgovori:
*sedaj bomo bolje živeli?......user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
30.5.2008 16:07:46   
cebrca
Maja T HB da si sedaj pomirjena in veš kaj se dogaja!

sayuri škoda za vikend, če ne bom šla domov, ampak user posted image user posted image sta glavna, bo tudi Filip malo počakal! Te je pa lepo brat tako optimistično!

Vilika ti si samo vzemi čas zase in uživaj na morju, ti ga prav privoščim, ker ga jaz letos žal ne bom videla! Pa zaplavaj še en krog zame, a prav? Vidim da se user posted image že brani, da ne bo kaj kriv! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vsem za uspešne preglede, gajka tvoja G je pa res malo za štose, ne se jim pustit! Sandra ti pa kar hitro pozdravi vnetje (čaj pa mislim, da je res brusnični) in še malo pocrkljaj user posted image user posted image da bosta zdržala do konca (si pa res dobro zaprta user posted image user posted image user posted image )

tejkaz ti si pa še bolj aktivna kot kaka druga, ti si kar vzemi čas in se odpočij (mogoče bo pa kdaj ratalo in bo postelja prišla do tebeuser posted image user posted image ). HB da je z Evo vse OK!

naty user posted image user posted image user posted image   za 4 zvezdice!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 4294
30.5.2008 16:09:42   
cebrca
Srečanje Ljubljana
14.6 (sob)
(City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

(natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša
- ned
m@j@

Pri tistih, kjer ni napisan dan, lahko pridejo v soboto ali nedeljo!

Dajmo avgustovke se malo okorajžit za srečanje, Ali še nimate planov narejenih tako daleč in bodo padale prijave naslednji teden?

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
30.5.2008 16:17:32   
kaja02
uh čveke, vas ne dohajam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  za slikice, sami luštni bušiji ter cart otroci

Miškolinček - jaz sem in še vedno nosim medenični pas, brez njega ne grem nikamor. imam tudi nizko ležečo maternico in mi skoz dol pritiska, odkar imam pas- že od 3 meseca dalje, pa se lahko lažje gibljem. Najbolj mi pomaga v službi- sprehodi z otroci, športni dnevi... je pa res, da se ga moraš navadit, ko pa se ga sploh ne veš, da ga nosiš. Jaz ga nimam samo zvečer doma.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
30.5.2008 17:52:07   
majah
Srečanje Ljubljana
14.6 (sob) (City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

(natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša - ned
m@j@
majah

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
30.5.2008 17:59:08   
majah
žIvjo punce!

Dolgo se nisem javila, ker imam še polno obveznosti v službi, vmes pa sem še diplomirala.user posted image

Najprej naj potrdim srečanje v Ljubljani. Meni osebno je vseeno kateri dan, samo da je v Ljubljani.
Če bi se katera že kaj prej dobila na kakšni kavici, pa naj kar javi na ZS.

Podatki za na seznam pa so: spet sprememba spola v user posted image  (tokrat baje 100%), + 7 kg, 3D 6.6., pregled pa 19.6.

Uživajte čez vikend, upam da ne preveč v vročem...

Papa

(odgovor članu majah)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
30.5.2008 18:15:36   
Muklla
Hojla!

Tudi jaz sem dala danes skozi pregled. Moram rečt, da sem odšla kr mal depresivna - očitno je tak dan.
Gajka - te popolnoma razumem. Pol je pa še finta, ker ne veš, če bi sploh kej reku al je bolje, da samo kimaš.

Skratka, najprej so me trikrat pičle, da so dobile dve epruveti krvi - za hemoglobin in toxo. No, pol mi je nadomestna G (moje ni bilo) povedala, da so izvidi BP, da pa sem se preveč zredila - men se ne zdi - v celi nosečnosti za 8 kg, res pa je da sem jih že v startu mela nekaj preveč. No, pol sem ji pa rekla, da me že teden dni pekoče boli v predelu želodca, me je pa še enkrat na odvzem krvi poslala, da mogoče ni kej narobe z jetri. Pismo rosno - 4-krat so me zabodli - mam roko kot narkoman.

Drgač je pa naša bebika že obrnjena in jst mislim, da mi veselo na želodec pritiska in me zato boli v predelu žličke. Bomo videli.

Kontrolo imam čez 3 tedne - 20. junija in takrat naj bi bil tudi UZ. Sem bila presenečena, ker mi je moja G rekla, da je z UZ konec, razen, če bo predvidevala, da ni obrnjena. Je to mogoč kej novega? Drgač sem pa danes dobila vse papirje.

Aja, Gajka en izvod (rumene barve) daš na Centru, drugega pa delodajalcu.

Punce, mejte se in pazite na svoje bukle - zdej bo šlo pa res zares!!!!

Punce držite se.

(odgovor članu majah)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
30.5.2008 18:46:27   
Julija08
Živjo punce,

no da se spet malo javim. Meni na srečanje v Ljubljani ne bo uspelo priti, ker grem 7.6 že na morje. user posted image user posted image user posted image  Sva z mojim dobila eno ful poceni varianto 7 nočitev/245 € user posted image user posted image user posted image  Je na Pagu, lahko imam s sabo svojo user posted image  in sploh zgleda ful fajn. Je pa tudi ful na mirnem kraju in samo 15m od morja. Komaj čakam! user posted image  Tako, da si bom ta dopust vzela čist na izi, malo na sprehode, v vročini v senci. Pa moj pravi, da bova zjutraj hodila ribe lovit (ja sej vem kako to zgleda, itak nikol nič ne ujameuser posted image user posted image user posted image ). Ampak važna je volja!!!

Drugače pa sem ta teden jaz komaj živela, ta vročina me ubija. Delala sem pa še popoldne in sem bla čisto crknjena. Delam pa samo še 20 delovnih dni (če odštejem dopust).
Mi pa sedaj že dva dni ful noge zatekajo, tko da je prav grozno. user posted image user posted image user posted image

V glavnem imejte lep vikend, pa ne preveč vroč upam....user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.