kekec in mojca -> RE: Voziček Brevi Ovo (25.3.2008 11:27:38)
|
Jaz sem ga tudi gledla, ampak sem se kasneje raje odločila za Baby Welt, ki mu je zelo podoben. Kolikor vem, ima Brevi Ovo košaro in potem športni del, kjer se naklona ne da spreminjat, kar mi ni bilo všeč. Baby Welt-ov pa je na pogled skoraj enak (razen barv), imaš pa dve varianti - podobno kot pri Ovo vozičku (poglej v katalog BC na str. 41) in drugo, kjer je možno kupit samo športni del skupaj s torbo TUKAJ, ALI PA ŠE TUKAJ V DRUGI BARVI MOrda bi bilo dobro si it ogledat še ta dva vozička v BC. Kakšna je njihova uporabnost, ne vem, ker še ga nismo sprobali, so pa ga punce na RR kar priporočale (tukaj je link, ko sem spraševala o našem vozičku). Imajo pa na njih v BC v Mariboru 30% znižanje (osnovna cena našega je 417 €). Verjemi pa, da sem skoraj doktorirala iz teh vozičkov in da sem se na koncu odločila za BW voziček le zaradi cene (voziček OVO je z jajčko vred okoli 700 €, kar pri našem tudi z jajčko, ki jo izbereš sam, ne znese toliko). Na obeh lahko voziš jajčko, okretna sta oba enako, oba imata lahko košaro za novorojenčka (odvisno od modela, ki ga izbereš), edino ne vem, kakšno je zlaganje pri vozičku OVO.
|
|
|
|