**NiNa** -> RE: Voziček Brevi Ovo (8.8.2009 9:58:57)
|
oj oj Bom odgovorila, kar vsem trem danc: ne, mislim da se ne da montirat, ker sem jaz imela maxi cosi lupinico, pa se je ni dalo montirat na podvozje, zato mislim, da tudi košara nebo šla gor. combe: glede podstavka sploh ni problem, saj ima zelo malo ostalih lupinic podstavek. Jaz npr. sem imela maxi cosi lupinico pa tudi brez podstavka. Lupinico normalno pripneš samo s pasovi. Varno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], veš tuki ti pa lahko rečem samo to, vsaka lupinica tako s podstavkom kot brez njega je varna dokler se ne zaletiš. Na "kreš testih" se je res izkazala za bolj varno, če ima še podstavek, ker je pač lupinica pritrjena na podstavek le ta pa na karoserijo avtomobila. Podstavek je smiselen samo v primeru, da imaš v avtu isofix, v nasprotnem primeru je neuporaben in zato nič bolj varen. marantz: sprednja koleščka se da zaklenit, tako da so fiksna in se ne obračajo. Jaz tudi občasno vozim po makedamu in slabših poteh pa gre lepo. Edino kakšni robovi ali pa večje skale ga pa čisto zaustavijo, je pa res, da jaz koles nikoli ne fiksiram, če bi jih, verjetno nebi imela teh težav.
|
|
|
|