|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: besna na njegovo sodelavko
26.3.2008 16:31:09   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC
ravno to se jaz bojim. Da bom izvedela šele POZNO po tem.

Ne skrbi. Bodi prepričana, da se takšne stvari VEDNO izve pozno.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 76
29.3.2008 10:35:57   
beli
Nekatere ženske imajo tako naravo, da silijo ljudi in želijo imeti non stop stik z njimi. Želijo biti pozorne in vljudne, pa so posiležne. Sploh pa ni rečeno, da ima ta sodelavka kakšne grešne misli. Lahko ji je on pač tak zanimiv moški, super za pogovarjat, ona pa je njemu tudi očitno. No, to, če je kaj kemije med njima, to pa je drugo, če bi te povabil enkrat zraven na drink, bi sigurno občutila. Dokler sem sama svojemu gnjavila, da naj prekine stike, telefonske pogovore, pijačke z bivšo je bil kot sršen, ko pa sem rekla idi, pa se je skuliral, ker mu je predvsem smrdelo to, da bi mu jaz govorila kdo bo njegov prijatelj. Pa ga še vedno pokliče, ko pride domov-čeprav redko. In NIKOLI ji ne bo rekel, da ga naj ne kliče, ker si po svoje fila ego. Redki so takšni moški, ki zaradi žensk pustijo prijateljice,ker se v vezi še vedno hočejo počutiti svobodne. Dokler ni nekih sprememb v vajinem odnosu, ni panike, če pa opaziš razlike, zapiranje, hladnost, izgovori, nezainteresiranost zate, potem je tu problem in bo nekaj resnice v tistem,  v kar dvomiš.
Sicer pa nimate prav, da bi moški ali pa tudi ženske varali samo takrat, ko v vezi nekaj manjka ali nekaj ni vredu. Sploh ne!!! Veza je lahko skoraj idealna (ker idealna zame ne obstaja) pa vseeno skočijo čez plot. Vem, ker poznam takšne, ki moškim nič ne manjka- sex skoraj vsak dan, še po 10 letih zakona huda privlačnost, razumevanje, otroci, skupni hobiji.....pa si je on še privoščil kakšno. Ko sem ga vprašala zakaj, je rekel, da mu je oče enkrat rekel "probaj več, da ti ne bo enkrat, ko boš star žal". Pa ljubi svojo ženo, ampak pravi,da ljubezni je dovolj za vse. Rad bi videl, da bi mu ženska dovolila, da ima kdaj še katero zraven nje, ker pravi, da bi bila veza še boljša in da bi tudi on njej dovolil. Ampak žena je občutljiva in na to ne bi nikoli pristala, pa tudi pojma nima kaj se plete v njegovi glavi in najbrž tudi ne bo nikoli izvedela. Skrajno je previden in super oče, sicer dober mož (vse ji pomaga, kuha, nažene jo z malim na sprehod, on ta čas stanovanje pospravi, počisti, ker je redoljuben, dobro zasluži- ona še nikjer ne dela, romantičen) skratka nikoli ne vemo kaj se nam za hrbtom dogaja. Težko jih razumemo, oni pa nas. Pa sploh ni nujno, da je tak človek slab, ampak ima pač tak močan nagon.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
29.3.2008 19:49:43   
arabela*
jaz pa pravim:vse v meji normale.Jaz osebno bi že zavoljo partnerja malo omejila te pogovore,pa je kak je.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 78
30.3.2008 12:26:41   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa pravim: vse v meji normale. Jaz osebno bi že zavoljo partnerja malo omejila te pogovore, pa je kak je.user posted image

no, da sodelavka kliče sodelavca skoraj vsak dan NI NORMALNO! oprostite ampak ni. normalno bi bilo 1x na 14 dni poklicati kako je kaj v službi - če bi bila rada zaradi službe na tekočem, kar pa je privlečeno za lase user posted image  če ga pa kliče skoraj vsak dan pa to ni več zaradi službe.

sama sem prepričana, da lahko obstaja prijateljstvo med moškim in žensko (tudi med bivšima partnerjema), pa tudi prijatelja se ne slišita vsak dan a ne?!

drugače pa kot je napisala ena. reci mu naj gre z njo na kavo. vzpodbujaj ga k temu. slej ali prej bo že prišlo na dan (če bo imelo kaj za priti).

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 79
31.3.2008 13:26:04   
lotoska
Se podpišem pod Kaštrun.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 80
1.4.2008 16:40:41   
naivka
Normalno je da se s sodelavcem slišiš v službenem času. Izven le - tega samo v nujnih primerih.Običajno to ljudje spoštujejo.Mejo mora ON postavit.Če je ne, bo kaj drugega vmes.Zakaj je ne postavi na mesto, ki ga ima - sodelavke?

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 81
3.4.2008 10:39:51   
mimi81
Punce so že vse povedale, js pa sam še neki dodajam: poskusi kdaj zbrati vse svoje moči in jih usmeriti v to, da mu pokažeš, da te to ne moti in da mu zaupaš. Zadaj seveda budno prežiš. Pri mojem to vžge. Je pa res odvisno od človeka. Ampak trdim, da če mu pokažeš (in na nek način poveš), da boš ti že sama zase poskrbela ne glede na to, kaj se med vama zgodi, mu s tem daš vedet da si zelo močna (moški se tega ustrašijo, ker začutijo majav pod pod nogami in te naenkrat prenehajo met za samoumevno). Zavedi se, da je pa to čist res, da se morš postavt na svoje noge in zbrat moč, ker on bo naredil to, kar hoče, ne glede na to a ti pizdiš in se na glavo postavlaš al pa ne. Zato to naredi že zarad sebe, pa še njemu to pokaži - poskusiti ni greh, pa še prav ti bo prišlo v življenju nasploh

(odgovor članu naivka)
Neposredna povezava do sporočila: 82
3.4.2008 15:00:04   
Kanny
Se podpišem pod mimi81user posted image .

Si še meni malo pomagala, jaz imam podobno težavico, pa mislim da bom takole probala narediti kot si svetovala. Se pa zavedam, da je zelo težko. Je treba probat.

(odgovor članu mimi81)
Neposredna povezava do sporočila: 83
3.4.2008 21:02:03   
cina
Nekaterim ženskam je izziv se poditi za zasedenimi moškimi. Potem, ko te je spoznala, ji je mogoče še v večje veselje klicariti ga.

Bodi samozavestna, saj si ti z njim in ne ona. Vedi, da si 'nad njo'. Bodi bolj pozorna do svojega, pa mu njena pozornost ne bo več toliko ugajala. Ali pa se kdaj oglasi na telefon in reči, da naj vaju ne moti. Čeprav bi moral on narditi miruser posted image

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 84
3.4.2008 23:42:04   
naivka
Zakaj ga ona klicari?
Ker ji ON nekaj daje....
Kaj je  vzrok, da ON ne naredi reda ?
ker tudi ona njemu nekaj daje...
Logično.

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?