|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: besna na njegovo sodelavko
24.3.2008 8:35:16   
Anonimen
Nejcko, vse je res, kar si napisala. Ampak sem 100% zihr, da pri tej tvoji prijateljici še pred prevaro doma ni vse štimalo. Mogoče si je ona mislila, da je vse super truper, ampak očitno ni bilo. Ker če imaš doma vse, kar si želiš, se čutiš zaželjeno, spoštovano, ljubljeno, imaš nekoga, ki te podpira in posluša, ja potem res ne vem, zakaj bi si omislil ljubico. In tudi v primeru avtorice tega posta (sklepam na podlagi prejšnih tem, ki jih je objavila), v zvezi že dolgo marsikaj škripa, sodelavka gor ali dol. Ta sodelavka je zdaj samo priročen izgovor (za oba), da si ni treba priznat, kako sta se nekje na poti nehala trudit. In se tudi noben od njuju noče več truditi oz. čakata, da bo partner naredil nekaj v tej smeri. Amapk če neprestano čakaš le na druge, potem se lahko zelo načakaš.

Še glede moških in komisije za misice: takega bi že v začetku skenslala, ne zaradi misic, ampak ker mi bi bila njegova služba zelo močan znak, da ljudi presoja zgolj po videzu, ne po vsebini user posted image .

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
24.3.2008 10:50:45   
taja27

Kot so klišejski vaši/tvoji komentarji, da zdaj pa nobena ženska svojemu partnerju ne pusti na en ušiv kofe s kakšno kolegico/sodelavko/znanko. In so za vas klišejsko kar vse ženske patološke ljubosumnice, ki dušijo svoje partnerje! In klišejsko so le redke samooklicane nevemkajže sposobne imeti za može moške, ki se ukvarjajo z modo (bravo, moja mami )

A klišejsko je bila prevearana tudi moja najboljša prijateljica, kajne!!! Mož - sodelavka - kavice - družinska srečanja - drobne medsebojne usluge in pozornosti ... službeni seminarji - telefonski pogovori na wc-ju - brisanje sms-jev
Revica pa ni spregledala! Ni bila klišejsko ljubosumna! Ni klišejsko sumila moža! Ni mu brskala po telefonu!
Pa je vseeno dobila nogo!
In ji je zatrjeval, da nima druge! kaj šele, da bi ta druga bila ravno prej omenjena sodelavka!
Ampak mu je nehala verjeti.
In ta "nedolžna" sodelavka je danes njegova žena.

Kako klišejsko, a ne.

nejčko ... povsem nepotrebno razburjanje ... nikjer nisem napisala tega, kar pišeš v tem postu, ker tudi sama ne razmišljam tako ... moj komentar se je nanašal izključno na 'mešanje jabolk in hrušk', ki je, hočeš ali nočeš zelo pogost pogost komentar

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.3.2008 10:57:58   
taja27

Še glede moških in komisije za misice: takega bi že v začetku skenslala, ne zaradi misic, ampak ker mi bi bila njegova služba zelo močan znak, da ljudi presoja zgolj po videzu, ne po vsebini .

Ankica ... verjetno nisi pozorno prebrala moje vprašanje ... povabljen v komisijo za miss - ni enako njegova služba ... btw povabilo je bilo itak odklonjeno, kar v bistvu tudi zelo veliko pove o človeku ... a še to, ne vem, če lahko nekoga, ki ti je sorodna duša in partner v življenju skenslaš zato, ker je dobil povabilo za komisijo, ker je npr. predsednik nadzornega sveta ... aha, jst sm se zaljubila v študenta, ki pač po 15 letih ni več samo študent ...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.3.2008 11:58:10   
vaney
nejckouser posted image user posted image user posted image  se popolnoma strinjam s tabo. tukaj gor itak ni nobena ljubosumna - to smo lahko samo ženske v realnem svetuuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 54
24.3.2008 13:28:54   
Anonimen
Taja, res sem površno prebrala. Če bi dobil povabilo, ko bi bila že n-let skupaj, je pa pač vseeno nekaj drugega, kot če je stalno v tem fohu, a ne? K si z nekom  v resni zvezi, si to zato, ker imaš skupne interese, poglede na svet.
Če pa bi nekoga spoznala, ki dela v poklicu, povezanim z mdo, misicami..., potem bi po moje imel bistveno drugačne poglede na svet od mene. Saj če nekomu paše, naj, ampak meni je celotna modna industrija kot taka popolnoma zgrešena.

BTW, sem mojega zdaj vprašala, kaj bi naredil, če bi dobil tako povabilo, pa je rekel, da bi mene vprašal. Vsekakor ne bi šel zastonj, če bi za to dobil plačilo, bi razmislil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vaney, moj dragi ti sporoča, da nisem ljubosumna v real life user posted image .

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
24.3.2008 14:00:42   
vaney
Ankica, potem pa vse pohvale, ampak takih ni dost, vsak v moji okolici ne. Moj nima take sreče, ker jaz sem malo ljubosumna, nisem nek mpaničar, ampak me določene stvari ganejo in razjezijo...sem pač samo človek.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.3.2008 14:08:54   
Anonimen
Vaney, saj malo ljubosumnosti mora biti. Za iskrico user posted image .

Tu je bolj govora o ekstremih, pretirani, bolestni ljubosumnosti, ki ne pusti dihat, jemlje človeku svobodo, osebnost, možnost odločanja o lastnem življenju,... In seveda druga skajnost, ko dejansko gre za varanje, takrat pa je ljubosumnost seveda na mestu, ampak kot sem že zgoraj napisala, po moje, je še preden pride do varanja, v zvezi marsikaj narobe. Zaradi takega in drugačnega vzroka.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
24.3.2008 14:40:18   
nejcko
Ankica, popolnoma se strinjam s tabo, da je v zvezi gotovo nekaj narobe, če si partner poišče ljubimca. Jaz tukaj sploh ne komentiram tega, zakaj nekdo skoči čez plot. Večinoma se v take debate niti ne spuščam, kakor ne komentiram postov o preverjanju telefonov in mejlov, vohunjenjih itd. Ker v takih primerih gre resnično večinoma za pretirano in največkrat povsem neutemeljeno ljubosumnost.

Tale post me je spodbudil le zato, ker se tudi meni osebno, pa čeprav nisem noben ljubosumnež, zdijo taka kofetkanja in telefoniranja s sodelavcem nasprotnega spola malo čudna. Pa ne zato, ker ne bi sprejemala, da sta lahko moški in ženska res samo prijatelja, ampak gre tukaj zadeva v čisto drugačno smer.

Prvič, treba je razlikovati, ali se takšno prijateljstvo vleče že iz časa pred partnerjem ali je novonastalo. Če se vleče še iz časa pred partnerjem, potem je stvar še nekako razumljiva, čeprav bi sama osebno imela toliko soli v glavi, da če bi moj d best frend dobil novo punco, da ga ne bi več vsak dan klicarila in vabila na kofe; ker on ima sedaj pač novo življenje, nov interes, ki mene sicer ne isključuje, me pa definitivno postavlja v drugačno vlogo. Prav tako takega prijatelja ne bi klicarila vsak dan že iz spoštovanja do njegovega novega dekleta. Ker meni so pač določene stvari povsem jasne in normalne. In kakor spoštujem, da imajo prijateljice  čas za svoje partnerje/može/družine in torej niso meni vsak dan na razpolago za klepetanje po telefonu, za kofetkanja, mi je to enako logično tudi za prijatelje moškega spola - za njih še toliko bolj; ker kakrkoli skušamo zanikati, je pač kemija med moškim in žensko možna mnogo mnogo mnogo prej, kot med prijateljema istega spola.

Torej, sama sem proti bolestni ljubosumnosti, sem pa tudi mnenja, da je potrebno upoštevati partnerja, njegova čustva in strahove. In to v prvi vrsti, šele nato pridejo na vrsto prijatelji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.3.2008 15:59:15   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

A klišejsko je bila prevearana tudi moja najboljša prijateljica, kajne!!! Mož - sodelavka - kavice - družinska srečanja - drobne medsebojne usluge in pozornosti ... službeni seminarji - telefonski pogovori na wc-ju - brisanje sms-jev
Revica pa ni spregledala! Ni bila klišejsko ljubosumna! Ni klišejsko sumila moža! Ni mu brskala po telefonu!
Pa je vseeno dobila nogo! 
In ji je zatrjeval, da nima druge! kaj šele, da bi ta druga bila ravno prej omenjena sodelavka!
Ampak mu je nehala verjeti.
In ta "nedolžna" sodelavka je danes njegova žena.

Ja, pri meni je bilo enako, pri moji mami je bilo enako, pri moji babici je bilo enako, pri eni moji dobri frendici je bilo enako, pri moji sodelavki je bilo enako.....pa vse daleč od ljubosumnih žensk. tak način spoznavanja bodoče žene - kofetkanje, pogovori vsak dan, sms-i po mobiju... je pogost - predvsem v službah je možnost za take stike odlična. In še vedno menim, da je dobro prijateljstvo med moškim in žensko, z vsakodnevnimi stiki možno zgolj in samo pod pogojem, da med njima ni nobene, ampak čisto popolnoma nobene kemije sploh, niti od daleč.

Se pa strinjam, do varanja pride, kadar že prej v zvezi vsaj enemu od para nekaj ne štima.Logično. Samo včasih se lahko še tolk trudiš, pa ne moreš zadovoljiti vseh potreb partnerja, ki jih on pričakuje ali obratno. V tem primeru je zveza itak brez smisla in je bolje, da gresta taka dva narazen.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 59
24.3.2008 16:34:14   
Anonimen
Nejcko, lepo napisano, se strinjam,še posebej z zadnjim odstavkom.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
24.3.2008 18:59:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

ampak jaz niti svoje najboljše prijateljice ne kličem vsak dan, včasih se ne slišiva niti po en mesec ali več ... zato bi bila meni taka vsakodnevna telefonska naveza sumljiva. Zelo sumljiva. 

Sumljiva ne izkljucno zaradi prijateljice oz. sodelavke..ce drugega ne, kaze na sum v vajin odnos kot tak sam po sebi...

Ja, in??? Kaj je v tem narobe, če se človek v "sumljivih" situacijah začne spraševati o stvareh?

"Narobe" je samo to, da sedaj bes stresa na njegovo sodelavko, ker toliko drugihstvari kapitalno  ne stima v njunem odnosu...

Sicer pa se razburjas po nepotrebnem.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
24.3.2008 19:54:01   
taja27
ampak meni je celotna modna industrija kot taka popolnoma zgrešena.

del modne industrije je tudi modna proizvodnja in trgovina ... hočeš nočeš ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.3.2008 10:49:15   
Kaliope
pa po mojem tu sploh ne gre za to, ali naj bo ljubosumna, ali ne. Očitno že ima razlog, da je ljubosumna. Mene bolj moti dejstvo, da za to krivi sodelavko. Alo! Očitno še prekleto pogosto velja stereotip, da je ženska zvita kača, ki spelje na kriva pota prevare nič hudega sluteče vzorne može. Mislim no, zaradi mene lahko ženska naga skače okoli mojega, mu pleše striptis ali kaj podobnega, pa če me bo prevaral, bo kriv izključno on. On je tisti, ki se odloči, da bo šel z njo in uničil vse, kar imava midva. On in samo on - ker če bo odšel stran od nje, ona s svojim morebitnim zapeljevanjem ne bo nič dosegla in tako tudi ne bo prevare. Tak da za varanje je vedno kriva oseba, ki ima koga varati - tisti, ki je v vezi in se odloči skočiti čez plot. In nikoli tisti, s katerim so vas prevarali. Pika.

Seveda pa si je lažje mislit, da če tista druga/drugi ne bi bil tak zloben, da bi vam speljal partnerja/-ico, bi pa še vedno živeli srečno do konca svojih dni, ne ...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 63
25.3.2008 10:59:19   
taja27
Mene bolj moti dejstvo, da za to krivi sodelavko. Alo! Očitno še prekleto pogosto velja stereotip, da je ženska zvita kača, ki spelje na kriva pota prevare nič hudega sluteče vzorne može. Mislim no, zaradi mene lahko ženska naga skače okoli mojega, mu pleše striptis ali kaj podobnega, pa če me bo prevaral, bo kriv izključno on. On je tisti, ki se odloči, da bo šel z njo in uničil vse, kar imava midva. On in samo on - ker če bo odšel stran od nje, ona s svojim morebitnim zapeljevanjem ne bo nič dosegla in tako tudi ne bo prevare. Tak da za varanje je vedno kriva oseba, ki ima koga varati - tisti, ki je v vezi in se odloči skočiti čez plot. In nikoli tisti, s katerim so vas prevarali. Pika.

Seveda pa si je lažje mislit, da če tista druga/drugi ne bi bil tak zloben, da bi vam speljal partnerja/-ico, bi pa še vedno živeli srečno do konca svojih dni, ne ...

pod tole se podpišem!

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 64
25.3.2008 11:03:17   
mojamura
hm....vse je odvisno od odnosa, ki ga imata vidva z tvojim možem. če se pogovarjata in rešujeta težave sproti, potem verjetno tudi ne bi prišlo do tega, da si ti ljubosumna in ti ni prav da telefonira vsak dan s svojo sodelavko.
hočem rečti, če bi med vama odnosi štimali ti ne bi bila ljubosumna tudi, če bi ga sodelavka klicala, ker bi mu pač zaupala....
ampak ker temu ni tako mislim da je pred vama dosti pogovorov in da je treba zadevo urediti.

ker če ne bo zdaj tam, kjer je le dim začelo počasi tudi dejasnko goreti

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 65
25.3.2008 11:13:18   
smigli
Nejčko strinjam se s tvojim razmišljanjem.

Moj bivši je tudi imel sodelavko, ki mi jo je predstavil, se z njo dobival na kavici, čvekal po telefonu in meilu, ji pomagal pri razno raznih rečeh. Na začetku vse lepo in prav, sploh se mi ni zdelo, da je kaj narobe, ampak me je moj 6čut vedno bolj opozarjal. Vsakokrat ko sem se zalotila, da me stvar moti,da o tem razmišljam, me je bilo sram pred samo sabo in sem si rekla, da pretiravam. Na koncu se je izkazalo, da sta par in da me že dolgo vara.
lp

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 66
25.3.2008 12:47:03   
UOBERC
ok babe moje! Hvala za vaše odgovore. Smigl ravno to se jaz bojim. Da bom izvedela šele POZNO po tem. Ampak ne. Odločila sem se da se predam, kar bo pa bo. Če mi je namenjen on naj bo on, če NE pa kdo drug. Vidim da se čisto preveč sekiram in obremenjujem s tem.
Prepuščam se rečnemu toku. Kam me bo odpeljal bom pa videla. Srečno MENI! Z dvignjeno glavo naprej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 67
25.3.2008 18:04:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

ampak meni je celotna modna industrija kot taka popolnoma zgrešena.

del modne industrije je tudi modna proizvodnja in trgovina ... hočeš nočeš ...

Ja, res, vse kar kupim za oblečt, obut je del modne industrije. Ampak zakaj v tej modni industriji propagirajo samo ženske, ki so suhe, brez celulita, s popolno kožo, brez grama preveč, kvečjemu premalo, s točno določenimi oblinami? Zakaj so samo take ženske lepe? Z vseh strani nas bombadirajo z nerealnim idealom lepote, ki v resnici sploh ne obstaja, ampak vse več ljudi teži k temu. In potem berem o anoreksičnih manekenkah, ki jih pri 19. letih zadane kap, mamicah na RR, ki se sprašujejo, če bodo zaradi trebuščka po porodu možu sploh še všeč, mamicah, ki se na plaži zaradi celulita in nekaj odveč kilogramčkov ne upajo dati v kopalke, najstnicah, ki ves svoj čas posvetijo zgolj zunajemu videzu,... Ker imajo pred seboj en splošno propagiran ideal in mislijo zaradi tega, da ker ne ustrezajo temu idealu, niso lepe, seksi in še kaj. Meni je to zelo žalostno. Zakaj ne bi mogla biti vrhunska manekenka mamica s 165 cm in 65 kg? Zagotovo je po svetu veliko več takih žensk kot pa tistih s 180 cm in 50 kg. To mi je zgrešeno in tega ne razumem.  
Zadnjič šaltam po tv in sem na tv 3 zasledila eno oddajo o modi, kjer je ena tečna umetna ženska manekenki rekla, da je predebela. Že tako je bila suha, kam naj še shujša??? Sprevrženo.

Se opravičujem za smetenje teme.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 25.3.2008 18:05:36 >

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
25.3.2008 18:31:07   
taja27
Zakaj ne bi mogla biti vrhunska manekenka mamica s 165 cm in 65 kg? Zagotovo je po svetu veliko več takih žensk kot pa tistih s 180 cm in 50 kg.

Ankica ... jst nisem vrhunska manekenka ... sem pa 'vrhunska' ženska, mamica, partnerka ... sem privlačna, zanimiva, polna idej in želja ... imam pošlihtano glavo ... in to je tisto, kar šteje ... meni, mojemu možu ... in marsikomu ... in nisem popolna...

ampak mene manekenke ne motijo ... v bistvu si pa ne bi želela takšnega kruha, ker za sijem blišča je marsikaj ... in cena slave zna biti zelo visoka ... predvsem pa ima vsak možnost, da izbira... tako, da ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
25.3.2008 18:35:09   
Anonimen
Super zate, Taja, res, ko bi jih več mislilo tako kot ti, potem bi bilo veliko manj problemov.

Mene tudi manekenke ne motijo. So lepe, postavne, delajo sto na uro,...moti me edino sporočilo, ki ga daje modna industrija kot taka. Kriteriji, ki jih ima modna industrija za to, kdo je lep in kdo ne.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
25.3.2008 18:40:19   
taja27
Mene tudi manekenke ne motijo. So lepe, postavne, delajo sto na uro,...moti me edino sporočilo, ki ga daje modna industrija kot taka. Kriteriji, ki jih ima modna industrija za to, kdo je lep in kdo ne.

popolnoma se strinjam s tabo ... ampak, če se tukaj malo ustaviva ... temu idealu lepote podlegamo predvsem ženske (tudi moški v manjšini) ... velika večina moških ima itak rajši 'povprečno' žensko na pogled in takšno, ki je večinoma zadovoljna sama s sabo ... kajti le takšna ženska je privlačna ... in moški obožujejo privlačne ženske ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
25.3.2008 18:49:53   
Anonimen
Se strinjam user posted image . Saj dejansko je vse v notranjosti, karizma, žar, to je tisto, kar privlači.
Meni je super en moj frend, ki je rekel, da je njegova žena odkar je rodila še 1000x lepša in privlačnejša, ker je sedaj ženska, prej pa je bila punca. Z trebuščkom in "nepopolno" postavo  vred. In jo ne bi zamenjal za nobeno drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Samo nažalost vse preveč ljudi naseda oglasom, revijam,... in se sekira za stvari, za katere se ni vredno sekirat.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
25.3.2008 20:25:42   
Kaliope
no, da vama še jaz pomagam malo zasmetit in odgovorim Ankici, zakaj se propagirajo anoreksične ženske kot ideal lepote:
ker na tem sloni vsa potrošniška (torej naša) družba - ženska itak, da mora biti lepa za svojega moškega, ker je pač to stereotipno ena izmed njenih glavnih "nalog" in ko postavijo to "lepoto" na ogled oglaševalske agencije, mediji in t.i. modni strokovnjaki to pomeni samo to, da bodo zdaj "povprečne" ženske začele iskati poti do te opevane lepote: povečala se bo prodaja "ženskih" revij z nasveti, 1001 krem proti gubam, celulitu, strijam, mozoljčkom, poram itd, vseh mogočih naprav za hitro hujšanje, kozmetičnih salonov, oblek, ki z vzorci skrijejo odvečne kg, ozkih nogavic, knjig in dvdjev z dietami, nizkokaloričnih jogurotv, mleka, čokolad, pudingov, napitkov itd, posledično, ker bodo zakompleksane in se bodo tolažile s hrano še vseh ostalih sladkih, slanih izdelkov - kar bo povzročilo neizogibno spremembo konfekcijske številke in garderobe, itd itd ... za tem je vsa industrija in na žalost še prekleto dobro deluje ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
25.3.2008 21:36:19   
Pikec
Sem počistila neumestne komentarje... držte se razprave user posted image

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 74
26.3.2008 12:40:14   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC

ok babe moje! Hvala za vaše odgovore. Smigl ravno to se jaz bojim. Da bom izvedela šele POZNO po tem. Ampak ne. Odločila sem se da se predam, kar bo pa bo. Če mi je namenjen on naj bo on, če NE pa kdo drug. Vidim da se čisto preveč sekiram in obremenjujem s tem.
Prepuščam se rečnemu toku. Kam me bo odpeljal bom pa videla. Srečno MENI! Z dvignjeno glavo naprej.user posted image user posted image user posted image

Tako je prav, drži seuser posted image  

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?