Anonimen
|
Uoberc, pa si ti sploh prebrala kakšen odgovor na tvoje prejšne teme? To me tako zelo spomni na tisti rek... zgodovina se ponavlja. Meni se zdita tu možni dve varianti: - Možnost 1: ona je njegova sodelavka in nič drugega.. Pika. Sta policista, kjer so povezave med partnerji zelo močne zaradi same narave dela. In se seveda pogosto slišita, logično pa se mi zdi, da on tega ne pove in skriva, ker ve, da ga v vsakem primeru doma čaka kreg. Tudi če je vse nedolžno. Je rekla, da jo je skrbelo, kako bo, ko te bo spoznala. Ja, mene bi tudi, če bi vedela, da bom spoznala eno pretirano ljubosumno žensko, ki VEEEELIKOOOO preveč truda vlaga v to, da se jezi na sodelavko, namesto da bi sama nekaj naredila za svoje očitno preveč rutinsko in dolgočasno vsakdanje življenje z možem. Bi si skoraj upala trditi, da gre za to varianto v tem primeru zaradi tiste izjave sodelavke. - Možnost 2: Res ima kaj z njo. V tem primer bi se on verjetno že zdavnaj odselil k njej, krivda za to pa bi bila velko tudi na tvoji strani, pa če si to prizna ali ne. Ker ga ti odrivaš stran, pri tebi se ne počuti zaželjen, ljubljen, čuti se kvečjemu nadzorovan. Pri sodelavki pa se počuti vse tisto, kar se doma ne. Očitno ga ona posluša. Sem 99% prepričana, da gre tu za opisano pod točko 1. In tisti stavek, ki si ga napisala, da se bojiš, da boš začela uničevati zvezo: jo že, zelo. Ljubosumnost, napadalnot, lastništvo,... vse to zelo uničuje zvezo. Od drugih ne moreš pričakovati, da ti bodo dajali to, kar si želiš, če sam tega ne daješ.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 23.3.2008 7:49:24 >
|