|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: besna na njegovo sodelavko
22.3.2008 20:52:32   
UOBERC
ah, tam bosta sedela pa kavico pila, tamal bi pa okoli skakala. Nimam takrat kaj vidit. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.3.2008 20:54:44   
Anonimen
 Nimam takrat kaj vidit. 

Ves da se vse vidi....ce hoces videti in ce imas kaj videti.

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
22.3.2008 21:34:32   
deja27
se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.3.2008 21:42:12   
kovač
boš videla kaj bo čas pokazal, pa ne živciraj se preveč, ker ne moreš nič narediti, ker se ne ve ali sploh kaj imata.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.3.2008 22:08:45   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC

ah, tam bosta sedela pa kavico pila, tamal bi pa okoli skakala. Nimam takrat kaj vidit. 

Če si res prepričana v to, kaj te potem sploh skrbi???

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.3.2008 22:14:02   
viv_
A če bi ga pa sodelavec klical, bi bilo pa ok?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.3.2008 22:18:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

A če bi ga pa sodelavec klical, bi bilo pa ok?

user posted image

Dobro vprašanje drgačuser posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.3.2008 7:47:43   
Anonimen
Uoberc, pa si ti sploh prebrala kakšen odgovor na tvoje prejšne teme? To me tako zelo spomni na tisti rek... zgodovina se ponavlja.

Meni se zdita tu možni dve varianti:
- Možnost 1: ona je njegova sodelavka in nič drugega.. Pika. Sta policista, kjer so povezave med partnerji zelo močne zaradi same narave dela. In se seveda pogosto slišita, logično pa se mi zdi, da on tega ne pove in skriva, ker ve, da ga v vsakem primeru doma čaka kreg. Tudi če je vse nedolžno.
Je rekla, da jo je skrbelo, kako bo, ko te bo spoznala. Ja, mene bi tudi, če bi vedela, da bom spoznala eno pretirano ljubosumno žensko, ki VEEEELIKOOOO preveč truda vlaga v to, da se jezi na sodelavko, namesto da bi sama nekaj naredila za svoje očitno preveč rutinsko in dolgočasno vsakdanje življenje z možem. Bi si skoraj upala trditi, da gre za to varianto v tem primeru zaradi tiste izjave sodelavke.
- Možnost 2: Res ima kaj z njo. V tem primer bi se on verjetno že zdavnaj odselil k njej, krivda za to pa bi bila velko tudi na tvoji strani, pa če si to prizna ali ne. Ker ga ti odrivaš stran, pri tebi se ne počuti zaželjen, ljubljen, čuti se kvečjemu nadzorovan. Pri sodelavki pa se počuti vse tisto, kar se doma ne. Očitno ga ona posluša.
Sem 99% prepričana, da gre tu za opisano pod točko 1. In tisti stavek, ki si ga napisala, da se bojiš, da boš začela uničevati zvezo: jo že, zelo. Ljubosumnost, napadalnot, lastništvo,... vse to zelo uničuje zvezo.

Od drugih ne moreš pričakovati, da ti bodo dajali to, kar si želiš, če sam tega ne daješ.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 23.3.2008 7:49:24 >

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
23.3.2008 20:51:17   
Gina
Uoberc, jaz sicer ne vem nič o tvojih prejšnjih pisanjih, nisem bila pozorna, tako da na podlagi tega ne morem sklepat nič. Lahko ti rečem dve reči:

1. moj ex je vsak dan klepetal z ljubico po telefonu, velikokrat je šel na kavo v času, ko jaz nisem mogla, zanikal je, da bi kaj imel z njo
2. druga skrajnost tega je ljubosumje, ki ga tudi jaz ne bi prenašala

vendar če mene vprašaš, dec in ženska ne moreta biti zgolj prijatelja, če je med njima karšnakoli kemija. Če kemije ni, pa je tudi to možno.

Se pa absolutno strinjam s trditvijo, da ženska s tem nima nič. Vse je v glavi tvojega deca. On je tisti, ki odloča o sebi, kaj bo s sabo in zakaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.3.2008 21:05:18   
Anonimen
Uoberc, pa si ti sploh prebrala kakšen odgovor na tvoje prejšne teme? To me tako zelo spomni na tisti rek... zgodovina se ponavlja.

Pa res, nic dobrega ne kaze....tale bes na sodelavko bo le prirocen izgovor...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
23.3.2008 22:18:19   
karmy
Jaz tudi sodelavca kličem ko me ni v službi, pa bi se njegovi ženski začela smejat v faco če bi prišla s kakšno tako na plan... bi bil sodelavec še bogi vsaj pol leta, ko bi ga podjebavala user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.3.2008 22:21:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Jaz tudi sodelavca kličem ko me ni v službi, pa bi se njegovi ženski začela smejat v faco če bi prišla s kakšno tako na plan... bi bil sodelavec še bogi vsaj pol leta, ko bi ga podjebavala user posted image user posted image user posted image

Ja mene bi tud pobral od smeha pomoje da mi ktera tko zamoriuser posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
23.3.2008 22:28:36   
Mandek
Za vse takšne stvari se je nekoč nekje razvilo nekaj, čemur danes modro rečemo 6.čut....In če je ta 6.čut pristen in ne od nas sfursiran, potem se slej ko prej vsi naši sumi pokažejo za resnične...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.3.2008 22:30:33   
karmy

IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Za vse takšne stvari se je nekoč nekje razvilo nekaj, čemur danes modro rečemo 6.čut....In če je ta 6.čut pristen in ne od nas sfursiran, potem se slej ko prej vsi naši sumi pokažejo za resnične...

nekaj je šesti čut, nekaj je pretirana ljubosumnost za prazen nič. res da obstajajo ženske ki prežijo na zasedene in jih "nategnejo" samo ker so večji izziv, še ne pomeni da je potem vsaka ženska v bližini vašega moškega, grožnja za vasuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.3.2008 22:32:50   
lotoska
Pa še policaj je tvoj partner če se prav spomnim...

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.3.2008 22:34:15   
Mandek
Za nas? Jaz nimam takšnih problemov...hvala bogu, lahko rečem.
Sem precej ljubosumen človek, priznam. Nisem pa skrajnež in ne delam norca samo iz sebe...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.3.2008 22:44:13   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Pa še policaj je tvoj partner če se prav spomnim...

ja pol pa najboljše da se še na moške ginekologe spravimo, ker oni pa res vsak dan toliko veliko število pizd vidijo, da tam je pa res velika verjetnost da te dobesedno nategne na stolu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak nežni so pa krepko bolj kot ženske user posted image (ginekologinjeuser posted image )

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.3.2008 22:54:55   
taja27
mene pa zanima, kaj bi tiste, ki mislite, da poročen moški ne sme z žensko na kavo naredile, če bi bil vaš mož na vsakem sejmu spodnjega perila, če bi bil na večina modnih revij, če bi bil povabljen v komisijo za miss ...?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.3.2008 23:04:03   
Anonimen
kaj bi tiste, ki mislite, da poročen moški ne sme z žensko na kavo naredile, če bi bil vaš mož na vsakem sejmu spodnjega perila, če bi bil na večina modnih revij, če bi bil povabljen v komisijo za miss ...?

Verjetno se s takim moskim niti porocile ne bi...

...ali pa bi in potem zganjale bolestno ljubosumje; tudi to je mogoce.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
23.3.2008 23:04:24   
nejcko
Sem že dovolj dolgo na svetu in sem kar nekaj podobnih stvari videla, da lahko rečem, da je stvar zelo sumljiva. Dokazano pa je tudi, da se največ prevar zgodi ravno na delovnem mestu.
Mislim, da nisi po nepotrebnem ljubosumna, ker je stvar res smrdeča.
In ne bi verjela, če ne bi "doživela" pri najboljših prijateljih, kako je on predstavil svojo sodelavko (+ njene otroke in moža) svoji partnerki ... in potem je iz dveh zvez nastala ena.

Tudi sodelavka in sodelavec sta lahko samo prijatelja, ampak jaz niti svoje najboljše prijateljice ne kličem vsak dan, včasih se ne slišiva niti po en mesec ali več ... zato bi bila meni taka vsakodnevna telefonska naveza sumljiva. Zelo sumljiva. 

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.3.2008 23:07:37   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

kaj bi tiste, ki mislite, da poročen moški ne sme z žensko na kavo naredile, če bi bil vaš mož na vsakem sejmu spodnjega perila, če bi bil na večina modnih revij, če bi bil povabljen v komisijo za miss ...?

Verjetno se s takim moskim niti porocile ne bi...

...ali pa bi in potem zganjale bolestno ljubosumje; tudi to je mogoce.

Punce, mešate jabolka in hruške!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.3.2008 23:10:54   
Anonimen
ampak jaz niti svoje najboljše prijateljice ne kličem vsak dan, včasih se ne slišiva niti po en mesec ali več ... zato bi bila meni taka vsakodnevna telefonska naveza sumljiva. Zelo sumljiva. 

Sumljiva ne izkljucno zaradi prijateljice oz. sodelavke..ce drugega ne, kaze na sum v vajin odnos kot tak sam po sebi...

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
23.3.2008 23:21:28   
taja27

kako klišejski komentar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.3.2008 23:29:32   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

ampak jaz niti svoje najboljše prijateljice ne kličem vsak dan, včasih se ne slišiva niti po en mesec ali več ... zato bi bila meni taka vsakodnevna telefonska naveza sumljiva. Zelo sumljiva. 

Sumljiva ne izkljucno zaradi prijateljice oz. sodelavke..ce drugega ne, kaze na sum v vajin odnos kot tak sam po sebi...

Ja, in??? Kaj je v tem narobe, če se človek v "sumljivih" situacijah začne spraševati o stvareh? Je bolje zamižati in se pretvarjati, da nečesa, kar ti je "sumljivo", te moti, ti je tečno, te prizadane, ni? In tukaj ni govora o eni kavici vsake kvatre s sodelavko/prijateljico/znanko/bivšo/sošolko/... niti ni govora o občasnih telefonskih pogovorih, o sem pa tja kakšenm brezveznem mejlu ali sms-ju, niti ni govora o nekem iskrenem "razkritem" druženju, ampak o vsem, kar je temu nasprotno. In če v prvi verziji človek stvari sprejme povsem neprizadeto, ker take stvari niti prizadeti ne morejo (razen kakšne patološko ljubosumne osebe, kar pa se mi avtorica teme ne zdi), je stvar v drugi verziji prav nasprotna - ne prizadanejo samo blazno samozavestnih in vase zaverovanih oseb (kot je bila moja prej omenjena prijateljica), a to še ne pomeni, da se ji stvari za hrbtom ne dogajajo (in moji prijateljici so se; dolgo, precej dolgo).

Sama se zelo proti nekim brezveznim ljubosumnim izpadom, sama sploh nisem ljubosumen partner; ampak če pa stvar smrdi, pač smrdi. Zakaj bi si lagal, da diši, če pa smrdi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.3.2008 23:43:58   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

kako klišejski komentar.

Kot so klišejski vaši/tvoji komentarji, da zdaj pa nobena ženska svojemu partnerju ne pusti na en ušiv kofe s kakšno kolegico/sodelavko/znanko. In so za vas klišejsko kar vse ženske patološke ljubosumnice, ki dušijo svoje partnerje! In klišejsko so le redke samooklicane nevemkajže sposobne imeti za može moške, ki se ukvarjajo z modo (bravo, moja mamiuser posted image )

A klišejsko je bila prevearana tudi moja najboljša prijateljica, kajne!!! Mož - sodelavka - kavice - družinska srečanja - drobne medsebojne usluge in pozornosti ... službeni seminarji - telefonski pogovori na wc-ju - brisanje sms-jev
Revica pa ni spregledala! Ni bila klišejsko ljubosumna! Ni klišejsko sumila moža! Ni mu brskala po telefonu!
Pa je vseeno dobila nogo! 
In ji je zatrjeval, da nima druge! kaj šele, da bi ta druga bila ravno prej omenjena sodelavka!
Ampak mu je nehala verjeti.
In ta "nedolžna" sodelavka je danes njegova žena.

Kako klišejsko, a ne.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?