Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 19:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Družina je ko dobiš otroka in ne ko si poročen Karin. Tudi če si neporočen in imaš otroka postaneš družina. Za družino ne rabiš papirja. Hm....če nisi poročen še nisi samohranilka. Moreš it na sodišče pa lagat da ne živiš z očetom otroka da potem potegneš keš od folka k davke plačuje. To nima veze s poroko. Jst tud nism poročena. Pa mi na konc možgan ne kapne da bi zatajila očeta mojga otroka. Da bi šla lagat. Gospodična plemenita.....večina otrok ni tko butastih in slej ko prej pogrunta za kaj se gre. Je pa drgač zelo lepo otrokom lagat da kradeš ker nočeš sam riti premaknt pa si zaslužit keš. Mah, te debate so ble itak že miljonkrat, se mi sploh ne da več tipkat. Pač vedno bodo "osli" s čisto vestjo in pošteni, pa folk k krade. Jst še zmeri trdim da smo tisti prvi na boljšem .
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 19:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj otroku ne kapne, če pa starša na črno delata. In poleg tega vlečeta še denar od države. Razen, seveda, če ima otrok vpogled na TRR od staršev, da vidi, koliko in od kod je nakazano. Kar pa dvomim.
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 19:45:03
|
|
|
|
Shorty_
|
za moje pojme sta družina tudi neporočen ali poročen par ki skupaj živita
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 19:45:59
|
|
|
|
TONČI.
|
Saj otroku ne kapne, če pa starša na črno delata. In poleg tega vlečeta še denar od države. Razen, seveda, če ima otrok vpogled na TRR od staršev, da vidi, koliko in od kod je nakazano. Kar pa dvomim. Kje pa, to se takoj razve. Poznam veliko ljudi, ki sedaj veselo vračajo denar. Otroka pa v šoli zbadajo, da starši goljufajo. Drugače pa, a misliš da otroka nihče ne vparša kdo živi z njim v stanovanju. Že pred vstopom v šolo mora otrok na list papirja narisat družino,............
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 19:47:11
|
|
|
|
kovač
|
Joj koliko ne nepoštenih ljudi vsepovsod po Sloveniji in čez, ki so veliko ribe in so bogovi, če pa pa poskušal kot mala ribica prinesti v svoje gnezdo kak dodatni fičnik je pa najbolje da te dajo kar pret zid in šus v glavo ali kaj? Seveda, ne boš otrokom razlagal o svojih prilivih.
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 20:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah, te debate so ble itak že miljonkrat Vsaj tolikokrat... .
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 21:38:39
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mah, te debate so ble itak že miljonkrat Vsaj tolikokrat... . Men je pa tok fajn bit poročena... Res! Čist drug filing mi je k pred poroko. Pa čist drugač se mi sliš, k me predstavi kot moja žena. Ne vem, mi je smešn, da bi uletela na eno poslovno večerjo kot "girlfriend". Pa tut, za 300€ ne grem v statistiko kot ločena družina. Mi smo happy!
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 21:40:15
|
|
|
|
viv_
|
Pa še neki mi je fajn... spremljat, kako samo neporočeni iščejo slabe strani porok. Tko, v stilu "grozdje je kislo". Ne vem v čem je fora, če se te ne tiče. Je pa verjetno fajn filing. Bom poskusla pr avtu. Vozim sicer VW, ampak grem gledat, kaj vse je zanič pri Porscheju, da bom lahk rekla:"Še dobr da ga nimam, pa nikol ga nočem met!"
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2008 21:45:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 21:45:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. Saj otroku ne kapne, če pa starša na črno delata. In poleg tega vlečeta še denar od države. Razen, seveda, če ima otrok vpogled na TRR od staršev, da vidi, koliko in od kod je nakazano. Kar pa dvomim. Kje pa, to se takoj razve. Poznam veliko ljudi, ki sedaj veselo vračajo denar. Otroka pa v šoli zbadajo, da starši goljufajo. Drugače pa, a misliš da otroka nihče ne vparša kdo živi z njim v stanovanju. Že pred vstopom v šolo mora otrok na list papirja narisat družino,............ Jaz jih tud poznam par k vračajo Mi je pa žal otrok ja. Pa žal mi je k se majo tako neizmerno radi, da so zmožni it pred ljudi pa čist hladnokrvno se zlagat da niso s svojo življenjsko ljubeznijo .... za par fičnikov. Pa opravičevat eno krajo z krajami k jih drugi delajo je svetovna bedarija. Sej če bodo šli vsi z nebotičnika v lj. skakat verjetno ne boš sledil a No men itak to ovčkanje in sledenje množici nikol ni šlo preveč od rok ......mi bomo na slikci otroka k jo bo narisal v šoli kar vsi, z mački vred
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 22:08:13
|
|
|
|
kovač
|
Karin a pol bo z otročkom vred dvoja družina štela 5 članov?
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 22:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Karin a pol bo z otročkom vred dvoja družina štela 5 članov? Če bo vse po sreči bo enkrat moja družina štela 9 članov(rib nism štela ).....midva, trije pobalinčki, dva mačkona, dva kužata,(za zajca še lobiram)
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 22:20:20
|
|
|
|
kovač
|
Ja jaz bi pa imela če malo sanjam dva ali malo težje 3 otročke, pa ribico v akvariju, pa eno ljubko mucko. Čist tako navadno kmečko, nič pasemskega.
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 22:21:47
|
|
|
|
kovač
|
Dve muce nevem če bi imela, ker bi se skoz neki preganjali in bi bil živ pol.
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 22:22:51
|
|
|
|
kovač
|
Karin kako to da imaš tako rada živali?
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 22:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Eni mucki je dolgcajt in pol sam ****rije dela. Smo mel v študentskem stanvanju prej enga....matr ni nič celo ostalo Dva se pa med sabo zamotita, pa ful jih je lepo gledat k se mata rada, spita skupej, se umivata.... Zakaj imam rada živali? Zato k so iskrene, če si jim všeč pokažejo, če jim nisi isto, k se znajo tko lepo stisnt k teb, lubčka dat, k niso namerno žleht, k ti ne bodo nič žalga nardile iz čiste zlobe, k ti popestrijo dan, k so hvaležne če lepo skrbiš za njih..... Ne vem, rada jih mam pač. Vse živali. Že od malega
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 22.3.2008 22:29:52
|
|
|
|
kovač
|
To si pa ful lepo napisala, svaka ti čast res. Da bi bilo še več takih kot si ti.
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 23.3.2008 0:59:32
|
|
|
|
cmrucek
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Pa še neki mi je fajn... spremljat, kako samo neporočeni iščejo slabe strani porok. Tko, v stilu "grozdje je kislo". Ne vem v čem je fora, če se te ne tiče. Je pa verjetno fajn filing. Bom poskusla pr avtu. Vozim sicer VW, ampak grem gledat, kaj vse je zanič pri Porscheju, da bom lahk rekla:"Še dobr da ga nimam, pa nikol ga nočem met!" Dobro povedano - se strinjam
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 23.3.2008 1:48:14
|
|
|
|
arabela*
|
v tej naši pošteni,enakopravni državi se je treba samo "pošteno" znajt.
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 23.3.2008 7:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. Saj otroku ne kapne, če pa starša na črno delata. In poleg tega vlečeta še denar od države. Razen, seveda, če ima otrok vpogled na TRR od staršev, da vidi, koliko in od kod je nakazano. Kar pa dvomim. Kje pa, to se takoj razve. Poznam veliko ljudi, ki sedaj veselo vračajo denar. Otroka pa v šoli zbadajo, da starši goljufajo. Drugače pa, a misliš da otroka nihče ne vparša kdo živi z njim v stanovanju. Že pred vstopom v šolo mora otrok na list papirja narisat družino,............ Saj v končni fazi so lahko tudi uradno družina in živijo skupaj, da se nič takega, kakor opisuješ, ne more zgoditi, vseeno pa sta oba starša uradno brezposelna in vlečeta denar od države, neuradno pa delata na črno. In otrok ne ve, kje sta starša, ko je on v vrtcu ali šoli, kajne? Vsaj na začetku kar nekaj časa zagotovo ne. Malo je namreč takih, kateri tako dejansko živijo dolga leta ali celo več kakor desetletje. Večini je tak način življenja samo prehodno obdobje (največ nekaj let, če jim uspe), da si finančno opomorejo. Moralno ali pa nemoralno.
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 23.3.2008 8:23:35
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Pa še neki mi je fajn... spremljat, kako samo neporočeni iščejo slabe strani porok. Tko, v stilu "grozdje je kislo". Ne vem v čem je fora, če se te ne tiče. Jst nisem poročena, ampak nikoli niti nisem razmišljala, da bi se šla samohranilko. Pa me velikokrat vprašajo zakaj ne? Pač ne. Slabih strani poroke pa niti ne iščem več. In prosim, če mene naslednjič posebej popredalčkaš, vivi.
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 23.3.2008 11:09:59
|
|
|
|
piščanc
|
ta korist je samo v primeru, da je mama nezaposlena in samohranilka. če je mama zaposlena in ima cca. 700 € plače ni upravičena do ničesar več kot normalni pari. in neporočeno ni enako kot samohranilstvo. vsaka zaposlena samohranilka (ki ve, da mora otroke sama preživljati) pa nima skoraj nobene bonitte več. tako bi lahko csd samo preveril vse nezaposlene samohranilke in bi našel vse pijavke. srčno upam, da so slovenske mame dovolj pametne, da vedo, da je bolje imeti službo za 700 € in možnost napredovanja vsaj v znanju, kot da visijo na teh 400 € pomoči. nihče, prav nihče pa od tega ne bo obogatel, če pa ena mlada družina na ta način lahko vsaj laže kupi stanovanje, pa naj. jaz upam, da mi nikoli ne bo treba. naj namesto socialne pomoči csd raje uvede 30% večje doklade in ugodnosti v vrtcu v primeru srečno poročene družine, ki si je uredila lasten prostor za bivanje. pa bi potem videli, koliko jih bi kar naenkrat postalo srečno poročenih. jah, ljudje smo podkupljivi.
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 23.3.2008 11:14:35
|
|
|
|
Špacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: viv Pa še neki mi je fajn... spremljat, kako samo neporočeni iščejo slabe strani porok. Tko, v stilu "grozdje je kislo". Ne vem v čem je fora, če se te ne tiče. Jst nisem poročena, ampak nikoli niti nisem razmišljala, da bi se šla samohranilko. Pa me velikokrat vprašajo zakaj ne? Pač ne. Slabih strani poroke pa niti ne iščem več. In prosim, če mene naslednjič posebej popredalčkaš, vivi. Jaz jih sploh nikoli nisem iskala, ampak sva enostavno ostala neporočena
|
|
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 23.3.2008 11:20:20
|
|
|
|
Hans
|
Jaz sem pa srečna oslica!
|
|
RE: Poročeni so "OSLI" ? 23.3.2008 13:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Eni mucki je dolgcajt in pol sam ****rije dela. Smo mel v študentskem stanvanju prej enga....matr ni nič celo ostalo Dva se pa med sabo zamotita, pa ful jih je lepo gledat k se mata rada, spita skupej, se umivata.... Zakaj imam rada živali? Zato k so iskrene, če si jim všeč pokažejo, če jim nisi isto, k se znajo tko lepo stisnt k teb, lubčka dat, k niso namerno žleht, k ti ne bodo nič žalga nardile iz čiste zlobe, k ti popestrijo dan, k so hvaležne če lepo skrbiš za njih..... Ne vem, rada jih mam pač. Vse živali. Že od malega naš je pa tak hinavec...To ne morš vrjet...najbl sladek maček kadar bi rad nekaj dobrega pojedel, pa ne, da bi bil lačen...le posladkal bi se z nečim...Kadar pa ne dobi kar hoče te hudič mačji tolk časa čaka za vogalom in napade ko greš mimo...Prav žleht je, maščevalen, tale naš kocinar... Božat in crkljat se pa pride samo takrat kadar njemu paše...Bog ne daj, da ga pobožaš če mu ravno ni do tega...hitr kakšno prasko stakneš... ....kljub vsemu ga pa imamo prav tako radi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?