Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 23.3.2008 19:01:46
|
|
|
|
sasi13
|
inigo imaš kr fajno izbiro, ampak najbolj mi je všeč gal - na žalost pa mojmu ni tk da pri nas ta ime odpade.
|
|
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 23.3.2008 20:33:31
|
|
|
|
tatam
|
Smo meli vedno prej odločeno. Od tvojih mi je všeč Brin!
|
|
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 23.3.2008 22:21:44
|
|
|
|
tweetek
|
Naš je Janez - sva se odločla ko sem bla sicer že noseča ampak sva se o imenih že prej pogovarjala... Men je ful všeč da lahko kličem otročka po imenu in se pogovarjam z njim - nekako naredi vse skupaj bolj realno, tako zame kot za moža. Janez je že prava mala osebica za naju... Med tvojimi imeni mi je pa všeč Tjaž, pa Brin tudi. Samo Brin se mi zdi res tako ime da mogoče ne paše ravno vsakemu...
|
|
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 23.3.2008 22:28:27
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek Samo Brin se mi zdi res tako ime da mogoče ne paše ravno vsakemu... Našemu ("bimbotu") paše Sva pa imela imena izbrana že v nosečnosti.
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 27.3.2008 10:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ime sva izbrala že v , za fantka sva se hitro odločila, za punčko pa sem si vsakih 14 dni premislila in se potem pri 32. tednih dokončno odločila, da bo Tinkara (to ime je predlagal moj, ko je izvedel, da sem noseča, takrat sem dobila nek dober občutek- kot bi se tista pikica v meni strinjala, da ji bo tako ime- in temu občutku sem na koncu zaupala!!) Če bo, ko bo, drugi bova dala že izbrano ime, v primeru, da bo bo pa spet križ Od tvojih sta mi všeč Gal in Tjaž (jaz bi dala Tjaš).
|
|
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 27.3.2008 11:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva imela ime izbrano že pred porodom. In mu paše.
|
|
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 27.3.2008 12:55:07
|
|
|
|
*ANA*
|
Mi smo do poroda imeli pripravljeni 2 imeni- Jakob in Svit in sva se odloččila da ko ga bova videla se bova odloččila. Ko je bil v trebuhu pa sva mu vččasih govorila Jakob vččasih pa Svit- malo noro, ampak tako je bilo. ŠŠe v porodni nisva vedela kako mu bo ime- ko pa je priššel na svet je postal Svit
|
|
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 27.3.2008 12:55:32
|
|
|
|
viv_
|
Ime sva imela obkarat zbran še preden sem bila noseča
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 27.3.2008 12:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela pripravljeno Bor ali Tibor. Meni je bilo bolj všeč Bor, možu pa Tibor. No, in koje on po porodu popustil in rekel, pa naj bo Bor, sem popustila tudi jaz in zdaj je Tibor.
|
|
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 29.3.2008 23:43:26
|
|
|
|
spacey
|
Fiksno določeno! Jaz sem izbrala ime. Pred 10. leti sem si rekla: "če bom kdaj imela sina, mu bo ime Liam! Pika, amen!" In tako tudi je. Dragi se je strinjal, kaj pa je hotel drugega.
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 30.3.2008 11:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva imena za otroka zbrala že ene 4 leta nazaj, zdaj se pa trudiva zanosit, tako da ja, pred porodom Tvoja izbira pa mi ni najbolj všeč, pa brez zamere, pomembno je da je vama!
|
|
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 30.3.2008 12:56:54
|
|
|
|
African queen
|
Za prvega otroka sva imela najprej izbrano eno drugo ime,premislila sva si dva meseca pred porodom...ime za drugega otroka pa sem imela pripravljeno že pred nosečnostjo,čeprav mož se ni strinjal,ampak je na koncu le popustil
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2008 19:14:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ste določile ime pred porodom? 30.3.2008 22:09:52
|
|
|
|
mayci
|
Tudi midva sva se že precej kmalu odločila, kako bo najinemu ime. In te odločitve potem nisva več spreminjala. Povedala pa nisva nikomur.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?