|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ste določile ime pred porodom?
20.3.2008 18:11:20   
Inigo
s fantom pričakujeva julija. sicer je še kar nekaj časa, da se odločiva za ime...

v ožjem izboru imamo trenutno: Gal, Tjaž in Brin. kako se vam zdijo?

vendar sva se odločila nekako, da bova ime izbrala, ko bova otroka videla.

ste se tudi ve tako odločale ali ste imeli fiksno določeno?

lepo se imejte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ste določile ime pred porodom?
20.3.2008 18:14:14   
pikalonca
Obakrat sva ime imela izbrano že pred porodom. Od tvojih izbranih mi je pa najlepše Gal.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2008 18:18:01   
nInAzWeRiNa
za enkrat imava kar fiksno idejo kako bo naši princeski ime- sva se tut že čist navadla in se oba pogovarjava z njo in uporabljava ime, se mi zdi da to tut mal prpravlja do tega da bo ona kmalu del najinega vsakdana, ne vem nekak mi je bolj realno vse skup če pomislm... moja tejči... ne pa moj dojenček... bolj osebno...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2008 18:20:20   
Inigo
ninazverina - ja, ravno zaradi tega tudi sprašujem. nekako bi ga res rada klicala po imenu, da bi se ga morda že malo navadil, da bi ga pomirjalo, če bi ga tako klicala...

saj ne zveni noro?! user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2008 18:22:57   
Taula
za enkrat imava kar fiksno idejo kako bo naši princeski ime- sva se tut že čist navadla in se oba pogovarjava z njo in uporabljava ime, se mi zdi da to tut mal prpravlja do tega da bo ona kmalu del najinega vsakdana, ne vem nekak mi je bolj realno vse skup če pomislm... moja tejči... ne pa moj dojenček... bolj osebno...

Isto. In ne..meni ni noro. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2008 18:28:53   
Mijavček
men tud ni noro to, čeprav, če maš več imen v igri in se ne moreš odločit.... za ene dojenčke enostavno vidiš, katero ime jim pašeuser posted image

Indigo, men so tud vsa tri všečuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2008 19:02:45   
nuala
Vsa tvoja imena so mi kar všeč.
Za 1. otroka sva imela ime izbrano kake 4 mesece pred porodom. Za 2. pa sva se še pred porodnišnico pričkala, kako mu bo ime.
Se mi zdi da je fajn,. če ga že prej izbereš, pa se pogovarjaš z otrokom. In nekako se navadiš na njegovo ime.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2008 19:32:38   
tintin
Imela sva fiksno izbrani imeni  - eno za deklico in eno za dečka, ker spola vnaprej nisva vedela. Otročku sva, dokler je bil še v trebuščku, govorila pikec.user posted image Rodil se je najin fantiček Vasja! user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2008 19:38:48   
BAMBINA_
Kot NinaZwerina, sva tudi mi2 imela ime izbrano že pred porodom in ga s tem imenom nagovarjala že, ko je bil v bušiju.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2008 20:12:08   
Jančika_
Pri prvem otroku sva se dokončno odločila šele drugi dan po poroduuser posted image . Odločala sva se med dvema imenoma; tisto, ki ga nisva izbrala, je dobil drugi otrok in to že v nosečnosti, takoj, ko se je izkazalo, da bo fantek. Za naslednjega imava pa že določeno, pa še niti v izdelavi niuser posted image .

Od tvojega izbora mi je najbolj všeč Tjaž.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2008 20:29:54   
frutka_
Prvič sem se v porodni po porodu odločila, ko sem ga videla. Oklevala sem med dvema imenoma. Zdaj imam ime že izbrano in upam,da bo pupiki pasalo.
Sicer pa mi je Brin lepo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2008 20:33:31   
mateyka
med nosečnostjo. samo sva jo vseen večinoma klicala fižou user posted image ne vem, sej rečeš kdaj ime, samo velikrat pa uporabiš kake ljubkovalnice. se mi zdi pa fajn met ime prej izbran, ker se mi zdi da bi bla živčna, če ne bi vnaprej vedela kako ji/mu bo ime. mislim, ime mi mora bit res všeč in bit "pravo", to pa mi mora bit mal prej jasno kot na dan poroda - takrat bom prezmatrana in prezaposlena za tuhtanje teh stvari user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2008 21:08:49   
sato
Jaz se prvič do konca nisem mogla odločiti za ime (no, dva tedna pred porodom sva našla tako, ki je bilo všeč obema), za fantka pa sem imela izbrano ime pet let prej, preden smo ga res dobili.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.3.2008 21:43:11   
lelaval
Za vse 3 sva imena določila že pred porodom. V 3. user posted image  sta pri izbiri imela besedo starejša 2, pa se še nismo odločili, jaz sem šla že v bolnico, pa so prišli na obisk - z izbranim imenom - torej le par ur pred porodom.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2008 7:12:49   
srki
Ime je bilo zbrano že pred porodom.

Poznam pa primer, ko sta se mami in oči tako dolgo odločala o imenu, da so jim rekli, če v določenem roku ne izberea imena, ga izbere države.

Mislim, da se pa pri vsej tej kopici imen ne moreš v 7 dneh odločit za enega, je pa tudi tu mač no.

Od vajine izbire pa mi je najbolj všeč Tjaž.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2008 7:25:35   
vesna_14
Vse tri že pred porodom takoj ko sem zvedla da sem nosečauser posted image user posted image user posted image

Ime pa mi je všeč TJAŽ mi doma pa imamo TJAŠuser posted image

Lp

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2008 8:16:32   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

s fantom pričakujeva julija. sicer je še kar nekaj časa, da se odločiva za ime...

v ožjem izboru imamo trenutno: Gal, Tjaž in Brin. kako se vam zdijo? Tjaž mi je všeč!!! user posted image

vendar sva se odločila nekako, da bova ime izbrala, ko bova otroka videla.

ste se tudi ve tako odločale ali ste imeli fiksno določeno?

lepo se imejte!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.3.2008 20:57:56   
poli*
Ker sva že nekaj let skupaj, je logično, da je kdaj pa kdaj pogovor nanesel tudi na otročičke. Sicer se kar nekaj časa nisva mogla zediniti glede imen za fantka in punčko, a sva jih izbrala že pred user posted image . No, trenutno sem v pričakovanju in imeni sta izbrani.
Punce, zanima me pa to: vem za nekaj parov, ki so imeli izbrano samo 1 ime za določen spol-kaj pa če se ultrazvočna napeved spola ne bi uresničila? potem te pa kap zadane v porodni user posted image . A se je kateri to zgodilo? Kako ste se na hitro odločile za ime za nasprotni spol?? 

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.3.2008 21:00:22   
BlackyMouse
Imela že prej pripravljeno, oziroma od malih nog sanjala o imenu, in mu ga tudi dala..

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.3.2008 21:18:01   
eva1
Že od 12, 13 leta dalje sem govorila da bom imela Luka in Leo..in Lukca imamo res, punčki pa je ime Alja, zato ker je leto pred mano rodila soseda(res hiša zraven hiše) in dala hčerki ime Lea!Tako da imamo Lukca in Aljo...če bi sedaj bila noseča bi pupi sigurno dala ime Neli,ker mi je ful všeč...sem pa tako kot ostale takoj ko smo izvedeli za spol "dojenčka" klicali po imenu-se je tudi meni zdelo tako osebno in luštno!

(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.3.2008 21:51:30   
Anonimen
Odlocila.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.3.2008 23:35:37   
Raguel
Moji prijateljici se je prejšnji teden naredilo,da je rodila fantka,mislili pa so,da bo punčka.In tako sta morala zelo na hitro izbrati ime,pa že pri prvem sta se zelo težko odločila-in sedaj imata Kristijana.

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.3.2008 23:40:43   
dreamz
Midva sva imela v ožjem izboru nekaj imen, a se nisva mogla odločit.
Ko sva po porodu user posted image  zagledala in je babica vprašala za ime sem rekla mojemu, naj kar on izbere.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.3.2008 0:20:09   
sandra85
midva sva začela izbirat ime takoj ko so nam potrdili da bova dobila fantkauser posted image
tako, da sva imela izbrano ime, ko sem bila noseča 4m (idejo pa je dobil dragi, js pa sem bila nad imenom TAKOJ navdušena-Enej)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.3.2008 16:39:55   
Bonnie_RR
Midva sva za oba spola (nisva želela vedeti za spol otroka) izbrala ime pred rojstvom user posted image .

Od tvojih imen v ožjem izboru pa mi ni nobeno preveč všeč...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?