Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
prebrala sem celo, da moški vsako povabi na kavo s tem namenom, da bi jo dol dal, ženska pa privoli, če je že odločena za stvar. Dobra. Sam resnična pa res ne. Evo ta sms sm kkšn tedn nazaj dobila: Prmajej svojo rit dol enga na hitr potegnt, k ne morem več zdržat. Poslal sodelavc-btw ga ne nategujem, niti nimam namena .....se niti približno ne prvlačva. Si raj ne predstavljam tvoje reakcije da pr svojmu to najdeš .
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:39:08
|
|
|
|
trojči
|
Ti sodiš po sebi, jaz pa po sebi. Ti nisi tak kot on, zato ne moreš vedet. Paranoja, zasledovanje...vse to je del procesa, ki se odvije v zakonih, kjer en vara. Morata pač ugotoviti, da imata problem, da ga bosta lahko začela reševati, če ga bosta sploh želela reševati.
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:42:38
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči Ti sodiš po sebi, jaz pa po sebi. Ti nisi tak kot on, zato ne moreš vedet. Paranoja, zasledovanje...vse to je del procesa, ki se odvije v zakonih, kjer en vara. Morata pač ugotoviti, da imata problem, da ga bosta lahko začela reševati, če ga bosta sploh želela reševati. Tudi ti nisi on, pa vseeno trdiš, da hoče seks, čeprav tega seveda ne moreš vedet ...... Težko ti mora bit živet, če za vsako ko dec prdne brez tebe vidiš zadaj namen seksat z drugo žensko ..... in se ti potem cel lajf vrti samo okrog tega, kdaj in kje ga boš zasačila "in flagranti". In če dokazov nimaš, si jih pač začneš producirat v svoji glavi.
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči Ti sodiš po sebi, jaz pa po sebi. Ti nisi tak kot on, zato ne moreš vedet. Paranoja, zasledovanje...vse to je del procesa, ki se odvije v zakonih, kjer en vara. Morata pač ugotoviti, da imata problem, da ga bosta lahko začela reševati, če ga bosta sploh želela reševati. To velja, ko eden vara. Kaj pa če sta oba zvesta drug drugemu, pa eden vseeno nadzira partnerja in v vsem vidi grožnjo? Npr. moj mož ima v službi 5 žensk ali kolk jih je že in vse mu kuhajo kavico. A naj zdaj pokonci skočim? Ene očitno bi.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 20.3.2008 13:44:06 >
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:50:50
|
|
|
|
Pikec
|
A naj zdaj pokonci skočim? A še nisi? To me spominja na enga kolega, ki se zdaj ko ima žensko ne sme več družit z mano. Imam prepoved klicanja, pošiljanja sms-ov, obiskovanja, prepoved kofetkanja itd... in obratno on tudi. Pokličem ga lahko samo, ko je v službi in na služben stacionarni telefon, če ga želim slišat (lahk uganete kolkrat sem ga). Vidiva se ko/če uleti mimogrede ko gre kolesarit (se pa temu izgibam v velikem loku in se raj nardim da me ni doma). Mu ženska teži. Predvsem zato ker sem samska . Se bova lahko spet družila, ko bom imela partnerja.... (ne druživa se več, ker meni ni do tega, da se skrivam za it na en usran kofe pa tud nobene želje nimam več po takšni družbi )
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:51:19
|
|
|
|
trojči
|
V tem primeru bi dala roko v ogenj...no..če dobro premislim, raje ne , da si tip išče seks. To niso ble frendice iz otroštva, ne? In v tem se razlikujemo, ko eni pravimo, da je njeno početje normalno, drugi pa da ni. Ni povedala, s kom se je nameraval sestati, koliko je bilo tega dopisovanja...kje jih je spoznal, zakaj bi sploh šel na kavo..če jih je že sploh kdaj videl al so to ene poročene z neta.. na delovnih mestih se pa zgodi 50% prevar...meni je lažje živeti s tem kot drugim, ker spet po sebi sodim in nikoli ne bi sračkala, kjer jem. Odvisno od človeka. Nikoli se ne bi šla neko zasledovanje brez razloga...na očeh bi pa le imela dogajanje, če bi bila v situaciji, da mojemu pet komadov nosi kavico. HECAM SEEEEEEEE, NE VEMMMMMMMMM ker ne morem vedet, ker nisem v tej situaciji
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:53:33
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Evo ta sms sm kkšn tedn nazaj dobila: Prmajej svojo rit dol enga na hitr potegnt, k ne morem več zdržat. ------------------------------------ Pri meni pa je bilo tako, da če bi jaz dobila tak SMS, bi se moj bivši smejal ob tem, ker je vedel, da nisem tip človeka, ki bi varal v resni zvezi. Če bi ga dobil on (seveda, v kontekstu ženskega spola), bi pa jaz fajn zaružila . V glavnem on je bil tip, ki mu resna zveza ni preprečevala imeti odnose tudi izven resne zveze . Problem je biti z nekom, ki mu ne zaupaš. Vem, kako je to, zato sem sedaj z nekom, ki mu je zaupanje temelj veze, kakor meni .
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:56:49
|
|
|
|
majcci
|
Midva si zaupava in poveva (skoraj) vse, tako da ni ne potrebe in ne želje po "kontroliranju". Bi pa postala sumničava, če bi si začel mesegirati in dobivati z drugimi puncami (ki niso prijateljice ali sodelavke) in to zaradi tega razloga, ker do zdaj tega ni počel (v 8 letih zveze). Mesiga ali maila se mu nikoli ne da pisati, tako da bi bil zame en prvih znakov, da nekaj ne štima, če bi to začel početi. Verjetno bi to počel tako, da jaz tega ne bi opazila, vendar imam dostop do njegove maila (doma nimava še interneta, vedno pa nima dostopa), da pregledam če je kakšna pomembna pošta. Čeprav, če imaš namen varati, potem si lahko tudi nov mail ustvariš.
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:57:04
|
|
|
|
sazi
|
No, pravzaprav ga jaz ne nadziram. Že na začetku veze sem mu dala vedeti ( on pa meni ) kaj od njega pričakujem, kaj toleriram, s čim ne morem živeti. Namen imava eden drugemu povedati, kam greva, približno kdaj se vrneva in navadno tudi s kom se dobiva. Kakšnega drugega načina si tudi ne predstavljam. Če pa potem res gre kamor je rekel in s komer je rekel nikoli ne preverjam. Vsaj ne namenoma, vprašam že, kako je bilo, kaj je povedal lepega,... nekako tako je pri naju glede tvojega vprašanja pa - ja, res pretiravaš, ampak meni je pa tudi čudno, da ti skriva kje in s kom je - to tudi ne sodi v neko zdravo zvezo
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 13:59:06
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: triša In zdaj trdi da sem jaz bolana in da rabim strokovno pomoč. Tako da več ne vem a sem jaz zmešana ali kaj.. ------------------------------- Oprosti že vnaprej za te besede, ampak je res, kar pravi.. Samo ne zaradi tega, ker mu ne zaupaš, ampak zaradi tega, ker si sploh s človekom, ki mu ne zaupaš. In nekoč sem prebrala, da nas ne more narediti nič bolj nore, zmešane, histerične kot to, da nam nekdo nonstop laže. To sem dojela takrat, ko sem bila v podobni situaciji. In če kaj ne maram, že od nekdaj, so to laži ...
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 14:02:59
|
|
|
|
trojči
|
Lahko te naredi nekaj še bolj.... to da ti tričetrt ljudi reče, da si bolano ljubosumen, ko jih vprašaš za mnenje
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 14:05:36
|
|
|
|
Rožica I
|
Ja, je treba mal z rezervo jemat ta virtualni svet ! Raje kakšna knjižnica in aktualna tema. Bolj ziher !
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 14:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči na očeh bi pa le imela dogajanje, če bi bila v situaciji, da mojemu pet komadov nosi kavico. Ti bom obrazložila, zakaj sem napisala ta primer in zakaj nič ne skačem in se mi ne zdi smiselno, da bi imela to na očeh 1. še nikoli v 10. letih mi ni dal nikakršnega povoda za kakršenkoli sum. 2. nikoli v desetih letih ga nisem glede česarkoli vlovila na laži. Je eden redkih iskrenih ljudi, ki pove, kar si misli, brez olepšavanj. 3. ni moja last, kakor tudi jaz nisem njegova. Ga spoštujem, sem do njega iskrena, mu zaupam. Isto pričakujem in tudi dobivam nazaj. Pa še kakšen razlog bi se našel, kot npr. da so vse, razen ene fajn starejše od njega, grozno fovš in bi naredile vse, da bi ga prizadele. Samo sta mi pomembna le prva dva našteta razloga. Če se nekdo odloči varat, bo to naredil, če ima 100 misic okoli sebe ali pa nobene. To bo naredil. Neglede na to, kako jaz ukrepam, še hitreje bo to izpolnil, če bi jaz npr. težila z nadziranjem. Ker se ne bi čutil spoštovan, ljubljen, temveč podrejen in brez zaupanja, ki bi si ga zaslužil.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 20.3.2008 14:09:23 >
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 14:11:24
|
|
|
|
gojska
|
triša nisi zmešana ampak si nenormalno ljubosumna in iščeš dlako v jajcu. Brzdaj domišljijo če hočeš ostati z njim.
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 14:32:32
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka In zdaj trdi da sem jaz bolana in da rabim strokovno pomoč. Ne vem ce si glih bolana. Definitivno pa tvoj odnos do njega ni zdrav. Vsaj za vajin odnos ne. In na tak nacin kot ga imas, tud do nobenega drugega. In ja, ce si ne znas pomagat sama, potem rabis pomoc. Poiskati moras razlog zakaj to pocnes... Izhodisce iz katerega izhaja to tvoje obnasanje... Torej motiv in povod. Ker ti ga po vsej verjetnosti daje sam (ni pa nujno), to le pomeni, da mu ze od samega zacetka ne zaupas. Zakaj torej vztrajas v taki vezi?? Veza mora temeljit na zaupanju, ne pa na nezaupanju... katastrofa. Raje si najdi nekoga, ki mu bos 100% zaupala in potem niti ne bos imela razloga za tako obnasanje, kot ga imas sedaj... Lepo povedano, se podpišem
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 14:41:21
|
|
|
|
kalbo
|
prebrala sem celo, da moški vsako povabi na kavo s tem namenom, da bi jo dol dal, ženska pa privoli, če je že odločena za stvar To buklo, v kateri si to prebrala čim prej zakuri.
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 14:57:13
|
|
|
|
karamela
|
Jaz mam nadzora nad mojim toliko kolikor ga rabi . Vedno mi pove kam gre (pa tudi če s kolegico na kavo), če ga prime da gre po službi na drink me pokliče, da mi pove in ne skrbim. Nikakor ne pokliče za privolenje ker ma podpisano občasno dovolilnico za izhode . Zadnjič je šel ven po službi na drink z enim samskim sodelavcem, pa mu rečem v hecu "pa brez neumnosti prosim". Pa mi odgovori saj imam kondome v avtu, brez skrbi" gsm pa ne gledam, mogoče 2x letno k se peljemo kam pa v avto mal igrce igram pa z pogledam sms. Ja kar se kavice tiče. Jaz grem vsako jutro s sodelovcem pred službo za 10 min. na kavo (pa še dve sodelovki zraven), tako da ta teorija za dol dat je po moje čist mem. Mal zdravega nadzora že mora bit, vendar ne v smislu preverjanja sms, branja mailov.
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 15:02:34
|
|
|
|
BlackyMouse
|
Uf, trojči A veš, da niso vsi moški isti? Da eni grejo LE na kavo, in ne pomislijo na nič drugega?? Bemo, torej je moj najboljši prijatelj to, zato, ker hoče seks? A daj noo
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 15:03:40
|
|
|
|
SOULatka
|
Hm...če bo imel kakšne namene, jih bo uresničil pa če ga jaz nadzorujem ali ne. Nadzorovanje se mi zdi zelo obremenjujoče zame-za moj mir in zdravje. Tako da, ga ne nadzorujem, mu zaupam. Lahko pa nadzorujemo samo sebe. Ko začnemo druge, ko je to tako potrebno, je čas da se začnemo s partnerjem pogovarjat, saj zaupanja verjetno ni več. In to vodi...saj veste... Se mi zmeša, da bi mogla vse to počet, da bi lahko normalno dihala, pa bila bolj sigurna v njega. Ni mi do takega življenja, bivanja z nekom.
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 15:06:57
|
|
|
|
Skratek46
|
Upam, da ti bom uspela kako pomagat ne, da bi ti rekla, da si "nenormalna"...kot so to že skori vse pred mano naredile. Problem je v temu, da je dejansko grozno, ko ne verjameš več partnerju-moja prva ljubezen je bil patološki lažnjivec in ko se zdej spomnem kako sem trpela in do kakšnih neumnosti me je pripravil zaradi svojih laži, mi slabo pride. On je skoz lagal in jst sem mu začela pregledovat mobitel, predale...prav bolno-ampak močneje od mene. To zdej malo opravičim s tem, da sem bila takrat še zelo mlada in me je ta kreten tako strl, da sem se spremenila v neko sumnjičavo pošast. Zdej živim res lep in zdrav odnos-moj partner dela od ponedeljka do petka od 7 zjutraj do 18 ali 19 zvečer. Lahko bi se mi lagal kolikor mu srce poželi,pa se ne(ja sigurna sem, da se ne!). Nikoli mu nisem brskala po žepih,mobitelu...po ničemer in to samo zaradi tega, ker mi on oddaja tako energijo in mu zaupam. Ne želim si nikoli več preživljat takih nekih stresnih situacij, da sebe sramotim s svojim vedenjem-moj recept za srečo je samo zaupanje in ljubezen. Če mu ne zaupaš je vse skupaj NIČ.
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 15:11:18
|
|
|
|
mojamura
|
ej....pa tebi bi bilo super, če bi tebi tvoj štoral po tvojih stvareh za tvojim hrbtom??? pismo....mej jajca za frontalni napad, pa ga v obraz vpraša kako in kaj, povej mu kaj sumiš in predvsem mu razloži zakaj tako misliš. A maš povod za svoje ljubosumje, vsaj en utemeljen razlog....po moje ga nimaš res je nekaj narobe z vajino zvezo, ampak to ne povzroča on ampak ti....ti iščeš stvari ki jih ni. če boš takšna, bo slej ko prej prišlo do razdora.... razčisti pri sebi določene stvari, se pogovori s svojim, če vidiš da ne zmoreš sama si poišči strokovno pomoč
< Sporočilo je popravil mojamura -- 20.3.2008 15:13:24 >
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 15:17:58
|
|
|
|
anckabancka
|
Za svojim možem nikoli ne vohunim. Mu popolnoma zaupam. Najino zaupanje je obojestransko. Sva se ravno zadnjič pogovarjala o tej tematiki in prišla do zaključka, da nimava vzrokov za ljubosumje.
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 15:35:31
|
|
|
|
Dadi
|
Pa kakšen nadzor...sej ni otrok. Moj je šel ravno danes smučat-sam...in zdaj si predstavljaj da bi se skoz spraševala a se vozi na sedežnici sam, ali s kakšno bejbo klepeta, ali s kakšno malca...se mi utrga. Itak si pa popolnoma zaupava glede tega... Meni je važno, da mi pove kam in kdaj gre, kdaj prbl. pride in pa kdo prbl. gre z njim, izključno zato,če bi se njemu slučajno(Bog ne daj) ali pa otrokom ali pa meni kej zgodilo, da vem kje ga dobit. In to se tudi njemu zdi čisto normalno. In obratno.
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 15:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa,ko pride domov mu spodnjice preglej,če ni ostalo kaj sperme gor.
|
|
|
|
RE: nadzor na partnerjem 20.3.2008 15:41:48
|
|
|
|
andrej77
|
triša, mal se skuliraj jaz ti sam to povem... če bo kdaj pri nas prišlo do česa takega, potem bo nekdo popokal kufre...in to brez posebne debate, ker tako se enostavno ne da živet z ženo imava tak dogovor, da ni problem it ven, lepo je da si poveva s kom bova in koliko časa pribljižno bova...ni pa nič zacementiuranega, če se zadeva zavleče, se lepo pokliče in ni problema.... ne pregledujeva si e-mailov, sms-ov... ni potrebe
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?