Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 25.1.2009 10:42:25
|
|
|
|
punčkica
|
Ja zdaj sem plačala prvi ppostopek in sem res bila hitro na vrsti, drugega grem na koncesijo aprila, sicer pa še morem v sredo enkrat test narest ker je takrat 14 dni. Za Lj panevem kako poteka mislim da moreš poklicat pol ti pa sestra pove.
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 25.1.2009 17:07:17
|
|
|
|
gupika
|
punčkica... mogoče pa le ni vse izgubljeno, če še nisi dobila m.... Ja jst jutri pokličem za naprej. Vitaebella kako kaj ti?
|
|
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 25.1.2009 20:32:09
|
|
|
|
Vitaebella
|
Zdravo, Gupika. Meni je zelo žal, da ti v tem poskusu ni uspelo. Z vzdignjeno glavo naprej, v nove boje. Kateri poskus pa je to zate? Meni je danes dr. Reš naredil transfer 2 zarodkov. Od devetih celic se mi jih je 6 oplodilo, v torek pa izvem, če bo kakšen zamrzjenček. Baje so pa moje celice zelo vitalne in optimalne (citiram dr. Reša). Midva upava na najboljše, če pa ne, pa tudi greva v nove boje. Ne bomo se dali... na trenutke se mi zdi, da je do sedaj šlo vse preveč gladko v postopku in da se kaj zalomilo. Kako si ti punčkica? Kej novega? LP
|
|
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 26.1.2009 18:02:21
|
|
|
|
gupika
|
Moj 1. IVF. Tko, da se še ne sekiram preveč. Držim pesti zate, dobro ti kaže. Javi kako je z zamrznjenčki.... lp
|
|
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 26.1.2009 18:16:39
|
|
|
|
Vitaebella
|
Živjo, Gupika, hvala ti... Ti si imela kaj zamrzjenčkov? Jaz izvem jutri ali v sredo. Koliko si pa stara? jaz sem že čez 30. Upam, da bo uspelo. Srečno!
|
|
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 26.1.2009 19:01:06
|
|
|
|
punčkica
|
Vittaebella..... nimamravno nekega upanja več saj sem danes 12 dan od et in mi je test še vedno kazal -, tako da mislim da je konec, ja kaj čemo tako je življenje, sem zelo žalostna samo pa čgremo v nove boje . Tebi pa čestitam za lepo število oplojenih jajčec in da se ti ti dve pikici lepo vgnezdita in da vsaj ti zagledaš + čez 14 dni . Navijam!!!! Lp
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 26.1.2009 19:24:57
|
|
|
|
gupika
|
Vitaebella.... Nisem mela zamrznjenčkov, čeprav se je oplodilo 8 jajčec. A so se tako razvili, da ne bi preživeli odmrzovanja (zarodki so fragmantirani- mislim, da mi je tako rekla biologinja). Stara sem 31. Pa ti? punčkica... Ali ti m. ponavadi zamuja? še zmeraj je upanje... lp
|
|
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 26.1.2009 20:15:16
|
|
|
|
punčkica
|
Gupika..... ne zamuja mi mogla bi jo dobit 30.1, saj bom šev sredo naredila test pa bom na sigurnem, takrat tudi pokličem Reša. Jaz pa sem stara 31 let
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 27.1.2009 19:37:16
|
|
|
|
punčkica
|
Sem ravnokar dobila in konec upanja. Spomladipav nove boje
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 27.1.2009 19:58:09
|
|
|
|
gupika
|
punčkica... žal mi je, sem misla, da bo vsaj teb ratalo... pa drugič...jst sem se že kr pobrala, ne razmišljam več o tem in sem se že naročila za naprej...
|
|
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 27.1.2009 20:13:37
|
|
|
|
Vitaebella
|
Gupika in pučkica, žal mi je, da vama v tem poskusu ni uspelo. Glavo pokonci, prej kot slej, vsem uspe. Jaz sem zelo neučakana, komaj 3. dan je mimo. Kako sta se začeli zavedati, da nič ne bo? Kdaj sta začeli čutiti, da je šlo po zlu? Srečno obema in en velik objemček!
|
|
|
|
RE: IVF - Reš - Leonišče 27.1.2009 20:23:18
|
|
|
|
gupika
|
Ja kaj pa vem. Jaz sem imela še pred ET hiperstimulacijo. Po ET sem pričakovala,da bom še bolj hiperstimulirala. Pa mi je trebuh čist splahnel, prsa tudi in sem kar čutla, da ne bo ratal. Pred ET mi je bilo tudi slabo, mi je šlo kar na bruhanje. Po ET ni bilo več slabosti. Pri vsakem je drugač, nekatere nimajo tudi nobenih znakov pa rata. Držim pesti, da vsaj tebi rata... lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kaj je pri m_m novega?m_mpripravlja se ohcet (
35%)
pakiramo za selitev (
11%)
prihaja nov član (
41%)
ata odpotuje za 6m (
6%)
moram na operacijo (
6%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!