Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mož vas je prevaral 19.3.2008 21:36:29
|
|
|
|
karmy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moj mož je rekel -da boljše da ma kondome kot pa da kako bolezen domov prinese no to je pa tisto dvoumno... ja sej lahko varam, glavno da nobene bolezni, ženi ne prinesem hahaha
|
|
RE: Mož vas je prevaral 20.3.2008 7:59:25
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zakaj pri kondomih vsak najprej pomisli na varanje!! Tudi midva jih nisva uporabljala skoraj deset let, sedaj pa sva jih začela, tako mal za zabavo in smeh pri intimi!!! Pa takrat, ko gre proti koncu moje menstruacije in si oba zaželiva seksat, pa ni sploh noben problem, natakne kondom, pa stvar rešena!!!! Mogoče jih je kupil za zabavo, al pa za nekaj novega isprobat itd,...... Treba bo najprej vprašat, šele nato sumit in obtoževat!!!!! Ker če kondomi pomenijo varanje, pol ziher, da vara vsaj 3/4 moških, ki nosijo kondom v denarnici ali v avtomobilu!!!! Ne bomo zdej streljali klanfe tuki-dej no lepo te prosim!!!!Če bi jih kupil za zabavo s svojo ženo, bi ona to verjetno vedela. Zdi se mi, da verjameš v pravljice. Bodimo realisti no! No, midva sva tudi enkrat rekla, kaj pa če bi po dolgme času poskusila s kondomi. Kupil jih je in kaj če bi jih npr. tisti dan pozabil v avtu? Evo, bi bil ogenj v strehi, če bi takoj pomislila na varanje. V resnici pa so bili namenjeni nama. Pa še zdaj so tam, kjer so .
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 20.3.2008 8:07:01
|
|
|
|
daddy
|
Kmet je stopil v hlev z namenom, da bi zamenjal žarnico, ki ni več gorela. Bila je točno nad prvo privezano kravo v hlevu. Ker žarnice iz tal ni dosegel, si je seveda podstavil pručko, točno pri riti omenjene krave. Stopil je na pručko, stegnil roki, odvil žarnico, privijal novo ..... in takrat mu na hlačah počijo naramnice in truuuuuusk, hlače padejo dol do kolen, skupaj z gatami, ki jim je pošla elastika. In ravno v tistem trenutku stopi v hlev sosed, zagleda kmeta, ki stoji spodaj popolnoma brez na pručki za kravo, pa ves začuden vpraša "ja Polda, kaj pa počneš? Če bi ga rad namočil, pojdi raje h kozi, ne boš rabil pručke" ....... nauk zgodbe: stvari velikokrat niso takšne, kot se nam zdi na prvi pogled .
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 20.3.2008 8:10:55
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Kmet je stopil v hlev z namenom, da bi zamenjal žarnico, ki ni več gorela. Bila je točno nad prvo privezano kravo v hlevu. Ker žarnice iz tal ni dosegel, si je seveda podstavil pručko, točno pri riti omenjene krave. Stopil je na pručko, stegnil roki, odvil žarnico, privijal novo ..... in takrat mu na hlačah počijo naramnice in truuuuuusk, hlače padejo dol do kolen, skupaj z gatami, ki jim je pošla elastika. In ravno v tistem trenutku stopi v hlev sosed, zagleda kmeta, ki stoji spodaj popolnoma brez na pručki za kravo, pa ves začuden vpraša "ja Polda, kaj pa počneš? Če bi ga rad namočil, pojdi raje h kozi, ne boš rabil pručke" ....... nauk zgodbe: stvari velikokrat niso takšne, kot se nam zdi na prvi pogled . tole si pa dobro napisal.
|
|
RE: Mož vas je prevaral 20.3.2008 8:13:11
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 Kondomov 100% ni imel kar tako v avtu. Jaz jih mam tudi, Mobitelove reklamne... Kondome dostikrat talajo za kašno reklamo.
|
|
RE: Mož vas je prevaral 20.3.2008 8:25:18
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Kmet je stopil v hlev z namenom, da bi zamenjal žarnico, ki ni več gorela. Bila je točno nad prvo privezano kravo v hlevu. Ker žarnice iz tal ni dosegel, si je seveda podstavil pručko, točno pri riti omenjene krave. Stopil je na pručko, stegnil roki, odvil žarnico, privijal novo ..... in takrat mu na hlačah počijo naramnice in truuuuuusk, hlače padejo dol do kolen, skupaj z gatami, ki jim je pošla elastika. In ravno v tistem trenutku stopi v hlev sosed, zagleda kmeta, ki stoji spodaj popolnoma brez na pručki za kravo, pa ves začuden vpraša "ja Polda, kaj pa počneš? Če bi ga rad namočil, pojdi raje h kozi, ne boš rabil pručke" ....... nauk zgodbe: stvari velikokrat niso takšne, kot se nam zdi na prvi pogled . No, evo, to je pa zelo pučna zgodbica, ni kaj. In tuid slišala sem jo že nekje, samo, če do česa pride, se je ne moremo spomnit.
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 20.3.2008 9:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ta zgodba je bila mail...jaz sem ga dobila nekaj časa že nazaj.....
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 20.3.2008 9:52:13
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: daddy Kmet je stopil v hlev z namenom, da bi zamenjal žarnico, ki ni več gorela. Bila je točno nad prvo privezano kravo v hlevu. Ker žarnice iz tal ni dosegel, si je seveda podstavil pručko, točno pri riti omenjene krave. Stopil je na pručko, stegnil roki, odvil žarnico, privijal novo ..... in takrat mu na hlačah počijo naramnice in truuuuuusk, hlače padejo dol do kolen, skupaj z gatami, ki jim je pošla elastika. In ravno v tistem trenutku stopi v hlev sosed, zagleda kmeta, ki stoji spodaj popolnoma brez na pručki za kravo, pa ves začuden vpraša "ja Polda, kaj pa počneš? Če bi ga rad namočil, pojdi raje h kozi, ne boš rabil pručke" ....... nauk zgodbe: stvari velikokrat niso takšne, kot se nam zdi na prvi pogled . No, evo, to je pa zelo pučna zgodbica, ni kaj. In tuid slišala sem jo že nekje, samo, če do česa pride, se je ne moremo spomnit. Ob prebiranju te zgodbice se vprašajmo še kolikšna je verjetnost, da se zgodi ravno takšno zaporedje točno določenih dogodkov.... malo, zelo malo je možnost...
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 28.3.2008 17:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
No naj povem svojo zgodbo, meni je namreč moj enkrat našel kondome v avtu, in malo paniko naredil.... Ampak sta bila k sreči reklamna pa ga je to pomiril (en je bil v škatlici Fructal, so jih v enemu lokalu talali, drug pa se mi zdi da od vzajemne ali ene druge zavarovalnice, so jih pa na neki promociji v trgovini delili. No in jaz ki vzamem vsako stvar sem ju dala v avto (no nisem ju dobila istočasno), v en mali predalček, in pozabila nanju, pol mi pa moj enkrat avto čisti in naleti na to. No sej mi je verjel... (sej sem mu rekla sekiral bi se lahko če bi našel samo ovitka)... Ampak je bilo že iz embalaže razvidno da so bili promocijski.... če bi imela pa kar ene pa dvomim da bi se kar ohladil (pa ni ljubosumne narave). No tko da res odvisno kakšni kondomi so bili... če bi jih jaz našla me živ bog ne prepriča da jih ima zaradi lepšega(razen v primeru kot sem rekla da se vidi da so promocijski...) - pa tudi nisem ljubosumne narave lp
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 2.4.2008 0:05:46
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Izdej jo bega vsaka stvar. Naj pogleda na strop v avtomobilu. Tam pozabijo skrit sledi.
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 2.4.2008 4:23:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful ste v debato padli zakaj je mel tip kondome v avtu . Sej tega ne boste nikol ugotovil pa tud ne, če ni čist slučajno po ženskem parfumu dišal... Tko da lahko razglabljate kokr hočte . Tista varianta, katero ste ene opisovale, da sta se zmenila pa jih je pol kupil... no mislim, da bi ta ženska vedla, če bi blo to v igri. Pa vse to sploh ni bistveno. Glede na ta dejstva še res ne morš rečt, da vara. Sm pa mnenja, da človek, ki vara zelo težko ostane čist isti kot je bil in da se sigurno pojavijo vsaj najmanjši znaki, da ni vse tko kot je blo. Js osebno bi tud postala zeloooo pozorna na vsako malenkost in bi preverla vse kar bi se dalo. Brez da bi mu to pokazala ali povedala. Če bi ugotovila, da sigurno ni nič, bi mu pač od takrat naprej bolj zaupala. Če bi pa ugotovila, da vara... no tega ne bom razlagala . Dejstvo pa je, da če ga začneš spraševati ali te vara, bo vse zanikal in postal bolj previden pri svojem početju, kar pomeni, da nisi naredila nič. Js pri kondomih v avtu že ne bi kr tko odnehala ...
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 2.4.2008 16:06:38
|
|
|
|
lotoska
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee .... Ali pa je seksal brez kondomov.... Joj, tole je pa najslabša verzija. A bi bila katera v takem primeru prippravljena najeti detektiva? Samo zanima me, če se kdo tega poslužuje.
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 2.4.2008 16:53:02
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska IZVIRNO SPOROČILO: caffee .... Ali pa je seksal brez kondomov.... Joj, tole je pa najslabša verzija. A bi bila katera v takem primeru prippravljena najeti detektiva? Samo zanima me, če se kdo tega poslužuje. Mislm da ne, ker ko bi me enkrat dec spravil tolk daleč, da bi o tem razmišljala bi bilo za moje živce boljš da ga pustim in se ukvarjam sam s sabo.
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 4.4.2008 7:54:12
|
|
|
|
Nenya
|
Najprej bi kondome nekako neopazno označila, pol bi pa malo spremljala kaj se z njimi dogaja. Rekla bi mu, da sem kao zgubila labelo, maskaro ipd v njegovem avtu in da grem zdaj natančno preiskat avto - po reakciji bi takoj blo jasno ali ve da so tam kondomi in če bi pohitel poiskat stvar namesto mene ... Bila bi zelo pozorna na obnašanje, zamujanje, izgovore itd. Karte bi pa razkrila šele ko bi imela trdne dokaze. Je pa res, da se da vse racionalizirati: ženski parfum - ko je kupoval darilo za svojo ljubljeno ženo je šel mimo ene druge ženske ravno v trenutku, ko se je dišavila s parfumom, ki ga je hotela kupit in kasiral dišavo po srajci Kondome je kupil za popestritev spolnosti a je ženi 'pozabil' povedati Tako ma rad svoj avto, da jih ima za primer če bi ju z ženo prijelo sexat v avtu, da se ne bi kaj umazalo Ima jih namesto balonov Svoj avto je posodil mlademu sodelavcu brez lastnega stanovanja, da sta lahko s punco sexala, pa sta onadva pozabila kondome noter
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 4.4.2008 8:44:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya Najprej bi kondome nekako neopazno označila, Ja, z iglo.
|
|
RE: Mož vas je prevaral 4.4.2008 9:05:01
|
|
|
|
svaljkec
|
lahko je pa to že druga škatlica kondomov?treba ga je prjet za jajca pa stisnt pol bo pa začivku
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 8.4.2008 17:07:01
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya Ima jih namesto balonov Ja, jaz sem jih imel namesto balonov. In sicer vzel sem ga na potop in ga napihnil na globini 10m in ga potem gor spustil. Kakšen je na vrhu ratal nisem videl. Tako, da ni vedno vse tako kot izgleda, oziroma še tako neumen izgovor je lahko resničen . Je pa res, da sem kondome uporabljal še za kaj drugega, kot samo za poskuse pod vodo.
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 8.4.2008 17:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej bi kondome nekako neopazno označila, pol bi pa malo spremljala kaj se z njimi dogaja. Skrajni cas je, da se RR preimenuje v Zakladnico idej :).
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 8.4.2008 18:42:45
|
|
|
|
deja27
|
lila114,ja kupil jih je za zabavo,ampak ne z ženo,s kero drugo,tud tebi,nebi bilo vse en,če nebi uporabljala kondomov,pri njem mu jih pa ponesreč najdeš ane????če bi bili zanjo,bi ji jih takoj dal njej in rekel,no ljubica, sedaj pa bova z kondomom,ne pa da jih mora sama najdt-hallo.
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 8.4.2008 22:11:57
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya Najprej bi kondome nekako neopazno označila, Tanikaa: Ja, z iglo. _____________________________ Ti si faca
< Sporočilo je popravil miniko -- 8.4.2008 22:12:24 >
|
|
|
|
RE: Mož vas je prevaral 23.4.2008 17:16:26
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
treba ga je prjet za jajca pa stisnt pol bo pa začivku pa ne sam čivku
|
|
RE: Mož vas je prevaral 23.4.2008 17:19:05
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
o ljubica, sedaj pa bova z kondomom,ne pa da jih mora sama najdt ja da je bolj napeto in zabavno, ne, mal se bo pa morala potrudit resno, jaz bi svojega lepo vprašala, kaj so tisti kondomi v avtu. sam moj je tak, da ne zna lagat čist nč. brezveze. če bi pa znal, mu pa nč ne bi omenila, dokler ne preštefnarim vseh žepov in mal mobitel sčekiram. če je sum, je to dovoljeno. tko ko sodni nalog za preiskavo stanovanja.
|
|
RE: Mož vas je prevaral 24.4.2008 8:08:28
|
|
|
|
pijja
|
Mogoče jih je kupil za zabavo, al pa za nekaj novega isprobat itd,...... Ja najbrž ,samo ne z njo Najbolj da ga res po tihem preverjaš,potem pa postaviš dokaze na mizo.No ampak vseeno upam da se moti
|
|
RE: Mož vas je prevaral 24.4.2008 17:55:46
|
|
|
|
nasmejani
|
Kot prvo sama si je kriva da je šla vohljat po autu. Drugo je možno da je kondome pozabo neki njegov prijatelj ko so šli na pijačo. Al mogoče kod njega skril ko ta prijatelj ji ni smel domov nest. Kakšen je to brak ak ga rasturi par kondomov?
|
|
RE: Mož vas je prevaral 24.4.2008 18:42:00
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani Kot prvo sama si je kriva da je šla vohljat po autu. Drugo je možno da je kondome pozabo neki njegov prijatelj ko so šli na pijačo. Al mogoče kod njega skril ko ta prijatelj ji ni smel domov nest. Kakšen je to brak ak ga rasturi par kondomov? Saj res, imej zavezane oči, da ne boš vidla tega česar nočeš videti in vedeti. Ja prijatelji skrivajo kondome po tujih avtih. Jaz rečem, da se je v tem avtu skrivala edino kakšna prijateljica. Od moža, da ne bo pomote.
|
|
|
Kako dolgo ste vozičkali?maca83 RRKako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?uporabljamo le nosilko (
12%)
dokler ni shodil/a (
20%)
dokler ni hotel več v vozek (
17%)
do enega leta (
12%)
do dveh let (
35%)
do treh let (
5%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!