|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mož vas je prevaral
19.3.2008 12:54:51   
Anonimen
Imam namreč eno vprašanje za prijateljico. Ona tukej ni včlanjena in je mene prosila, da podam tole vprašanje.
Pri možu v avtu je namreč našla kondome. Sicer še neuporabne, ampak je bila panika, saj jih onedva ne uporabljata že najmanj 10 let. Pa par dni nazaj je pri možu vonjala ženski parfum. Vendar takrat ni nič omenila, ker se ji ni zdelo oziroma nikoli ni pomislila na to, da bi jo lahko prevaral.
Zdej pa ne ve kako naprej? Naj mu sploh še zaupa? Namreč zdej jo bega vsaka stvar. Če se takoj ne oglasi na telefon, če pravi, da gre s sodelavci na pijačo,... V vsem zdej vidi varanje. Mogoče se moti. Kaj bi ji ve svetovale? Jaz sem ji že, naj se najprej pogovorita, vendar njen vztraja pri tem, da z nobeno ni imel nič in, da ona sam paniko zganja.
Rabila bi čimveč nasvetov. Drugače imata pa dva otroka (7 in 5 let).
Že vnaprej se vam zahvaljuje za vzpodbudne besede.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mož vas je prevaral
19.3.2008 12:56:05   
Anonimen
Kondomov 100% ni imel kar tako v avtu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2008 12:57:33   
soncece24
A vprašala ga pa ni zakaj ima kondome?

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2008 13:00:22   
Anonimen
Imam namreč eno vprašanje za prijateljico. Ona tukej ni včlanjena in je mene prosila, da podam tole vprašanje.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

malo mi je čudno da bi kolegico zanimalo naše mnenje tukaj na rr. sicer je pa vseeno. moja rešitev pa je da se naj absolutno pogovori z svojim možem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2008 13:02:35   
anitaz

malo mi je čudno da bi kolegico zanimalo naše mnenje tukaj na rr. sicer je pa vseeno. moja rešitev pa je da se naj absolutno pogovori z svojim možem.

Saj je vseeno za koga je, a ni?

Drugače pa-meni je vse tole sumljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2008 13:11:29   
anabanana
Jaz bi ga tako napsihirala če bi odkrila kaj takega, da bi priznal vse grehe od male šole daljeuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2008 13:27:31   
cukerček
Zakja ga kar ne vpraša zakaj ima kondome če jih onadva ne uporabljata

pa naj pol dalje rešuje vsekakor pa se morata pogovorit....

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2008 13:28:50   
muki1
Saj včlanit se pa ja ni problem. Ene so se že večkrat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2008 13:34:28   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

A vprašala ga pa ni zakaj ima kondome?

Jaz ga tudi ne bi vprašala, saj je odgovor jasen. Mogoče bi ga vprašala kdaj se misli odselit in mu predlagala  - čimprej! Zaupat jaz več ne bi mogla...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2008 13:45:34   
Anonimen
Jaz pa ga ne bi več napadala in bi se delala kot da nič ni. V bistvu pa bi vedela za vsak njegov gib. Bila pa bi zelo pozorna (njemu tega ne bi kazala) na vse stvari-na mobitel, na njegovo obnašanje, na izgovore....in bi stvari potihoma preverjela in ko bi bila 100% bi mu vse lepo povedala. Valda bo vsak rekel, eh nisem te prevaral. Ko pa imaš več dokazov, pa ga lahko postaviš pred dejstvo. Kaj se tiče pa kondomov-ziher si jih ni brezveze kupil. Ali ma namen varat, ali pa je že.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2008 13:49:15   
smigli
V kolikor ne uporabljata kondomov, je jasno da jih ima za drugo. Čeprav je še ni prevaral ima to očitno v mislih, saj se je že pripravil na to.

Jaz bi ga krepko vprašala kako in kaj?user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2008 13:54:37   
Rozica25
vprašanje če bi po pravici povedal. Jaz bi potiho raziskovala, dokler ne bi bila 100% in pol odreagirala.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2008 13:58:02   
lila114
Zakaj pri kondomih vsak najprej pomisli na varanje!!
Tudi midva jih nisva uporabljala skoraj deset let, sedaj pa sva jih začela, tako mal za zabavo in smeh pri intimi!!! Pa takrat, ko gre proti koncu moje menstruacije in si oba zaželiva seksat, pa ni sploh noben problem, natakne kondom, pa stvar rešena!!!!

Mogoče jih je kupil za zabavo, al pa za nekaj novega isprobat itd,......

Treba bo najprej vprašat, šele nato sumit in obtoževat!!!!!
Ker če kondomi pomenijo varanje, pol ziher, da vara vsaj 3/4 moških, ki nosijo kondom v denarnici ali v avtomobilu!!!!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.3.2008 14:07:23   
srki
Mogoče so pa od kolega, ker si jih on sam ne upa imetiuser posted image . Hec.

Tudi če ga vpraša, ji ne bo povedal resnice. Verjetno da ne. Ne vem, nekaj bi se spomnila, da bi ga na finto vrgla. Kaj pa vem no, npr. ko bi se spravljala k seksu, bi rekla, kaj pa če bi s kondomi, ko jih imaš ravno v avtu. Ah, brez veze.

(odgovor članu lila114)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.3.2008 14:18:02   
lara larissa
Se strinjam z Srki. Gana kako finto dobit ali pa se vsest pa pogovorit, nikakor pa tega v sebi držat, ker je slabše to za njo, ko jo to pol žere in se sikira za vsak njegov gib ( kot je blo omenjeno: če se ji ne javi na telefon, če gre z sodelavci na pijačo itd). Jaz z za sebe vem da ne bi mogla bit tiho in kr naprej mirno spat z njim v isti postelji itd.... dokler ne bi razčistila kaj se kuha..... Če pa se res kaj kuha pa ni šanse sploh da bi prespala še kakšno noč ob njem  oz on ob meni....
Mislim pa da kondomi pa vonj po ženskem parfumu niso bili samo za EPP

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.3.2008 15:07:14   
Netopirčy81
Jest tut mislim, da kondomov nima samo za gledatuser posted image . Itak pa bo zanikal vse, kar ga bo vprašala. Če bi jest začutila/opazila kaj sumljivega, bi to na vsak način izvrtala iz njega!!

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.3.2008 16:15:33   
Anonimen
Kako bi reagirala zdej kot sveže zaljubljena...Najtežji kristalni pepelnik v glavo(grozno ampak sem totalen kolerik kar se varanja tiče)...Čez nekaj let pa bi najbrž glede na družinske izkušnje skušala bit tiho in najela osebnega detektiva-če bi prišel s slikami,ki dokazujejo varanje bi po vsej verjetnosti še isti dan dala vlogo za ločitev in ga pustila dejansko "brez gat"...vse bi mu vzela.
100% pa kondomi niso bli v avtu kar tako-če je ni varal, je imel zagotovo namen.
Lahko me skritizirate kolkr hočete-vsaj iskrena sem bilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.3.2008 16:17:56   
Anonimen
Zakaj pri kondomih vsak najprej pomisli na varanje!!
Tudi midva jih nisva uporabljala skoraj deset let, sedaj pa sva jih začela, tako mal za zabavo in smeh pri intimi!!! Pa takrat, ko gre proti koncu moje menstruacije in si oba zaželiva seksat, pa ni sploh noben problem, natakne kondom, pa stvar rešena!!!!

Mogoče jih je kupil za zabavo, al pa za nekaj novega isprobat itd,......

Treba bo najprej vprašat, šele nato sumit in obtoževat!!!!!
Ker če kondomi pomenijo varanje, pol ziher, da vara vsaj 3/4 moških, ki nosijo kondom v denarnici ali v avtomobilu!!!!

Ne bomo zdej streljali klanfe tuki-dej no lepo te prosim!!!!Če bi jih kupil za zabavo s svojo ženo, bi ona to verjetno vedela. Zdi se mi, da verjameš v pravljice. Bodimo realisti no!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.3.2008 16:25:53   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Kondomov 100% ni imel kar tako v avtu.

Ja kar tako res ne... Jaz sem jih tud mela recimo... v avtu, v torbici, doma v predalu... Pa jih tud z mojim ne uporabljava. Pa sem jih mela kar tako. Ker sem jih pac dobila in se mi jih je skoda zdelo stran metat.

Razlogov je pa seveda ogromno.. In najslabs je le ugibat sam pri sebi zakaj je to tako. Ne? In zarad tega potem nastopi sumnicenje, nezaupanje in ne vem kaj se vse. Totalno brezveze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.3.2008 16:29:16   
Mešamdrek
Midva sva kondome dobila enkrat na enem party-ju,tako da je možno da jih je kje dobil.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.3.2008 19:22:32   
Anonimen
Moj mož je rekel -da boljše da ma kondome kot pa da kako bolezen domov prinese

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.3.2008 19:28:39   
Anonimen
jaz bi bila tiho....in spremljala kaj se dogaja s kondomi....vsak dan bi pogledala, če so še vsi tam....ali pa če jih ni več.....in tako bi videla,,,,kaj bo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
19.3.2008 19:45:53   
Pikec
če bi prišel s slikami,ki dokazujejo varanje bi po vsej verjetnosti še isti dan dala vlogo za ločitev in ga pustila dejansko "brez gat"...vse bi mu vzela.

user posted image user posted image user posted image user posted image

V Sloveniji bo to malo težko, se bo treba v Ameriko preselit.
Pr nas ni krivdnih razlogov za ločitev zato se vse deli pol-pol. Tko da to z gatami bo mal težko. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo treba tud gate pol-pol delit, veš user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.3.2008 19:49:08   
Anonimen
Že vnaprej se vam zahvaljuje za vzpodbudne besede.

In kaj pomeni vzpodbuden nasvet?

Da so se tam znasli kar tako...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.3.2008 19:55:01   
Anonimen

našla kondome. Sicer še neuporabne, ampak je bila panika, saj jih onedva ne uporabljata že najmanj 10 let.

...vendar njen vztraja pri tem, da z nobeno ni imel nič

če so bili kondomi še neuporabljeni je to res lahko dokaz, da z nobeno nič ni imel. Če pa je imel kondome v avtu, je to dokaz, da je namen imel imeti s katero kaj. Lahko je imel s katero kaj, pa ni seksal. Ali pa je seksal brez kondomov.

Malo bolj naj odločno nastopi proti njemu in naj zahteva konkretno obrazložitev situacije. Potem bosta pa že videla kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kupček
Miška2006

Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...

1 mesecu (16%)

2 mesecih (5%)

3 mesecih (16%)

4 mesecih (13%)

5 mesecih (11%)

po 6 mesecu (38%)

Število vseh glasov: 505

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!