nananaja -> RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? (25.5.2008 22:54:02)
|
pa bo res moralo bit nekej na tem, da če otroku kmalu ponudiš, da je sam, koščke... in pri tem vztrajaš, da pol hitr osvoji veščine hranjenja. jst sem pač mal komot človek, pa hčerko zaposlim s koščki hrane, da lahko kosilo skuham, pa med obroki kaj naredim zraven. na začetku sem ji dala kos kruha, je pretežno raztrgala, pa skor nič pojedla, pa je kmal pogruntala, da mora pazit, da čim manj pade iz rok, pa še tisto, kar ji pade, mora poiskat. sam naša je prevelika požrtija, da pol po žlički ne bi jedla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. sem pa pogruntala, da ji ni dobr dat čist majhne kose, ker jih hitrej zgubi in manj poje. posledica takega načina je pa seveda svinjarija na stolu, obleki, tleh. pa sej se vse da počistit. sem pa to mal najbrž podedvala po mami. smo imel bratranca, ki ni sam jedu do tretjega razreda oš ker so mu trije tlačil hrano v usta, zakaj bi pol sam. razen pri moji mami, k mu je dala: tukej maš, če boš dal v usta prov, čene boš lačen. pa je ponavad jedel.
|
|
|
|