Rožica* -> RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? (23.5.2008 14:28:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka mamice, premalo ste vztrajne to s koščki. Nič hudega, če danes noče, spet ponuditi popoldne, zvečer, jutri, pojutrišnjem. Bo čez čas že vedel kaj z njimi početi. Ne se pa takoj odločiti, da še nekaj časa ne bo jedel koščkov. Tako mu je valjda lažje, če samo požira. Maro se mora potruditi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Se strinjam s tabo. Tudi naš falot že nekaj časa lepo sam grize, prvič sem mu dala za glodat rižev vafelj pri 6. mesecih. Zdaj že zna trgati (odgrizniti košček) in ga potem poje in spet drugega. Tako fino se mu zdi, da bi tudi samo tako trdo jedel. jabolko mu samo olupim in lepo gricklja, to ima najraje. Čeprav me kar strese ob misli kakšne kose včasih odgrizne.... Moja se še zdaj zna s kakšnim kosom "davit". Ampak zna ga tudi sama ven spraviti. Naš tudi. Čeprav le redko izpljune take velike kose, navadno se kar trudi in trudi,... Vstrajen pa je nimaš kaj, dokler ga ne poje. Ne kopljem mu s prstom ven, ker tudi ne pusti. Sicer pa se mora naučiti, kako pa se bodo naučili če ne tako da se jim bo nekajkrat zataknilo... Vsaka izkušnja je za nekja dobra. Enkrat bodo že vedeli, koliko naj odgrizne. Jaz sem mnenja da jim je traba čimprej pustiti, da spozanavajo in se učijo .... Pa naj packa in drobi, bom že počistila. Ko bo dovolj velik ga bom tudi to naučila, da se ne sme. Trenutno se ukvarjava s tem da se kruheka (nasploh hrane) ne meče na tla. Saj vsete tisti rek. Če ti kruhek pade na tla, poberi in poljubi ga.
|
|
|
|