kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 jst pa ne vem, kako bi rekla ljudem, ki dajejo take izjave sploh pa ne zato, ker sama sebe negiraš v parih stavkih ... in to večkrat; 1. nč nimam proti homo ... samo, kako se lahko tretira kot ženska, če je poročen z žensko (kaj pa dve ženski, ki sta poročeni? a ne morta obe ostat ženski?) Ta tip ni ženska in tudi nikoli ne bo!!!! 2. ne ve kaj bi rad in kaj hoče ... sama pa ne veš, kako bi sploh rekla 'takim' ljudem (jst mislim, da on velik bolj ve, k ti); ne želiš vedeti kako jim jaz pravim, vem kaj so 3. nobeden pa mi ne bo reku, da so ženske tako robustne po izgledu ... očitno hodiš po svetu z zaprtimi očmi; poglejte njegove zgradbo telesa, kosti, obraz, 4. če ti je žal ... kako se ti potem lahko 'takšni' ljudje ... jah ???? Stvar izjave 5. nimam kaj proti homo, in v istem stavku jim rečeš 'uni' Ti nikoli ne uporabljaš zaimkov ko pišeš, žal je pa "uni " res v dialektu za "oni" ampak kaj češ ... tud takšni morte obstajat jst pa ne vem, kako bi rekla ljudem, ki dajejo take izjave ; no jaz pa ne vem kako bi rekli takšnim kot si ti, ki ne prenesejo drugače mislečih ljudi. To je moje mnenje in takšno bo tudi na vašo žalost in moje veselje tudi ostalo. Transi so zame ljudje ki ne vedo kaj želijo, neodločneži (ne bo se operiral, čeprav ve da je ženska, ker potem pa orgazma ne ve ali ga bo še lahko doživel - bull shit, če bi bil ženska v moškem telesu bi naredil tudi to). Ker pa vidim, da berete samo tisto kar želite in obsojate drugače misleče (men tud ne gre skupaj **** in joške), bom povedala še enkrat, kot sem že par postov nazaj: Ja tudi Salome je v prvi vrsti človek in samo človek, samo njegova nrav je meni zelo zelo čudna. Ej v prvi vrsti to bitje ni ŽENSKA in tudi nikoli ne bo!!!!!!!! Transi sami ne vedo kaj bi. Pa ne mi govorit, da biseksualci delajo to zaradi matere narave. Daj no daj, to je pokvarjena človeška čud, ki že ne ve več kako bi eksperimentirala. Ja priznam, mda se mati narava zmoti in da žensko dušo v moško telo in obratno, samo tista oseba potem živi (bolj ali manj, ko prizna) z istim spolom. Ta Salome, pa se hoče igrati žensko, živi pa življenje moškega in ženske. Pa daj no, al pa je sam ugotovil da otrok pač ne bo mogel imeti... Kaj naj rečem, tudi če bom imela otroka drugače nagnjenega, upam, da bo to priznal, ker bo še vedno moj otrok, samo upam pa da bo vedel kam se nagiba, ne pa da ne bo ne tič ne miš!!! Aja pa še to, kdaj je katera v naravi pri drugih živalih videla biseksualce, jaz še nikoli nisem slišala za njih, za homoseksualce pa ja. Ja se mati narava lahko zmoti, ne pa tolikokrat kot se pri ljudeh...
|