kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 Zamisli si, da si moški in da te ena kao dobra beyba dobi v posteljo, ti pa najdeš neki povsem drugega.... to je popolnoma brezpredmetno ... ker si ne morem zamisliti, da sem moški, ker enostavno preveč uživam v tem, da sem ženska ... lahko si pa zamišljam, da me hoče osvojiti ženska, ki se izdaja za moškega ... in ja, bi bila presenečena, ko bi ugotovila kje tiči zajec ... tako, kot bi bila presenečena, če moški ne bi skrbel za higijeno ... če bi imel kakšne meni nesprejemljive spolne želje ... itd. ... in v vseh primerih jo bi verjetno ucvrla (govorim hipotetično)... ampak zaradi sebe ... ne zaradi njih... ker pač vem, da so mi všeč moški z vsemi pritiklinami, ker so mi več čisti moški, ker so mi všeč moški, ki se ne bojijo pametnih žensk, ker so mi več moški, ki vejo kaj hočejo (s sabo in z mano), ker so mi več moški, ki se ne brijejo po telesu ... zdej sem pa že močno skrenila s teme No pod to pa se še jaz podpišem to jr to kar spada k moškim, sem na drugi temi napisali, da so meni osebno latinoti.....uh ah oh in sploh!!! Lej, nobeden moj post ni bil namenjen temu, da bi koga žalila, niti pod razno. Saj sem že v prvem postu napisala da smo vsi ljudje. O transeksualnosti, pa nisem govorila o Salomeju, ampak nasplošno. Nič nimam proti njemu, samo določene izjave so me malce pokurile in sem mogoče bojl ostro odreagirala kot bi hotela. Ker on za moje pojme, dokler tako živi kakor živi, ne bo nikoli atrakcija in ženska, ampak nek frick. To pa je spet moje osebno mnenje....in ga niti nimam želje spoznati niti od blizu blizu videti. Žal je tako!!!! Jaz glede Salomeja in njemu podobnigovorim le to, da sami ne vedo kaj želijo in so pač takšni kot veter piha. To me moti, karakter glede usmerjenosti, ki je ni. Poglete vsi skupaj, ker na to temo se ne bom več oglašala. Vsak ima svoje mnenje, vsak ima svoje življenje, eni vemo kaj želimo, drugi ne vedo in eksperimentirajo. Cenim pa ljudi, ki se soočijo s svojo drugačnostjo in tudi živijo potem s svojo drugačnostjo ( pa ne na pol), cenim inteligenco, cenim poštenost in dobre besedne boje ......cenim pa še dosti ostalih človekovih vrlin. Res pa je da svoje mnenje dostikrat izražam na glas. Lepo se imejte!
|