Nana Liza
|
Ajtak - jesti ti lahko že poročam, saj smo danes imeli prvo cepljenje in še proti rotavirusu. Upam, da bo revček preživel vse to brez reakcij. Ali je bil kdo cepljen proti rotavirusu in ali so bile kakšne reakcije, je veliko kakal-a? V soboto ima naš 4 mesece, težak pa je 7535 g in dolg 64, obseg glave 41. Sem omenila p, da bi začela dajati riževo kašico, pa pravi, da raje ne, ker ima že dost zaloge. No, bom počakala še ene 3 tedne, ker se zbuja po 2. uri zjutraj na 2 uri. Mi je pa tak hecko, je tako žgečkljiv po trebušku proti pazduhi, da ko ga žgečkam, se na glas smeji. Glede ribežna - pa tut kakšen drug je ok, jest vem, da smo ta ribežen imel že ko sem bila jaz dojenček in so mi ribali jabolka in si sploh nisem predstavljala, da ga jest ne bi imela. Mi je pa fajn, ko naribaš, kar iz tega ribežna lahko dajaš za jest in imaš tudi manj za pomivat. Sploh na začetku, ko tolk ne pojejo. Na morju sem ga uporabljala za ta prvo, ko smo šli na plažo (v nekem samotnem zalivčku s čolnom, da ne bo katera mislila, da smo bili v kakšni gneči) in sem ji pol jabolčka, malo leibniz piškota zribala, pa še banano, če sem jo imela. Pol sem pa ribežen, kar v morju umila. Ne vem pa zakaj zdej slikca ne dela , so stran prekinili. Zdej grem vas pa brat...če vas bom lahko dohajala. Aja, še to vprašanje imam kolk so kaj gibčni vaši ? Naš se je do sedaj le 2-krat obrnil iz trebuha na hrbet, pa danes iz hrbta na bok. Kravice past pa se mu preveč ne ljubi. Mogoče 5 minut še zdrži. Je glavca tolk težka.
|