gruška
|
Čeer, no, še dobr, da niste dost čvekale, sem mislila, da boste že sred 3. dela .... U glavnem, včeraj se nisem nič javila, ker smo bili cel dan zunaj, zvečer je pa Taja nekaj kašljala, sem šla pa kar z njo spat .... danes pa: tud če današnjega dne ne bi bilo .... Danes zjutraj je imela moja sestrica amniocentezo in preden so poseg opravili so jo pregledali in ugotovili, da srček njene pupike ne bije več .... Jutri dobi eno tableto, v ponedeljek mora pa v P., da ji naredijo abrazijo (če ne bo že sama prej začela krvavet...)... Čeprav vem, da narava že naredi tako, da je prav, sem bila vseeno žalostna Jaz pa sem zjutraj klicala pediatra, če lahko pripeljem pokazat Tajo, ker res grdo kašlja... je ugotovil, da je grlo čisto, da pa malo, malo, zadaj levo pljučno krilo "poka" in nama razen svečk (ker je dobila dopoldne še vročino) ni predpisal nič. Samo naročil, naj prideva v nedeljo dopoldne na kontrolo, če bo pa slabše, pa že prej ... in sva šli ob sedmih zvečer že nazaj k dežurni, ker je bila Taja tako boga, da je komaj dihala, jokala je ves čas, ko je bila budna, itak pa je skoz spala, čist koma ... imela sem jo v naročju od zjutraj do zvečer(odložila sem jo 3x, ko sem šla na WC), tud jedla nisem razen ene banane nič cel dan... tok je bla boga, se mi je prav smilila .... dežurna jo je potem še 1x celo pregledala, je rekla, da so pljuča uredu, da ni nič posebnega tisto pokanje (mi je isto že dopoldne rekel), je pa dežurna ugotovila, da so se ji ušesa "poslabšala", ima en ušesek vnet in zato je tok jokala .... napisala je antibiotik, mož ga je šel iskat v Lj., ker je bila pri nas lekarna že zaprta, Taja je po njem lepo zaspala, sicer se skoz neki odkašljuje, ampak upam, da bo uredu ... Tko da v ponedeljek naju sigurno ne bo na plavanje, v ZOO pa upam, da nama uspe prit, sploh če bo 15. v četrtek .... IZVIRNO SPOROČILO: sonchek No pa še spisek in en približen datum: ZOO LJ Torek 13.5. 2008 ali četrtek 15.5. 2008 -sonchek in Neli -NanaLiza in Tevž + velika -Nicolina in Tin 15.5. -Scubadiver in Lana -Oranža in Timon + Enej -rozika12 in Neža -BrinaS in Tina -Tanayya29 in Taj -potepinka in Mark 15.5 -Debeluška + Emma + Erna -jooly in Kim + Staš -Dajica in Kaja15.5 - - A sem še katero pozabila... Gruška full škoda da naute mogl pridt... gremmmmmmmmmm kdo je pa rekel, da ne pridemo? ... jaz sem rekla, da imam prestavljeno zadevo iz 13. 5. na 14.5., tko da lahko in 13. in 15.5. ....... Nicolina, si si prav zapomnila ........ Nč, grem počas spat... upam, da bo jutri lepši dan ... Nočko!!!!