VANILI
|
Dobro jutro! Hvala za dobrodošlico, ful ste prijazne . Sinček je Teodor, kličemo ga Teo ali Teđman, Teek, Teozaver (si je izmislila starejša sestrica, ko odpre usta in nas hoče "pojesti"), Teokopter (ko "leti"), nekateri ga pa kličejo Tejo, kar jih moramo odvadit, ker pač ni z J ampak brez. Aha,podatke - saj bom zakapirala, kako to tu gre. Smo pa iz okolice Litije. Vas pridno berem, velik se vsak dan napiše, tako da vsega ne bo šlo, za nazaj, sem sem pa prišla ker me je ena od vas povabla, hvala ti Jasna - sling zaenkrat vadim doma, pošljem še kako fotko. Ni vrag, da se ne bi naučila že enkrat malega vstavit v ta žep kot se spodobi . Zdaj mu nesem ad3 (posračkan čaka v postelji), potem pospravimo Živin brlog (včeraj sem stopila na eno enkico od legokocke in sem si jo komaj zbezljala iz podplata , tako da je padla odločitev, da preden ne pospravimo, se ne igramo (no to je v teoriji). Lep dan vsem, danes gremo v Lj moje starše pogledat. Vas še berem, z veseljem! Polupčkajte svoje sončke in sončnice!!
|