Alina_alin
|
Živa,nisem bila na tekočem z vso vašo situacijo glede napotnice. Te popolnoma razumem, da si jezna, da ne dobiš napotnice. Meni je prvič tudi ni dala, je rekla, da je vse ok. Pa sem na nasl. posvetovalnici takoj na začektu zajamrala, da me skrbi ... pa jo je 5 min opazovala, spet rekla, da ona misli, da je vse ok, da je Tjaša ful živahna, lepo napreduje itd, in da mi da napotnico, če želim, da bom bolj mirna. Res pa je, da ne vem, kaj vse vključuje ta napotnica. Bomo videli jutri. Tebi pa svetujem, kot ostale, da ji ponovno zateži. Pa povej,da hodiš privat, in kakšno je mnenje privatne... Ja, prva noč s Tjašo je bila pa res stresna. Eh, glavno da je mimo. So mi jo pa brez obrazložitev odpeljali, sestra samo rekla, da je zdravnica zaznala šum in da bo čez noč na intenzivni in pripeljala ta babysense. Ko sem jo še spraševala, kaj to pomeni, mi je rekla (sestra), da moram o vsem vpr. zdravnico, da ona ne sme nič povedat. (ok, razumem). Vpr, me je če želim govoriti z zdravnico (ura je bila 20), sem pritrdila, in ko je prišla zdravnica je bil Sem si očitno preveč dovolila, da sem želela izvedeti zakaj se gre pri Tjaši, in me je skrbelo. Ker njej je bilo tu mač se sprehoditi do sobe ali me tja poklicat in povedat 2 stavka. In pol: "Ja, mama, kaj je? Ima šum na srčku in kaj več ne morem povedat" Eto, to je bila razlaga. Jaz pa dobila knedl v usta in solzne oči, saj nisem vedla kaj to pomeni šum na srčku, se prej nisem nikjer s tem soočila. Dobila samo napravo za preprečitev smrti v zibki kot je pisalo in Tjašo so mi odpeljali na intenzivno. Eh, glavno da je ok, da ni hujšega, kot sem rekla. Sem se sedaj s to izkušnjo izkašljala.
|