mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra Mehurčica, mislim, da si Davidu na posnetku dala Frutolino??? Ne, Frutolina še ni jedel, pravtako Čokolina. Niti mu nisem dala za probat in po moje niti ne bi jedel. Zdaj je že preveč izbirčen, ko je bil majhen, je pa vse jedel in sem mu raje dajala bolj zdrave mlečne "kaše" - polenta, gris(brez čokolade,...). Sem pa pogruntala kaj ima - breskev ali nektarino. Danes je Eni celo pojedla 40ml breskvice. Na žalost kupljeno, ampak kaj, če pa še ne rastejo. Pa ni držala trdega jezička ven, tako da je še kar lepo šlo. Ji je pa boljše, če srka dol iz žličke. Pa iz lončka je 2x že spila mlečno kašico - na žličko pa ni šans. Pa saj ne more pit hrane. A ji naj nardim pire z brokolijem, pol ji pa dam za spit iz lončka al kaj? O, Jernej, čestitke za tolko papanja! Skuštrana, tebe tudi že dolgo ni bilo na RR, kaj? Lane, verjetno se ji zdi, da mala pač ne rabi, ker je še tako majhna. Ni nič pokomentirala, da bo pozneje dobila ko bo malo večja? Kaj pa vem, meni se ne bi zdelo nič takega. Pa saj verjetno bo dala, ko malo zraste. Mi pa denarja od nobenega ne dobivamo. Tu in tam kdo kaj kupi za oblečt in sem zelo vesela. Katera je napisala, da je fajn malim kazat tleskanje z jezičkom? Zdaj Eni že tleska z jezičkom. Kak je smešna. Pa tak ponosna, ko zna. DO zdaj je pa izustila: ABA, APA, PUPA, BA. Lane, jaz ti lahko nahrbtnik posodim, ampak ne vem od kake starosti je. Morem probat dat Eni enkrat not. Zdaj pa morem it... Enči se jezi na potapljaška očala...