VANILI
|
čer, mamice-ćvekice! Tako semzaspana,da oči komaj držim odprte. Danes smose žezjutraj odpravili na sprehod, mi3, možek pa je končno začel štihat vrtek, ki sploh ni več vrtku podoben bil ampak travniku. Pa smo šlipo solato 1,5km, potemker je teo spal, smo šliše po postrvi v ribogojnico, kar znese skupaj... 6km!!! dobila sem rdeč ovratnik, tok je sonce žgalo. Popoldne semTeotka dala na dekco na travi in smo se zabavali - ful je trgal travo in jodajal v usta. GH: danes dopoldne sem si iztisnila 30ml in jihzmešala z riževimi kosmči. Kako lepo ga je gledat, ko mu tako paše jest!!! Da bi le še drugo hrano tako jedel... mama06 - malo čvekanja je posledica prvomajskih praznikov in lepih dnevov . sem pa mislila,da bomo prišle do 3.dela, pa zgleda da se nobeni ne da tok tipkat. Jazbi, roko na srce, se rajš dobila na kavi in čvekala v živo, ker me res oči pečejo. hvala za čaj, ki si ga zjutraj ponudla. Jazpa se pacam s šparovim kapučinom, okus- vanilija kajpada. Čeprav sem si kupla še lešnik in čokolado, da lahko zbram . Kako kaj zdravje, mamka06?? Upm,da gre na bolje. tave - uživaj v Bosni!!! kinnie - pa jaz ti nakazujem mesečno 100 evrov, samo da mojo odpelješ!! Obe njeni hčeri sta zlata vredni, ko nista doma, moj mož pa nič, pa vse ji naredi kar se ji sprdne... no, ne vse - ko pa ma dost in jipove, kar ji gre, pa igra gospa užaljenko... o đizus!!! sanwebdra - ma super za pogum in da ste sploh šle tekmovat!! Zatorej ste zmagovalke . Le tako naprej!!!(no, lahko greste po lestvici navzgor proti 1. mestu...) valči - joj upam, da se otroci pocajtajo čim prej!! In vem, kaj pomeni vstajat ponoči - jaz dojim tudi ponoči na 2 uri, pol pa če ima kdaj tastarejša vročio, si z možem naštimava budilko, da čekirava vsako uro, če ji narašča (ji je enkrat od 37 na skoraj 40 v nekajurah, od takrat čekirava) - in se v tistih nočeh NIČ ne naspiva... pa itak mi je hudo, ko je keri od otročkov bolan janja - pa kaj si ti kakšna reinkarnacija napoleona??? porkaš, ženska, kdaj spiš??? se mi zdijo tvoji nočniposti tako bistri, meni se pa zatika, na pol že mižim... zdajko topišem...pa še perilomoram obeit -centrifuga nekam čudno zavija, tako cvili kot bi mačke centrifugirala, hm... moram prečekirat...