|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
23.4.2008 21:13:35   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: zala07

thanks, kaj pa jim date ponoci, ko se zbudijo; mleko, dudo ali vodo'

Včasih  kar vse troje, ko noče mleka ji dam čaj nato dudo. Drugače pa mleko. Dudo ima vedno za spat, ko zaspi jo vrže ven, čez dan jo nima nič.

2ursae bravo za izpit! Svaka čast kako si pridna poleg dveh otrok še izpit. user posted image  Mene že dve leti čaka diploma user posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 23.4.2008 21:15:18 >

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.4.2008 21:14:09   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Štajerke, poročajte o srečanju danes. Sem firbec babji.user posted image

Kaj naj rečem, super fajn, kot zmeraj. Čeprav sem spet prepričevala gdč. kelnarco, da vem, da je del, v katerem poteka srečanje podnevi zaprt in sva z Julijo bile prvi (že ob deset do enajst), pa sva vedrili sami pol ure, pol pa sta naju rešila teka in max. No, potem pa, kot da bi se zmenleuser posted image , ena za drugo v petih minutah. Jaz in *pikijakob* sva dobile mei tai-je, pa sva jih seveda na veliko sprobavale, pa še ribežne sem dobila nove!!!

Čvekale smo, tokrat v manjši zasedbi:
1. alina_alin
2. noa1
3. teka
4. *pikijakob*
5. pandica in
6. moja malenkost,
in je blo fullllllllllllll fajn.
Kot da se poznamo že deset let. Res, mame oktoberčkov smo nekaj posebnega, ena drugačna energija se čuti!!!

zala07 za slikice pa se obrni na fotografinje!!! Saj bodo hitro, pol pa se bom jaz itak považila - brez skrbi!!! Ker moj mei tai je itak najlepši!!user posted image user posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.4.2008 21:15:38   
sanwebdra
2ursae pa je danes carica ... bravo ... čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.4.2008 21:18:10   
Alina_alin
Suzanamai - upam, da Zoji ostane stalnica takšno nočno spanje. Kdaj bomo pa mi na vrsti? Ko bo stara 2,5 leti - tako kot prvorojenka?user posted image
Meni pa se sedaj zbuja prej, tako kot pravi Mehurčica za Eni, odkar ji dajem zvečer kašico. Pa spomnim se,da je bilo pri prvorojenki enako in sem ji zato prekinila z večerno kašico... Tjaši še bom sedaj en čas dajala, pol pa bomo videli...
Drobižek, user posted image user posted image za zobka!
Kasija -dobro si me spomnila - tudi moj obvada v enakem primeru (edinem) 2 opravil hkrati: telefoniranje med v
ožnjo. Pa ne glede ali je avtocesta, lokalna, križišče, vatever....user posted image
Pa si predstavljate, da bi tudi me opravljale samo eno delo in ne več hkrati?
Jasna,bodi vesela, da tvoj zmore več opravil hkrati ob starejših otrocih - moj niti tega ne, razen seveda tisto kar on hoče delat in potem "pozabi" na Špelo, ki seveda kaj ušpiči ta čas.
Valči,user posted image user posted image user posted image user posted image - upam, da ste že bolje. Verjamem, da imaš že vsega preko glave. Ko si zvrtim film nazaj na naš februrar, ko sta bile moji dve obe bolani, moj mož, tudi mene lovilo, pa še ena runda takoj pri obeh puncah... - me mine... in upam, upam, da doooolgo ne bo več podobno. Takrat sem spoznala,da je res to, kar pravijo: če imaš več otrok, si bolezni kar podajajo...

Mehurčica,
lepo, da Eni pridno raste. user posted image user posted image Dobro, da je Eni pokazala svoje veščine in dokazala, da mami ne laže user posted image

Za UZ pa se naroči - lahko po telefonu - vsaj jaz sem tako... Dermatolog - meni so priporočali privatno (velja napotnica) na Gosposvetski - Kalač se mi zdi... Obiskali smo jo s Špelo...
živa -upam, da uživata in javi, kako sta praznovala.
2ursae-bravo za izpit!!!

Poročilo -Srečanje MB, seveda uspelo. Prisotne: Noa1, Teka, Pandica, Sanwebra, PikiJakob, Alina_alin. Mamice smo se načvekale, poslikale, sprobavale mai tai. Smo pa se spraševale, zakaj si Mehurčica odpovedala tik pred zdajci.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.4.2008 21:20:00   
valči
2ursaeuser posted image user posted image za ispit in za pridnega možekauser posted image
Saj moj je tudi za pohvalit,smo se danes z Mihom in Nino šlepali od enega do drugega dohterja in sva se menjevala pri čakanju,res je bil priden.

Poročam na hitro:
-Mihael je šel z 39.5 vročine k zdravnici,prvo ko prvo,mu ugotovi vnetje desnega ušeska in desna učka je tak vneta
-v plučih mu piska in hropi
-predpiše mu Hiconcil antibiotik,Ventolin Flixotide inhalacije na 4 ure,Tobrex kaplice...

Je bila super in še 15 minut inhalacij mj je dala in satruracijo zmerila.

Nina je ok.
Grem,možek se gre učit,se ponoči javim,čao

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.4.2008 21:26:55   
2ursae

2ursae- BRAVO ZA IZPIT!!!user posted image user posted image user posted image kakšen izpit pa?

državni izpit iz javne uprave, kar zahtevna in obsežna reč user posted image .

aja, pa lublančanke, nas juti ne bo na srečanje, gremo v soboto na morje in imamo še 1001 opravek, saj do sedaj nismo o zadevi razmišljali še NIČ.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.4.2008 21:32:36   
zala07
sanwedbra-thanks. reči mi, kje pa kupiš ti ta ribežen???

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.4.2008 21:36:31   
nova10ka
2ursae čestitke za izpit user posted image user posted image user posted image user posted image pa boru za sedenje

mi smo se uspešno preselili, cel vikend delali, pa še prej in pol. tjaša spi v svoji sobi, je ful pridna, se zbudi enkrat ponoč (zjutraj) ob pol šestih in me pokliče (trkam na les: tok tok tok).

mere 6. m: 7560 g, 70 cm
vrtec: dobil nismo nobenga!!! kriza!!!
možek: jo vsak večer pripravi za spat, skopa, odnese v posteljo in se z njo druži. ko se ji začnejo očke zapirat, me pokliče, da jo nahranim pred spanjem
taščin kotiček: dobi 5 zvezdic, ful jo je pridno čuvala med selitvijo, pa ful dela tko kot ji midva naročiva, čeprav bi ona čaj rajši sladkala in ji za jest že žemljo dala
naslednji otrok: če bi se dal, kar čez 5 mesecev, da me ne bi skrbel, kam bom dala tjašo v varstvo
plenice: dm ekološke

ostalih tem se pa ne spomnim. ful nisem mogla brat, ker sem selila. zdaj se navajam na hišne radosti - vrt z mravljami, ki mislijo, da grejo lahko v hišo in take fore. še nisem čist prepričana, da je to zame.

fajn se imejte. pa pridno pisat poste...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.4.2008 21:36:59   
sanwebdra
sanwedbra-thanks. reči mi, kje pa kupiš ti ta ribežen???

Od naše suzanamai!!!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 23.4.2008 21:37:34 >

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.4.2008 21:37:06   
Pandica
Za vse radovedne, ki čakate slikice iz današnjega srečanja, sem jih že uspela naložiti v album tako, da si jih lahko pogledate.
Geslo je pa enako kot zadnjič. Če ga je katera pozabila, ga nima ali pa še ga ne ve in bi rada videla slikice pa mi naj piše na ZS.

Po mailu pa še vam slikice pošljem Štajerke  user posted image

Zdaj pa vas grem malo za nazaj prebrat.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.4.2008 21:42:03   
*kinnie*
2ursae: user posted image za izpit!!!!!!!!

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.4.2008 21:43:27   
*kinnie*
Pandica , kako kaj?user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.4.2008 21:44:28   
drobižek
IZVIRNO SPOROČILO: orka**

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

orka - hvala za kavo... za vedno ti bom hvaležna za priporočilo za Milumil

Ni za kaj. Kako pa tvoja prenaša Milumil 2, Anej težje kaka pri dvojki, zato mu pa zdaj devam enko zjutraj in zvečer, pa je vredu.
Živa čist ok prenaša milumil 2.

zala 07 - naša gre spat okrog 21.00, še večkrat okrog 22.00 in spi do zjutraj do 7.00 brez prebujanja. Včasih kaj zajamra, pa ji dam dudo in spančka naprej.

živa- čestitke za obletnico!

2ursae - čestitam za izpit! Ta je res zalogaj....user posted image user posted image user posted image Meni se je kamen odvalil od srca, ko je blo vsega konec...

Mi smo pa malo praznovali polovičko s teto, babico in dedotom.In za polovičko je dobila točno polovico velike torte. Kdo bo pa zdaj to jedel? Živa ne sme, mami tudi ne, atija ni...

Štajerke - boste kaj slikce pokazale?

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.4.2008 21:55:44   
Pandica
2ursae user posted image za izpit, res si pridna, čestitke.

Sedenje  moja se kar prevrne, še ne sedi samostojno.
Je pa danes Neo tako lepo sam sedel, frajer user posted image   in sezuval Zali čevljčke user posted image user posted image

Sanwebdra   ooo, važički, nov avatar imata, luškan je.

Suzanamai
  hvala za menjavo ribeža. Mi ga je danes Noa dala in moram ti povedati, da je res enkraten. Že ona prva runda so bili full lepi, ti so še pa bolj.
Bom ju3 takoj probala korenčka naribat user posted image

Alina_alin   sem te pozabla danes vprašat na srečanju, ko si rekla, da ti mama šiva mt kje si kupila blago in koliko si dala. Pa škoda, da si morala prej iti.
Ker bi ga jaz tut imela, čeprav imam sling.

Sem ga danes probala ( mt )  in je full fajn, zakon user posted image

Noa1 kje pa si ti? uspavaš Ajšo?

Mehurčica  ja, škoda, da te ni bilo danes.
Tut Zala ni včeraj nič jokala, ko je bila cepljena.

Klaudia
    jaz sem ti tut že včeraj dala nove mere za 6 mesec, pa se mi zdi, da še jih nisi dopisala.

Kinnie  
a boma en  user posted image    al user posted image

Lane31   HB je zdaj vse za tabo. Tudi tebe smo pogrešale.

Nič, zdaj pa bom poslala, da me ki ne skensla

< Sporočilo je popravil Pandica -- 23.4.2008 22:05:01 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.4.2008 21:58:31   
zala07
pandica imaš ZS

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.4.2008 22:03:17   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pandica , kako kaj?user posted image

Dobro hvala. Sem te povabla na kozarec vinčka ali pa kafe, kaj hočeš user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Štajerke - boste kaj slikce pokazale?

Saj so že v mojem albumu user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.4.2008 22:07:29   
VANILI
oj!
Joj kok sem vas poglrešala cel dan!
sem odvisna kot Haus včeri, še pena mi je skor na usta en hip popoldne prišla, ko sta se oba otročka zamotila in sem mela 5 minut casa (mozek je spet v sluzbi bil do sestih - bom dans brez srehic pisala, da bo citljivo...) - pa je bil racunalnik v torbi, jaz pa sem toook hotla precekirat, kaj se vamkaj dogaja...kar tresla sem se, iskala tablete po stanovavnju (user posted image user posted image user posted image ) . in na koncu oblezala z glavo na mizi, z ocmi obrnjenimi gor in ce bi kdo priblizal uho mojim ustom, bi slisal moj sepet... "rr.... desetke..... 007.... jaz...tut...!

ja, res, skor tako je blo.

Jasna - Neli - pa to je tako srckano bijece, mala pupika, za meckat, za lupckat... pazite nanjo, pa vse mamice pazite na te vase soncke!! (danes bom zlo pateticna, kr imam M)

sanwebdra - sifre, ja, najbolj mi je vsec nocko brez c - NOKO, tako kitajsko mi zveniuser posted image

moja rit je brez konkurenčna. Vsaj za mojga moža, se tolažim. Jo je pa res preveč, čez cel stol, tko kot od user posted image user posted image user posted image . Mi je zadnjič rekla, ces lej, obe sva okrogli, pol pa jaz njej, ja, sam jaz mislim tole zgubit, heheeh (joj zloba jaz)

noa1, nikol ti nisem rekla, da me fuuuul spominjas na eno mojo dobro prijatelco, sploh v tisti rutki... najprej sem kar pobulkala in ce ne bi te prijatelce mela ob sebi in vedla,da si ful zeli otroka, in se nima nobenga - bi torej mislila, da je ona!!!!!
kruhomat - mi smo ga nabavli, ko sem mela eno poskusno brezbelomočno dieto, pa sva ful pekla, razen ko sem bla noseca in mi je bilo slabo, mi je ful smrdel grelc v tem aparatu, da nismo pekli, drugac pa ful pecemo, moko pa iz  enga mlina na kamne nosimo, se ful pozna razlika. (joj kok bedne stavke pisem, ampak se mi ne da se na slvnico pazit...)

suzanamai - mt - spet ga moram pohvalt, zdaj smo ze taglavni po trgovinah, ampak povej ti meni, atiuspe kaj nardit, ko mas Zojciko gor?? Ker jaz sem ful nespretna. nicesar ne vidim cez njegovo bucko, tako da vse bol od strani delam. Npr. sem danes hotla pogledat listek za trgovino, pa sem morala cist levo gledt. Pa valda ko sem si ga odvijala pred avtom, sem veselo tacala po trakovih, joj slonica jaz. Sling pa... zal mi ga ne rata nastimat, bom ob prvi priliki spet mal Jasni zatezila,saj ona je tako potrpezljiva mislim, da mi bo se enkrat pokazala...

ziva - kateri je tretji zobek? a najprej zrastejo dvojkice spodaj pa pol enkice gor? sem pozabla...

klaudija - Teo je dubu se drugi zobek, vceraj je pokukal ven!user posted image  se pa skos oblizuje, pa ustnicke viha not pa ven. In danes cel dan :"ba-ba ba ba" joj kok ga je lepo poslusat!

valci  -drzim pesti, da boste kmalu vsi zdravi!!!user posted image user posted image  (upam, da ta smesko nima kakega specificnega pomena in pomeni sreco)

M - ne moja ni boleca, nikoli bla, imam pa mocne obmenstrualne psihicne simptome, ki se kazejjo v neverjetni razdrazljivosti in obcutljivosti, vse me spravi v jok, lepo in grdo, veselo in zalostno. Cim dobim M, si vzamem dan zase, se bolj crkljam (ja s sladkim...),... vliva mi pa tud prva dva dni ful, pol pa se umiri. Sem pa bolj zejna kot sicer.

Margareta - poglej si denverjev test, na pamet ne vem, tam pa vse piše. Itak so ti testi bol tko,v grobem ti alhko odkrijejo kako anomalijo... na zalost v nasem ZD to dela kar med.sestra in ker gre tle za moje podrocje, mi gre to blazno na jetra,ko vem, kako bi morali testirati otroke in to, kako jih ona, je skrajno neporfesionalno in nedopustno!! GRRRRR.user posted image

ad3 - jaz pa mu dajem po 7, pa je tud dojen. To tud malo posvojem ti P!!

bom zdaj vmestno poslala, da mi ne zbrise...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.4.2008 22:13:47   
VANILI
evo mene spet

tisti video,nisem ga niti minuto gledala,že zacela tulituser posted image user posted image  

metkica - glede bona, jaz grem v petek v lj, pa lahko za tvojo malo kaj kupim, jaz imam tud bon, pa bom za Teotka. Tako da, pošlji, tiposljem nazs naslov, pa dobis, kako darilce, samo povej, kaj s zelis (ce ni ze kdo kaj napsail, ker se nsem vsega prebrala...)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.4.2008 22:16:24   
noa1
Hojla!
Jaz sem bila že na pilatesu...pol pa sem do sedaj Ajši uspavala, ki se spet kar nekaj prebuja. Mene (o.p. moj hrbet) bo pobralo, če bo to še dolgo trajalouser posted image .
2ursae: čestitamuser posted image user posted image user posted image . Si res zelo pridna...in to ob dveh korenjakih...svaka ti čast. Jaz samo vsake tolko prestavim knjige in pobrišem prah z njihuser posted image user posted image user posted image

Sedenje: moja kar lepo sedi nekaj časa, ampak je ne upam pustiti same, ker potem vedno na glavo pikira

Srečanje: ja mega....kot zmeraj smo se imele fajn. Nekatere pa ste bile pogrešane!!!!!!! Slikice pa ....ne vem če se mi bo dalo še danes to gor dajat...če ne pa jutri.

Grem sedaj še malo nazaj brat, pa pikijakob-u sem še nekaj dolžna za poslat.

Majazarja: pošlji mi tvoj e-mail, ker jaz te imam na slikici iz prejšnjega srečanja v MB

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.4.2008 22:24:22   
zala07

pandica imaš ZS, samo geslo mi napiši

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.4.2008 22:37:41   
VANILI
barbike - Ziva jih ma - me je kar sram povedat - dvajset. Ja, res. Mogoce zato, kr jaz nisem imela nobene, pa je zdaj treba kompleks pozdravitiuser posted image user posted image . Fora pa je, da drugih punck ne mara, unih tavelkih. Samobarbike in se z njimi res ogromno igra. Jaz sem jih se najmanj kupila.

igrace za razgrajace - kupujem veliko didakticnih igrac, pa lesenih, pa abstraktnih (spet malo poklicne deformacije). Ziva se je zelo rada z duplo igrala, zdaj pa z lego in bellville. Teopa ze zdajs kockami, pa avte zlo rad gleda (tko da je zihr od mojga moza), pa daljinci in mobiteli ga zanimajo.

jasna - svaka ti cast, ko tako nekompliciras pri vsemuser posted image user posted image  user posted image (to se spomnim velikrat, no zdaj, pri paradizniku pa sem to tud napisala)

metkica - ok, sem prehitro za bon natipkalauser posted image user posted image

oktoberka - zakaj pa je Zarja na fizioteraiji,saj sem jo vidla na srečanju, prav fajn ji gre???????

zala 07 - moj Teo si je kar samnašel item spanja zvečer.Trenutno (ker se zavedam, da se lahko še vse spremeni) greva se rihtat za spat okoli osmih do pol devetih, potem ga umijem ali skopam, potem ponavadi sledi druzinsko valjanje po pojstli, vcasih pa sama mi2, da malo ponovi,kar se je cez dan naucil, da malo podebatirava o tem,  kaj se m je dogajalo cez dan, potem pa ga nahranim in mi na joski zaspi. Prvo bujenje je okoli pol enih, potem okoli pol treh, pa okoli peth,nookoli pol sedmih pa me na vseh 4 pocaka v svoji pojstli s svojim spalnim medvedom ima jutranje debate. cez dan ne spi nic,razen v narocju na joski ali ce je zunaj, v vozicku ali v avtu.

ziva - daj lepo se mejta na obletnici, pa le glej,da ne bos jutri spet napisala, kako je mrfi nagajaluser posted image user posted image

jaz cveka - zdaj sele vidim, kok nakladam. Na vprašanje od zale07 e napisale po vrstico, jaz pa ccel odstavekuser posted image . bom se jaz krajsa, obljubim, od jutri naprej.

2ursae - ja,carica si!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  CESTITAM!!!!!!!obcudujem vse mamice, ki jim kaj takega  uspe!!!!!! (bom tud sebe, ko mi rata tok samokontrole in motivacije zbrat) - ce ti je ostalo kaj viska volje, daj plis posli k meni, lahko po zs-juuser posted image

zala07 - jaz Teotku dam za pit moje mleko - josk,ker je najbolj enostavno, ga potolazi, pa verjetno odzeja ali nasiti. nicesar drugega se ni pil.

nova10tka - sem se ze vprasala, kje si?? A preselili ste se, super!! Tebi in Pandici obiiiiilno pozitivnih vibracij in ljubezni v novih stanovanjih!!!!!! Aha, pa se hisa!! Jaz sem se iz bloka v Lj preselila najprej na morje za 5 let pl pa sem  selo v hiso. NAJLEPSA STVAR PRI ZIVLJENJU V HISI JE, DA GREM LAHKO POLETI BOSA  V PIŽAMI VEN NA TRAVO (kar sem delala pri starih starsih...) in da se otroci lahko brez skrbi igrajo, bosi in je najhujše, na kar lahko stopijo, drek od sosedovih psov, ki pridejo osvajat naso psickouser posted image .

gospodinjski koticek - zenske, a kaj vrtnarite? Jazsem se odlocila,da si bomzrihtla zeliscno-zacimbni vrticek.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.4.2008 22:39:32   
VANILI
zdej pa mene neki zanima: zakajko jaz pridem na rr, vse gresteuser posted image user posted image user posted image
pa glih danes, ko:
1. je vecer zame, ko mam M
2. vsi ze spijo,
3. ne morem user posted image
4. ohhhuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.4.2008 22:41:04   
VANILI
ok, grem pa sladoled jest

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.4.2008 22:44:55   
VANILI
pa likat

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.4.2008 22:47:28   
Alina_alin

Vanili-
jaz sem ravno danes 1.rundo uspavala Tjašo v vozeku - na terasi v pižami user posted image Kar vetrovko čez. Ni se mi dalo preoblačit, ker sem pol šla pod tuš - pa da ni nepotrebne izgube časa...user posted image Ja, to je pa res prednost hiše. Pa po časopis grem vsako jutro v pižami čez teraso po stopnicah. user posted image Spotoma si očke odpočijem na svojem skalnjaku.
Si pa tudi jaz mislim letos naredit začimbno zeliščni vrt. Sedaj imam začimbe in zelišča na vrtu in mi jemljejo preveč prostora. Od ravno danes imam pa nov vrt - obrobo ob stopnicah s sivko. MMMMMM, jo že voham, kak bo dišala, ko bo cvetela.
Barbike- naša malčica je dobila 1. barbiko za 2 rd in ji ni všeč. Je rekla da je grda user posted image Obožuje pa dojenčke. Sem predkratkim potegnila iz omare barbiko in še vedno ni navdušena preveč nad njo.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?