|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
23.4.2008 14:17:09   
metkica1
user posted image Ljubljančanke na raport

ravno sem prejela bom iz arijela, za obračunsko obdobje. Pri nas na celjskem ariela ni več, ga je prevzel BC. Če katera želi bon ji ga pošljem, namreč trgovina ariel  še obstaja v LJ v BTC in se ga tam lahko koristi, vnovčljiv je do 30.6. Dam zraven še svojo kartico, da ne bojo delal problemov, ker jaz jo ne rabim več.
Bon je za borih 13,52€, malo, za eno miceno igračko pa bo.
če katera želi ji ga jutri z veseljem pošljem.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
23.4.2008 14:24:03   
Margareta

mehurčica
- sem gledala tole oddajo na HRV televiziji. Ja in je res za zjokat. Mah jaz sem tudi končala eno prijateljstvo, že pred leti, sicer se mi je kolegica opravičiča, ampak nekako opravičila nisem sprejela. Ne vem zakaj. Včasih jo še srečam in se pogovarjava - ampak tako na distanci.

Aja, kakšno pismo si napisala mami? Jaz bi morala obema staršema pismo napisat, take ****rije sem delala do enega 18 leta, da mi je kar slabo ko se spomnim.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4452
23.4.2008 14:36:02   
mišk
Danes je poštar prinesel igračo-gosenico, katero je dobila Dona, ker je bila izžrebana v nagradni igri Pampers v Mercatorju. Sicer pa gor piše, da je primerna za otroke od prvega leta dalje, tak da jo bom zaenkrat še kar v škatli pustila. Čeprav me ful srbijo prsti, da bi jst malo preučila in pobliže pogledala!user posted image  Ja, jst mam drugače še vedno ful rada igrače, zato komaj čakam, da se bo Dona začela igrat z barbikami in lego kockami. Bo mami pomagala.user posted image  Se bomo še skregale katera bo kaj imela.user posted image user posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
23.4.2008 14:37:35   
Margareta
o mišk - jaz se tudi že veselim barbik in tistih lepih oblekic

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
23.4.2008 14:45:14   
jasna
paradižnik - sem videla vprašanje, pa nanj pozabilauser posted image . Paradižnk spada med alergene, tako kot jagode, citrusi, paprika... Ker mi nimamo nobenih alergij v družini, sem jaz Neli že dala. Čeprav vem, da bi bila P proti.

tave in oktoberka, kaj je zdej? A nastaja kaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4455
23.4.2008 15:11:05   
mama06
Pozdravljene!

Najprej vsem slavljencem in novim zobarčkom čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva dala prvi del preiskav dane sskozi in sem *******la v bolnici, saj sva morala bit tešča in do 11 še nisva dobila odgovora, ali otroka lahko nahranim, ali ne. Pisker mi je počil.
Sva pa lepo spala, saj sem mu dala riževe kosmiče še ob pol dvanajstih zvečer kar v spanju po žlički in je spal do 5:15 zjutrajuser posted image user posted image user posted image .

Šibam, ker nisem doma. Sem rekla, samo da se na hitro javim.

Aja sedenje . Sedi sam za par sekund mogoče kako minutko, drugače pa ga zapiga največkrat naprej, ampak je  vsaki dan bolje. No, saj še ima čas, glede na to, da je najmlajši( zivepo se je izgubila, tako da sva midva zadnja po RD)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
23.4.2008 16:02:07   
Margareta
mama06 - pozdravljena, katere preiskve ste pa dali skozi? Je kaj bolelo? malo napiši, me zanima

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
23.4.2008 16:59:13   
metkica1
bon oddan

Neposredna povezava do sporočila: 4458
23.4.2008 17:45:42   
orka**
mišk naša Lara je tudi dobila gosenico, ampak poštar je pa še ni prinesel, mogoče jutri. Jaz tudi komi čakam, da se bovi z Laro skupaj igrale in sestavljale kocke, zdaj še ne pusti, hoče vse sama.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
23.4.2008 17:59:21   
metkica1
Klaudia mere pri  6,1 mesecih so 6500g in 67 cm. Zmerla in stehtala sem sama, ker smo posvetovalnico prestavile šele na maj.

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 23.4.2008 18:01:12 >

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
23.4.2008 17:59:49   
orka**
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

orka - hvala za kavo... za vedno ti bom hvaležna za priporočilo za Milumil

Ni za kaj. Kako pa tvoja prenaša Milumil 2, Anej težje kaka pri dvojki, zato mu pa zdaj devam enko zjutraj in zvečer, pa je vredu.

Klavdija naše mere za 7 mesec: 8.850 g in 71 cm.

< Sporočilo je popravil orka** -- 23.4.2008 18:00:08 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
23.4.2008 18:22:57   
mehurčica
Poročanje iz posvetovalnice: dobili sva napotnico za dermatologa(ZELO suha koža), napotnico za UZ srčka in recept za Fluoronatril tabletke, ki jih moreva začet dajat, ko bo dobila kak zobek - 1 teden/2 tabletki.
Dobila je pikeca - nič jokala.
user posted image
Malo je Denverja odkljukala, pol sem jo pa še pohvalila, da plazi po trebuščku in se je zdelo, kot da ni glih verjela. Ampak je seveda Eni nekaj na njeni mizi zagledala in se je kar zagnala. Pol je pa P rekla: o, pa se res plazi.user posted image

Naše nove ponosne mere pa so: 7020g in 69cm.
Glavo ji je pa izmerila 39cm in trebušček 40cm. Ma po moje se je zmotila, saj pa ni tak suha.user posted image

Glede GH mi pa nič ni rekla. Sem sama rekla, da sem ji začela že dajat in je rekla, da lepo počasi in da je fajn, če se da res samo eno živilo naenkrat, brez mešanja. Jaz sem ji pa sadne kašice kar mešala že s predhodnim sadjem, ki sem ga dala 3-4 dni prej.user posted image Tako da bom za GH kar vas pocukala za rokav, če kaj ne bom vedela. Živa ima verjetno najboljše smernice.user posted image

Grem zdaj bananino kašico naredit za mojo babiko.

Štajerke, poročajte o srečanju danes. Sem firbec babji.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
23.4.2008 18:50:20   
oktoberka
Nism brala za nazaj, ker mem ful za zrihtat še pred morjem, tko da nimam časa.
Sam na hitr poročam: Dons smo bli 2. na fth in Zarja se plazi po vseh štirih!!user posted image user posted image user posted image   Sicer ene par "korakov", ampak se!user posted image Pa na rito se je vsedla sama!user posted image Ta fth dela čudeže! Mislm da bomo na morju že prav puzal okol.user posted image

Jasna mt sva zrezali, čaka še šivanje. Mislm da po praznikih, ko pridem nazaj.

Zdej pa morm šibat
Lp, se vidmo jutr!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4463
23.4.2008 19:18:59   
kmarija
Po dolgem času spet pišem. Madonca ste čveke, sploh ne sfolgam vsega prebrat,
user posted image  za rojstne dneve in zobke, user posted image za vse bolne pikce

Mi smo tudi dočakali 1. zobk, in sicer v pon (21.4) sem začutila špičko, pa me je moj user posted image   skos prepričeval, da to ni zob user posted image  No včeraj je rekel, da mogoče je res zob, danes pa ne more ne vidt zoba. Ti dedci user posted image . Te kr prepričujejo, da nimaš prov.......user posted image

Se pa Nina še ne poseda, plazi se tud še ne.  Pa sej ma cajt. Se bl kotali pa vrti okrog osi user posted image

Full bi rada enkrat prišla na kako srečanje, ste tko luštne mamice pa ta malčki so tko cortik user posted image
Joj sem 2 ure rabila, da sem to skup spravla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4464
23.4.2008 19:19:38   
*kinnie*
ojla
Se hitro malo javim. Danes sem kot prerojena, sem si privoščila pravi babji čvek,.....joj kako to paše...sem si kar baterije napolnila...

metkica1: jaz  glede uvajanja paradižnika mislim enako kot  Jasnauser posted image

Zdaj grem pa hitro večerjo pripravit.....

mama06 user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
23.4.2008 20:11:47   
metkica1
mmajaa pridruži se nam, vsaka nova dobrodošlauser posted image
ninka80 prav takouser posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 23.4.2008 20:12:17 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
23.4.2008 20:33:22   
zala07
OJLA

pandica
sory za včeraj, sem bila ful utrujena in sem šla kr spat. kak se piše tvoja P? sem slišala ful pohvale za P, ki so na jezdraski. Jaz imam Antolič-Škorjančevo, ne bom rekla, da nisem zadovoljna, a zdi se mi, da ta malo preveč površno pregleda, kar pa mi ni všeč.
naša je malo boljša danes, čeprav je pa še vedno brez voljna.

kaj so že kakšne slikice iz današnjega srečanja???

sanwebdra sem slišala, da imaš MT iz jeansa, mi ga lahko fotkaš pa pošlješ???please???

povejte mi, kdaj hodijo vašiuser posted image ajat in kako se zbudijo???

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
23.4.2008 20:55:32   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: zala07

Načeloma gre spat ob 21h, prvič se zbudi ob 3h, drugič ob 7h.

So pa dnevi, ko se prvič zbudi ob 1h, pa potem ob 5h....

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
23.4.2008 20:56:07   
živa
Midva z user posted image  imava danes 3. obletnico poroke.

Samo toliko, da veste, zakaj ne bom nič čvekala user posted image .

Se vidimo jutri.

Lp,

živa

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
23.4.2008 20:58:56   
metkica1

Moja hodi spat ob sedmih do nekje pol osmih, nato se zbudi ob dveh ali treh in nato ob sedmih.

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 23.4.2008 20:59:13 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
23.4.2008 20:58:56   
Margareta
živa, čestitke jaz grem pa goro posode pospraviti.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
23.4.2008 21:00:04   
metkica1

Moja hodi spat ob sedmih do nekje pol osmih, nato se zbudi ob dveh ali treh in nato ob sedmih.

Živa tebi pa čestitkeuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
23.4.2008 21:02:15   
2ursae
sam tolk se na brzino javim, da povem:

NAREDILA SEM IZPIT user posted image user posted image user posted image user posted image . jUPI JA JA JUPI JUPI JA user posted image . Neli, a dovoliš, da sem jaz danes carica user posted image .

Tko, zdej šibam počivat - kaj je že to? user posted image  ... dokler mi bo ratal in bom začela okol po bajt gledat - imamo doma totalen svinjak, sva oba z možem zadnjih 14 dni živela le na relaciji otroc - delo/ knjiga. On je lovil ponedeljkov rok za projekt, jaz pa za današnji izpit. Ampak zdaj sva vse poštimala in imava večer zase user posted image . Nama je kupil tortice, jupi user posted image

klaudija, mere pri 6m: 8800 g in 71,5 cm. Sedi že zelo lepo user posted image , se še mal maje, tko da morš bit zraven, ampak tudi to nevšečnost bo zdaj zdaj zrihtal.
Pa ko smo že govorile o uporabnosti možekov: moj je danes sam peljal Bora v posvetovalnico in vse zrihtal - en kup napotnic in receptov user posted image .

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 23.4.2008 21:09:49 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
23.4.2008 21:11:16   
zala07
thanks, kaj pa jim date ponoci, ko se zbudijo; mleko, dudo ali vodo'

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
23.4.2008 21:12:24   
zala07
2ursae- BRAVO ZA IZPIT!!!user posted image user posted image user posted image kakšen izpit pa?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?