sokec -> RE: Kako se spopadate s tem, da ste ostale same z otroki? (28.3.2008 20:17:44)
|
Tudi jaz sem na tem. Ni bilo kreganja, varanja, zanicevanja, alkohola..... nic od nic. Zivela sem v prepricanju, da me ljubi tako kot jaz njega. In tudi tako se je 15 let obnasal. Po 13 letih sva dobila otroka, uredila hiso, srecno zazivela. In potem cez noc mrzel tus. Prisel domov pojedel kosilo in rekel, jaz imam dovolj, nocem vaju vec ob sebi, imam nove cilje, ne vidim prihodnosti vec z vama!!!! Meni se je podrl svet. Sedaj po kosckih izvem kdaj pa kdaj, da je trpel z menoj vsa leta.... da je otrok nastal zato, ker so bili pac tudi lepi trenutki,..... Nimamva kontakta, oz. vsake par dni poklice mojo mamo, da malo povprasa kako sincek!Sedaj sva z malim sama, pocasi ampak res pocasi se pobiram. Iscem sluzbo, se druzim koliko se pac lahko. Nimam se dovolj energije. Ampak verjamem v naju. Uz te sole sem se ogromno naucila. Prevec sem ljubila, dajala in prevec zaupala. Od sedaj naprej bom na vseh podrocjih zivljenja bistveno bolj previdna! Lep pozdravcek vsem mamicam, ki so ostale same kot jaz.
|
|
|
|