bobek05
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: frutka Vsekakor pa 60 otrok nima kaj iskati v igralnici. Če jih je res 60. Zgornji normativ je 24! Saj jih ni 60, vseh skupaj v celem vrtcu jih je 60. Saj to sem že parkrat napisala. Po 15. uri jih ostane ... kaj pa vem, recimo kakšnih dobrih 20. In to mi je jasno, da ena ne more iti z vsemi ven, saj zato bi pa morali biti dve. Vsa do pol štirih bi po moje morali biti dve. Potem bi se pa vse dalo. Če bi se hotelo, seveda. Sibil, drugače imajo pa naši kosilo ob 12.30. Sploh izgleda dan tako: ob 8.00 imajo zajtrk, potem recimo, da pridejo ob 8.30 v sobe. Pa najbrž še malo pozneje, glede na to, da se je treba še umit po malic. No, potem imajo pač dejavnosti do 10. ure, ko gredo ven, če je lepo vreme. Ampak ne na igrišče, na sprehod. Ker na igrišču je blatno. No, zdaj imajo naši hvala bogu fajn vzgojiteljico, tako da so vsaj ta tistem šolskem igrišču kdaj, kjer lahko vsaj letajo ali se včasih vozijo s skiroji, če se že po igralih ne morejo zvirat. Ali pa gredo na sprehod na polje, to je tudi fino, ker lahko tečejo. Potem gredo ob 11. uri noter, torej so zunaj 1 uro. Nato se umijejo in gredo na kosilo. Po kosilu gredo spat, to je ob 12. uri. Vstajajo ob 13.30. Mani vrag,d a ne bi mogli iti popoldne še kaj ven, no. Jaz grem iz službe mimo dveh ali treh vrtec in povsod otroci tako uživajo na igrišču, da sem vsakič znova jezna in žalostna, ker naše človeške ribice si pa notri izmenjujejo bacile. Splišni, ne vem če sem razumela prav... če jih po 15h ostane samo 20, zakaj ne morejo iti ven z 1 vzgojiteljico?