Abra -> RE: IVF/ICSI - marec (3.4.2008 20:25:58)
|
Zdej mi je šele nerodno [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] da se pustim tko prosit.. Četrtek je edini dan v tednu, ko je moj dragi popoldne fraj, v resnici pa pride to na par mesecev, takrat pa ponavadi izkoristiva za nujne opravke. Evo, pa sem imela dodatni razlog [sm=smiley36.gif] če bi mu povedala, bi me najbrž kar sam tja dostavil [sm=jezicek.gif] zame je blo očitno prehitro, pa lokacija najbrž tut preveč na očeh [sm=smiley36.gif] Sem prepričana, da se imate prav luštno! Sem v mislih z vami [sm=smiley1.gif] Dajamaja, se sploh še nisem zmenila za akupunkturo, najprej sem čakala [sm=hudicek1.gif] zdaj pa izvid. Dokler vsaj približno ne vem, kdaj začnem, se nisem hotla menit. Upam, da me bo vseeno kdo vzel, če začnem drug teden. Čeprav se mi zdi to vedno bolj nerealno. Upam, da vsaj ne bi blo odloga več kot en mesec. Ni kaj, je treba najprej mene pošlihtat, da ne bo pol še kako večje sranje. Za sprostitev sem bla pa na eni drugi masaži [sm=smiley1.gif] Jaz sem prepričana, da pomaga. Boš vidla, da bo to tokrat zmagovalna formula [sm=smiley1.gif] Ti je kaj rekla, kolikokrat moraš it? Imaš pol v postopku kako bolj intenzivno kuro? Kako pa je bilo danes? Je bil dr. užaljen, ker greš spet k Rešu? Andreja se ni pa še nič javila? Špelka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitam!!! Tudi zate dvojna sreča. [sm=smiley1.gif] Zdaj pa uživaj teh 8 mesecev!
|
|
|
|