Abra -> RE: IVF/ICSI - marec (3.4.2008 11:22:10)
|
Mojga izvida pa še ni [sm=smiley13.gif] upam, da bo vsaj do popoldne prišel, drugače bo še en teden trajalo. Prav slabe volje sem, drug teden bo tri mesece od abrazije, jaz pa še vedno vsa spackana od tega. Zdaj bi se morala s pripravami na nov postopek ukvarjat, se pa s tem [sm=grrr.gif] Pija, me prav zanima, kaj bi Reš na našo topl listo rekel [sm=smiley36.gif] je kot ena čakalna doba [sm=smiley36.gif] prek vez pa tut hitro gor pridemo [sm=smiley36.gif] Ti boš pa v dveh dnevih vse za izpit naštudirala. Bravo! Se sploh ne spomnim več, kako to zgleda ... Kajsica, kakšen teden več si kar prvošči počivanja, bolje zdaj kot, da se ti kaj zakomplicira. Jaz sem počivala, pa mi nič ne pomaga. Jaz sem samo ene 2 kg izgubila, sem pa že vse nazaj dobila, tile živčki meni vedno kile dajejo, nč ne odvzemajo. Zdej sem še tolko prehlajena, da še ne športam, počasi bom začela in upam, da bo šlo kaj dol. Sapi, jaz bi šla še kaj na Adrialab. Fajn je, da imaš rezultat iz istega laboratorija. Do srede je pa res dolga, najbrž bi se takrat videlo, če je slučajno IMN. Te pa čist razumem, si kot v nekem vakumu in bi najraje prespala do srede. Ma šit je to čakanje. Katera je že za špikanje spraševala? Reš pravi, da je dobro, da se špikamo ob približno isti uri, kot pri njemu. Ok. 6. zjutraj. Tisti en ali dva vikenda že preživimo, jaz grem kar nazaj v postlo.
|
|
|
|