|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Na poroko ali ne
15.3.2008 11:05:45   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR
Kaj pa ve, bi reskirale it?

Ne. Ker se mi taksno povabilo zdi, kot, da bi bila povabljena z istocasno zeljo, da ne pridem. Na tvojem mestu, bi jo veselo mahnila na kaksen treking oz. za tebe se mi zdi na kozo pisana ponudba: http://www.agencija-oskar.si/ .  Dalec, dalec, dalec boljse kot krizarjenje.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 51
15.3.2008 11:06:54   
paris
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Še dobro, da nimamo takih fensi, šmensi prijateljev z velikim tošlom. Za nas rajo so dobre kar gostilne, hvala bogu!

kako pa veš, da to počnejo ljudje z velikim tošlom? ... eh to posploševanje ...user posted image

Nič ne posplošujem! Mi, ena srednja raja, si nikakor ne moremo privoščit  1000€ za potovanje, se moraš oblečt, plus darilo, plus moraš imet nekaj € s sabo, pa še trije smo, pa zračunaj! Bi prišlo cca 5000 € najmanj! A veš vsi ne služimo bajnih  cekinov,  pa čez mesec moramo tudi položnice plačat, pa jest!  Blagor tebi, če si lahko takšne stroške za eno poroko privoščite, mi si jih ne moremo! Svoj pošteno zaslužen denar raje naložimo kam drugam!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 52
15.3.2008 11:08:35   
paris
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: paris

Mislim svašta no, še če bi bilo vse zastonj, bi zelo premislila, če bi šla, ne pa takole. Pa, da še celo njenih staršev ne bo, bi mi dalo tudi mislit. Ne bi šla, sigurno ne. Še dobro, da nimamo takih fensi, šmensi prijateljev z velikim tošlom. Za nas rajo so dobre kar gostilne, hvala bogu!

Glede na "ponudbo" ne bi ravno rekla, dai majo dosti dnara user posted image

No saj, če se pa preseravajo, pa še tolk slabše!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
15.3.2008 11:16:12   
taja27
Nič ne posplošujem! Mi, ena srednja raja, si nikakor ne moremo privoščit 1000€ za potovanje, se moraš oblečt, plus darilo, plus moraš imet nekaj € s sabo, pa še trije smo, pa zračunaj! Bi prišlo cca 5000 € najmanj! A veš vsi ne služimo bajnih cekinov, pa čez mesec moramo tudi položnice plačat, pa jest! Blagor tebi, če si lahko takšne stroške za eno poroko privoščite, mi si jih ne moremo! Svoj pošteno zaslužen denar raje naložimo kam drugam!

točno posplošuješ user posted image . ker ni nujno, da samo ljudje s polnim tošlom vabijo na poroko, ki je gostom strošek.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 54
15.3.2008 11:27:42   
Minka Pobalinka
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Meni se zdi taka poroka skrajno egoistična. Kkao lahko pričakuje, da bodo vsi zmogli tak strošek in 10 dni namenit njimauser posted image  Nja se poročita kje doma, pa potem gresta na križarjenje, če si tega tako želita.

Se strinjam.. če si pa tako želita tvoje prisotnosti, naj ti pa križarjenje še plačata... user posted image

In NE, jaz 100 % ne bi šla, bi se pa zamislila nad "predrznostjo" mladoporočencev.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 55
15.3.2008 11:32:06   
Pikec
Nista iz bogatih familij, polnega tošla pa tud nimata...
Sem pa že v prvem poštu napisala, da je njuna želja, predvsem ženinova, da se poročita na ladji. Bistvo je to, da ju poroči kapitan ladje v mednarodnih vodah... Kot sem že napisala - njuna osebna zgodovina pač. In to razumem.

Darila ne zahtevata - nikakršnega zgolj to, da smo tam. In to, da smo tam stane 1000€+/ na osebo.
Sej ne da serjem denar...al pa da mam bajno plačo. Bi bila priprvljena reskirat ta denar, ker res nisem bila že par let na dopustu-nikakršnem, vse kar koristim letni dpoust v parih letih je bilo za študij in pripravo na izpite... Tko da, recimo, da si dopust zaslužim... ampak to NI dopust po MOJIH željah. Hkrati bi pa bila rada z njo takrat, čeprav se zavedam vsega kar ste prej pisale, da si ne bo dala opravka s svati itd.. been there before. Vem kako je.

BTW: Taja oskaraja pa šapce poznam... pa nekak ne najdem poguma da bi šla (dopusta pa tud nimam več dovoljuser posted image )...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 56
15.3.2008 11:46:31   
taja27
Pikec jst ne dvomim v vajino pravo prijateljstvo ... in nekako razumem njuno željo ... po posebni poroki ... naj jo imata. ti pa mirne vesti na svoje vrste dopust.

strah pa kar preč ... povabi plesalca, če je samski ... kaj veš, mogoče se bo nauču res prav prijet, na dopustu ... in bosta ujela vse ritme istočasno.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 57
15.3.2008 11:51:27   
Anonimen
Sem pa že v prvem poštu napisala, da je njuna želja, predvsem ženinova, da se poročita na ladji. Bistvo je to, da ju poroči kapitan ladje v mednarodnih vodah...

Za to pa niti ni treba vseh vabit na ene teden krizarjenja.

Obstajajo tudi bolj prakticne variante, pa se zur zna biti boljsi kot na en veliki ladji. Mal brez domisljije sta, se mi zdi, kljub temu, da sta domislila kao posebno poroko.

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
15.3.2008 11:58:58   
Volga
Jaz vem, da ne bi šla, pa bi ji tudi povedala zakaj. Da se ti zdi BV in predrago. Saj če ti je res prijateljica, bo to razumela, vsaj jaz bi, če bi meni prijateljica tako rekla. Ampak se mi zdi, da bi se midve z mojo prijateljco že veliko prej posvetovale kaj in kako in se pogovarjale o poroki, (ja, čeprav je to njuna stvar) tako da bi že prej vedela, da mi ni do tega. Mislim na svojo najboljšo prijateljico, s katero se lahko vse zmenim in upošteva moje nasvete prav tako kot jaz njene. Velikokrat.

Če pa je to ena "prijateljica" potem pa je še lažje vse skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
15.3.2008 12:11:30   
Kaliope
se strinjam z Volgo ... če sta dobri prijateljici, te bo vključila v priprave pred poroko, ki so tudi poseben čas, po poroki pa bosta skupaj pogledali filmček, slike in ti bo vse natančno razložila ter podoživela celih 10 dni ... ker če sta pravi prijateljici, bo vedla, da to zate ni dopust, ki si ga po več letih zaslužiš in želiš doživet ...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 60
15.3.2008 12:12:41   
Pikec
Joj, Volga... Sej jst sem ji že povedala ko sta razmišljala o tem. V štartu je bila itak ideja da nekam sklizneta in se poročita.... pol je pa s to varianto ven pršla. Zadnjič ko mi je razlagala sem ji že vse svoje pomisleke povedala... pa pravi da si zaslužim dopust... tuki ji dam prav, sam zame to ni dopust, kar ona tud ve. Sva bile že skupaj na dopustu in sva enetolk kompaktibilni kukr zajec in sedlouser posted image . Ona uživa v takih dopustih, jst ne... pa je kar vztrajala, da bi bil to fajn dopust vmes bi se pa še mal poročila... Jo razumem...ona sicer mene tudi, čeprav v isti sapi pravi pejt... si zaslužiš...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 61
15.3.2008 12:12:42   
Anonimen
Saj če ti je res prijateljica, bo to razumela, vsaj jaz bi, če bi meni prijateljica tako rekla.

Prava prijateljica bi mi to tudi predlagala na "obziren" nacin. Saj po tolikih letih druzenja verjetno ve, kaksne so mi ljube pocitnice, ali ne?

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
15.3.2008 12:13:40   
jolly123
Midva sva se hotela poročiti na Jamajki, goste bi povabila le v primeru če bi imela dovolj denarja, da jim plačava nastanitev in prevoz.
tko da jaz sigurno ne bi šla, prvič ker mi tak dopust recimo ni po godu, če bi bil to en dan, OK. Ampak 10 dni naj se mučim nekje kjer se sploh ne počutim dobro. Ni šans, in vsak dober prijatelj bi to zastopil.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 63
15.3.2008 12:16:18   
Kaliope
zaslužiš si počitnice, ki si jih ne želiš? Kaka logika pa je to? ona si potem takem zasluži poroko brez dragih, ker si želi poroko v njihovi prisotnosti, al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
15.3.2008 12:31:24   
žirafica
Će si je prijateljica zamislila eksotično in luksuzno poroko ter nanjo povabila tudi svate, potem naj jim ob vabilu na poroko priloži še vaucher potovanja.user posted image

Če se bo zelo malo povabljencev odzvalo na njeno poroko, ji bo menda jasno zakaj, a neuser posted image

Po drugi strani bo pa njena poroka tudi istočasno poročno potovanje, če prav razumem. In s kopico celega spremstva, mi je to neokusno, ker itak, kot je bilo že rečeno, se zna zgoditi, da bosta z ženinom bolj skup in posebej tičala.

Pikec, naj gre za osebo, ki ti je še tako blizu pri srcu, so tudi neke meje, preko katerih ti ni potrebno iti. Jaz ne bi šla, ker mi je križarjenje bedno in dolgočasno. Bi mi bilo sicer žal, da se ne bi udeležila samega dogodka, po drugi strani pa bi zahtevala takšna poroka od mene preveč razdajanja, tako finančno, časovno (dopust, ki ga ima že tako malo), pa še zelo neprijetno bi se počutila.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 65
15.3.2008 12:34:36   
Marogica

Bistvo je to, da ju poroči kapitan ladje v mednarodnih vodah... Kot sem že napisala - njuna osebna zgodovina pač. 

Torej ju naj poroči in naj se sama odpravita na eno tako ladjo sama oz. s pričama in ko prideta poročena nazaj, naj naredita poporočni žur. Pa bosta onadava poročena, tako kot hočeta, pa še povabljeni svatje se ne bodo znebili najmanj jurja €.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 66
15.3.2008 12:37:41   
Anonimen
Sva bile že skupaj na dopustu in sva enetolk kompaktibilni kukr zajec in sedlouser posted image .

A je potem to sploh vprasanje, na poroko ja ali ne user posted image

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
15.3.2008 12:37:45   
žirafica
Sem pa že v prvem poštu napisala, da je njuna želja, predvsem ženinova, da se poročita na ladji. Bistvo je to, da ju poroči kapitan ladje v mednarodnih vodah... Kot sem že napisala - njuna osebna zgodovina pač. In to razumem.

Se da najeti tudi eno barkačo, se vsi vkup dobite, vas kapitan odpelje do mednarodnega morja, ki je tudi na Jadranu, potem pa poroka in žur. Ej takšno popotovanje bi bilo res kul in nepozabno. Vsi bi ga lahko zažurali, pa ne bi se mogli porazgubiti kot na eni veliki luksuzni ladji.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 68
15.3.2008 12:39:59   
žirafica
Darila ne zahtevata - nikakršnega zgolj to, da smo tam. In to, da smo tam stane 1000€+/ na osebo.
Sej ne da serjem denar...al pa da mam bajno plačo. Bi bila priprvljena

Kakšno prefinjeno izsiljevanje za sejanje slabe vesti v srcih svatov...

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 69
15.3.2008 12:41:40   
žirafica
pa pravi da si zaslužim dopust...

Dober prijatelj tudi RAZUME, da je način dopusta, ki ga potrebuješ ti, lahko čisto drugačen od njegovega.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 70
15.3.2008 12:46:02   
karmy
to zveni kot tista fora, da imaš ti zastonj potovanje, ampak morš povabit XX prijateljev,.... ( oni pa seveda morajo plačat polno ceno da maš ti loh zastonj...) 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 71
15.3.2008 12:49:29   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

to zveni kot tista fora, da imaš ti zastonj potovanje, ampak morš povabit XX prijateljev,.... ( oni pa seveda morajo plačat polno ceno da maš ti loh zastonj...) 

Kako pretkano...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 72
15.3.2008 13:19:38   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

veš Pikec ... men se zdijo te variante porok, ko svojim gostom narediš stroške in v tvojem primeru moraš, kot gost reskirati še svoj dopust, zelo neprimerne. v bistvu se mi zdijo zelo sebične ... če imasta onadva takšno željo, jo pač naj uresničita... sama, zase ...

sama ne bi nikoli postavila ljudi, ki mi nekaj pomenijo, pred dejstvo, da če hočeš biti na moji poroki, moraš plačati 1000€+, dati svoj letni dopust ...

se podpišem in dodam, da se mi to niti ne zdi preveč lepo od prave prijateljice, od katere pričakujem, da me vsaj približno pozna in posledično ve, kakšni dopusti so mi všeč....še bolj, če na dopustu nisem bila že dve leti...

...vox populi...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 73
15.3.2008 13:31:18   
Anonimen

Verjetno bo tukaj zanka....in prijateljstvo user posted image .

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
15.3.2008 13:34:15   
Pikec
Grem klicat na agencijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?