timoteja
|
Draga Vaney, tudi meni ni dojenje ful šlo oz. je bilo mleka prehitro premalo in smo začeli dodajat, navkljub pitju čaja za dojenje, počivanja, kolikor sem pač lahko še ob ful živahni 4-letnici, kupila še prsno črpalko in si melko vmes izčrpavala - in bila na koncu izčrpana, žalostna, nezadovoljna sama s sabo, vendar mi je bil možek ob oporo, in smo ji začeli dodajati Aptamil, brez slabe vesti, ker sem vedela, da sem se trudila, kolikor je bilo mogoče. Naša dojenčica je zadovoljna, lepo spančka, se razvija, pravi sonček, pa z dojenjem, al pa brez. Skratka, glavo gor, prepričana sem, da se vsak dan trudiš da je otročku lepo s tabo, in da mu nič ne manjka. Ostala mnenja pa presliši, pa je. So pa res nekatere babnice, za crknat...mene zadnjič ena v vrtcu, brez da bi me vprašala, kako se počutim, ali sem si odpočila od poroda, kako je prihod nove članice prenesla naša prvorojenka, vprašala samo: ALI DOJITE, in ko sem rekla, da po potrebi dodajamo...JA, KAK PA TO , TO PA NE BI BILO TREBA....HALO????? Se ni za sekirat. Drži se.
|