pikatara
|
Taškica včerajšnje popoldne sem samo preležala in bom to počela do petka, ko bom videla kaj bo rekla moja ginekologinja. Ful je čuden občutek, ko bom cel dan doma, sem spočita in nič ne smem delat. Le na kak sprehod bom šla. Si sploh ne predstavljam kako v takem lepem vremenu dan preležat. Kadar je sonce imam ful energije in bi vsaj malo pospravljala. Prejšnjo nedeljo sem čutila kako sta se otroka premaknila dol, tudi oblika trebuha se je spremenila in bolečina pod rebri je le še blaga in občasna. Prej me je bolel zgornji del hrbta, dva dni me pa križ daje. otroka imata zaenkrat še dovolj plodovnice, če bi pa nehala brcat (pa ni govoril o 10 brcah, ampak samo če ju neham čutit) pa takoj v porodnišnico. Sta pa revčka ful stlačena v tem mojem majhnem trebuščku, tako da bodi vesela za svoj trebušček, ker bosta lahko fanta dlje not, ker bosta imela prostor. Moja dva silita ven, ker jima je zmanjkalo prostora in se zato tudi ne redita več toliko. Bosta pa zunaj nadoknaldila. Do drugega tedna morata počakat, sicer sem pa že pred meseci rekla, da bom rodila 23.3. Noki pridna si s kilami. jaz jih imam 11 več kot pred nosečnostjo, je pa res, da sem vmes 2,5 zgubila, tako da sem vsega skupaj + 13,5. Gigi upam, da boš čimprej imela pod srčkom svojega sončka in boš v taki evforiji kot smo me. Lara ja kmalu boste majčice na vrsti, očitno nisem tip človeka za na 1. mesto . Revčka sta stlačena in imata počasi dovolj. Če zdržimo še 14 dni smo dobri, ker je mali že zelo nizko, glavo ima že pri moji nožnici. Magnezol je pomagal, ponoči sem imela le dva lažja krča. Sunči vidim, da si prisotna. Sta pa vztrajna tale tvoja dva. Držimo pesti pa poročaj, ker nas vse zanima kdaj bo. Veliko sreče in da boste hitro doma. Kicsi jaz nič ne prisegam na numerologijo. Sicer včasih preberem kaj piše, ampak posebnega pomena pa temu ne dam. Snežinka sem bila tudi sama dvakrat na pregledu za sladkorno, pa so me še na predavanje o zdravi prehrani poslali. Pol so me pa klicali, da je vse ok in da so moj izvid poslali eni drugi. Ko sem pa dobila izvid, pa so me naročili še na eno kontrolo, ki jo imam jutri. Se ne morejo odločit kaj bi radi. Se pa hecajo, imam ob 7.30 in moram bit 90 min po zajtrku. A sedaj naj pa ob 6 zjutraj zajtrk jem. mlinčka tole kavo bi pa še jaz.
|