taškica
|
Ojla punce, Pikatara hvala za gsm, pa te res mogoče zvrcnem, samo da zberem pogum in pomerim kopalke. Čestitam za morfologijo. Jaz imam pregled naslednjo sredo 3. decembra, to pomeni, da sem v 17 tednu - najbrž ni morfologije še takrat. Glede gume pa res pazi, ker to ni ok ne zate, še manj pa če te dobijo policaji. Kazni so visoke. Jaz sem letos svoj bonus državi že dala, pa rajši ne povem koliko (prehitra vožnja čez mesto). Nekam tiho smo. Bom pa jaz popestrila tale forum, in vam posredujem dogodivščino s starejšim sinom. Bom kar prepisala, kar sem objavila že pri mojih majčičah in Maja - ti boš mene v tej situaciji čist razumela. Eko punce: Moj prvošolček je imel v nedeljo rojstnodnevno zabavo sošolke. In sem ga peljala. V telovadnico, kjer so se razmigavali celih dve uri, kasneje pa je sledila pogostitev. Šel je ob 16ih in prišel ob 19ih nazaj domov. Stopil je v predsobo, se sezul, šel roke umit, pa mu rečem, da naj se kar sleče , da mu je bratec pustil vodo v banji, pa da je še topla in naj se gre skopat. V telovadnici so namreč divjali, bila je nedelja in naslednji dan je bila šola. On pa na tla, pa da ne, pa trma, pa cviljnje skozi ušesa, da ne, da ne. Bil je blazno lačen, ampak jaz tega še nisem vedela. Pa me je zagrabila sveta jeza. Tista ta huda, vojaška. Ga zagrabim pod pazduho, z vsem zavedanjem, da 25 kilskega fanta ne bi smela dvigovati, in ga z vso obleko vred vržem v banjo. Je bil mal presenečen. Tudi jaz, zato sem odvihrala ven, da sem se pomirila. Čez 10 minut sem se vrnila, da vidim ali smo kaj napredovali. Pričakovala sem, da ga bo jopica, pa kavbojke motile, on pa se je kopal, smejal, popolnoma se je umiril in me nagajivo gledal. No, nogavice si je res sezul, to pa je bilo tudi vse. Umaknila sem se, da sem razmislila, saj je bilo očitno, da je fantek užival. Kazen pa mora biti vzgojna, ne pa da v njej uživa. Če bi mu spustila vodo, bi bilo samo še slabše. Prinesla sem mu pižamo, mu zagrozila, da ga bom z mrzlo vodo polila, če se isti moment ne spravi iz banje, obleče in pride večerjat. In je prišel, čez 3 minute opran in urejen. Vprašala sem ga vprašam ali je kaj jedel na rojstnem dnevu; tortico, kakšen sendviček. Je rekel, da ne. Da je bila torta slavljenke roza in je imela obliko Barbike in da on takšne torte pa že ne je. Svašta.