ljupka
|
Meta ,sam mene je tudi strah!Do sedaj sem rodila enga po enga in to sem res obvladala!Sedaj bosta pa dva naenkrat in ti povem,da me še ni bilo tako strah kot sedaj! Pomoči ne bom imela nobene,razen možeka tistih 15 dni,v službi ga nočejo upoštevat,da bi sam dopoldan delal,vsaj dva meseca!Razmišlja,da bi šel na bolniško,sam to nebi rada! Ja imam dva nagajivca,Jaka bo star 12.6.7 let!Ana pa 29.5.4 leta!Oba rojena prej! Zelo sem bila vesela ko sem izvedela da sta dva,ampak s časom so me preplavili strahovi in skrbi in se več ne znam smejat,sam razmišljam,kako bo to,kako bo ono,posledično že tri mesece nisem spala več kakor 4 ure na dan!Zdaj še dijeta,ne smem nič jest,hujšam,zgubljam moč! Sam si skoz govorim,da bom že nekako preživela saj moram a ne! V sredo imam G pa bom videla kaj bo povedala,če se bomo kaj zmenile,da bomo dale prej vn ,kakor Ano.Moram ji zatežit da mi pove kako sta velika in teška! Gapii držim pesti! Jaz imam tudi ŠT.50!Dva pajacka sem kupila celo 46št.!V KIKU imajo čist majčkene št. in ful luštne stvari,za ponucat bo!Tudi ponujajo mi,samo za posodit,pa mi je to mal teško,kaj če kaj uničim!Sam sva se odločla ,da vseeno vzameva!Treba bo večja dva obleč,pa moram vse kupit,ker mi noben nič ne da!Druge koligice vse dobijo ! Meta kaj imaš od prej in koliko je staro?Če ni preveč osebno!
|