blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek IZVIRNO SPOROČILO: blanč A je med vami že kaka avgustovka??? Imam majčko prideva avgusta in sicer št.40, ki ustreza tudi 42, ker je raztegljiva. Drugače pa prodam tudi trikotničke, ki dajejo otročku oporo, da leži na boku in 2 chiccotova ležalnika, ki sta kot nova, primerna za naše majhne dojenčke, ker imajo še posebne vložke v obliki medvedka za že od rojstva naprej. Blanč, jaz bi te pa nekaj drugega vprašala in sicer taka dva ležalnika imam izbrana, da mi jih bosta kupila za darilo moja dva brata z nevestami (z našimi smo se kar zmenli da naredimo seznam stvari, pa so si potem med sabo dogovorili kdo bo kaj ), ampak nisem še prav 100% odločena za ležalnike, ker če bi mi uspelo, bi ju raje imela v igralni podlogi. A ti si jih rabila takoj od rojstva naprej al od 2 mes? In do kdaj ste jih uporabljali? Jaz bom kar dosti sama z mojimi sončki, pa me zanima če se res full zamotijo noter da kaj postorim medtem? Hvala Sem ju začela uporabljat takoj ko smo prišli iz bolnice kar pomeni, da sta bila še vedno stara -1mesec So super in jaz si ne znam predstavljati kako bi brez njih. Tudi jaz sem veliko sama z njima in če boš vstrajna si boste ustvarili urnik in boš točno vedela kdaj jest , kdaj spat in kdaj igrat, tako, da kar pogumno. Zdaj sta raje v stolčkih za hranjenje, sta bolj visoko in pokonci in tudi na tleh, kjer se že veselo kotalita in cufata. Igralna podloga tudi dobrodošla, ampak, ko postaneta pa zaspana pa v ležalnik, mal pozibat, vžgat vibro in spančkata. Če imaš dvojčke je fajn imet jaz temu rečem "poligone", da se zamotijo, ko enega previjaš, oblačiš...
< Sporočilo je popravil blanč -- 15.1.2010 13:50:34 >