Njačo
|
ojla ZojaLara čestitke še z naše strani marijaa moja dva sta bila v 34. tednu čist kontra obrnjena, v 36. tednu pa sem mela UZ pa sta bila pravilno obrnjena, sam sem pa po tem imela še CTG in so mi ga meril 2 uri pa še malo in ga niso mogli zmert, ker sta tok brcala, tko da upam, da se nista kj nazaj obrnila...bomo vidl, drugo sredo mam spet posvetovalnico pa bomo vidl...drgač sem šla pa poj v nedeljo na CTG in je bil en drug ginekolog in ko me je vidu je reku "Ooooo kakšen trebuh, pa mu je sestra rekla, da mam dvojčka, pa me je vprašov kdaj mam rok pa sm rekla 20.1., pa me je pogledov pa reku...nič 20.1., ti boš kr 6.1. ali 7.1. rodila tko da možno, da bom naslednjo sredo že mamica aja še to...ne vem a sm mogoče to že napisala, nazadnje ko sem imela UZ mi je G rekel, da sta moja dva težka vsak po 2.800 a je možno, bila sem v 36. tednu?? men se je zdelo ful velik, no sj prov, ko bi bilo vsaj res Kar se pa kil tiče, sem pa jest na + 20, s tem da mi zadnje čase fuuuuuul sede čokoladaaaaaaaaa aja, zatekam pa jest čisto nič, svoje škornje dam še čist lepo gor, pa še prstane lahko nosim. Drgač sem pa dons likala cca. 1 uro, pa kosilo sem naredila, poj pa nism mogla več stat, sem se sam ulegla, še kosila nism pojedla , tko da ga grem kr zdj... Country čestitke še z naše strani aja, še to...jutri je polna luna uživejteeeeeeeee
|