cebrca -> RE: debelušne nosečke združimo se (28.5.2008 21:47:30)
|
Pozdravljene! Da se vam še jaz pridružim. PDP imam 5.8. tako da se počasi že bliža veliki finale. Moja zgodba, bom kar konkretna. Že pred nekaj časa sem začela pridno nabirati kile, pomagala ni nobena dieta in sem bila sitna in prišla do endokrinologa. Tam so mi našli nekakšno intoleranco na glukozo (moja mama pa ima sladkorno). Dobila sem enake tablete kot ona celo močnejšo dozo. Ampak do takrat sem že prišla na 116 kg (178cm) in sem bila že grozno nesrečna, ker je bilo nakupovanje oblek čista muka. S pomočjo tablet sem dala dol v 4 mesecih 15 kg in nosečnost štartala s 101 kg, s tabletami sem morala prekiniti. Seveda moram nazaj, ko bom nehala z dojenjem in najbrž nazaj na tablete. Zdaj sem v 31. tednu in na 114 kg ampak moja G pravi, da glede na to da nimam tablet, se krasno držim. Zadnji mesec sem dobila gor samo 1 kg. Kriza je bila prejšnji mesec, ker sem tako zatekla, da sem v 3 dneh pridelala 4 kg. Razen zatekanja se zaenkrat počutim krasno, tudi s pritiskom nimam težav. Sem pa na svoj trebušček sila ponosna in ga z veseljem pokažem. Pred kakšnim mesecem sem dobila komentar od prijateljice od moje tašče, če citiram kaj ji je rekla: Jo pa dobro futraš ko ja tako fino debela!. Jaz sem odgovorila, da nekaj se mora poznat če sva dva in ji je bilo potem tako nerodno. Prav uživam v nosečnosti, ker sem prvič v življenju sproščena in se ne obremenjujem s svojim videzom in s tem kaj si drugi mislijo o meni. Sem pa zelo vesela, da sem tudi jaz brez problema dobila nosečniške hlače v H&M, pa še zelo udobne so mi. Pri majčkah pa je malo težje, ker imam zelo močne roke in me vsak rokav preveč tišči. Za pomoč pri modrčkih. Jaz jih kupujem pri Lisci, model s kostjo 85F. Sicer me prodajalke malo čudno gledajo zakaj pas samo 85, ampak če vzamem širše imam pas takoj za vratom, mi vse gor potegne. Sem pa navdušena nad modrčki za dojenje v Mulerju. Prodajalka je bila tako prijazna, da sem ga lahko probala in na koncu vzela 95D, pa še zelo na komot mi je (pa zelo ugodna cena). Če pa postane malo preširok v pasu, je pa potrebno le malo šiviljske spretnosti in pas se takoj zoža. Svetujem pa, da ne komplicirate s kostmi med dojenjem, sem že od mnogih slišala, ko so dojile, da si vedno želijo le čimbolj mehke in udobne modrčke s čim manj šivi, ker drugače vse tišči in žuli. Se vam še kaj oglasim. Bodite zadovoljne s sabo in božajte svoje bušije. V njih je največji zaklad.
|
|
|
|