Anonimen -> RE: debelušne nosečke združimo se (23.2.2009 15:37:24)
|
U, kaka dobra tema [sm=smiley36.gif] Tudi zame, čeprav zase menim, da nisem debelušna... ampak me nekaj mori. Kaj in zakaj... Vedno sem bila bolj močna, itak da sem bila v šoli potem "bajsa" in "krof"... potem pa sem kile kar izgubila, brez hujšanja, in brez rasti [sm=smiley36.gif]. Nisem suha (bila), ampak mislim, da sem imela čisto ok postavo. Tudi vsi, ki so me videli, so hvalili, kako dobro postavo da imam, da sem suhcena in drubčkena (hehehe, to ravno ne, sem pa res znala spraviti skupaj prave cunjice)... In potem mi na tehtanju pri zdravniku grdo gledajo, ko pišejo kile. Ker jih pač nimam čarobnih višina-minus-110. Haloooo??? Ker da prevelika teža zdravstveno ogroža... Haloooo? Nikomur, ki me pozna, na kraj pameti ne pade, da sem predebela. Potem me pa sestra gleda izpod očal, ko povem kilažo, kot da sem atomska bomba. Da ne rečem, da je bilo nje za tri mene. No, in sedaj me seveda tehtajo, ker sem noseča. Redim se še ne tako kritično, ker očitno obseg (ki pa je nadpovprečen) pridobivam od nevemkod. Menda ne bom hujšala. In zaenkrat imam srečo, ker ne sestra ne ginekologinja nista niti pisknili o kilah (očitno sta normalni), ko pa berem vseposod opozorila, kako se ne smeš zrediti in kako nekatere zdravniki kregajo... Pa dajmo no, a ni bilo že dokazano, da mere barbik niso realne za ženske??? Saj ne gre za nič drugega, samo ni mi jasno, zakaj za boga se zdaj dela tak halo iz kil pri nosečnosti? Jaz, razumem, da 50 dodatnih kg ni ok, ampak... a ni malo pretirano? eh, očitno sem se morla samo malo izkašljat, grem hitro kako pečeno miško pojest [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|