M_mojca -> RE: debelušne nosečke združimo se (1.5.2008 12:41:26)
|
Punce, tudi jaz sem vabljena na poroko....in do takrat bom vrjetno že kar pošteno okrogla. Sem zaštartala v 17. teden in imam "pridelane"4kg! Joj joj...kaj neki še bo. Sem se pa res začela malo pazit saj mi je zadnjič na telovadbi za nosečnice rekla sestra oz. naša vaditeljica, da imam trebušne mišice narazen za dva prsta in sem se čisto prestrašila! Seveda sem bila čisto zagreta da bom vaje naredila še enkrat doma in kaj potem....v križu me je uščipnilo pa sem obležala! Zdej je že boljše, a vseeno ne upam preveč naprezat hrbta, da se nebi kaj ponovilo.... Kar se pa dobusta tiče, se z dragim dogovarjava da bi šla nekam v Dalmacijo, ampak še ne veva kraja! A IMA KATERA KAK FAJN PREDLOG? Agencije ne pridejo v upoštev, ker so predrage, midva sva se pa odločla da bova malo šparala, poleg tega pa so moji dohodki neredni. Torej, pozna katera kako fajno opcijo?? Seveda pa bova šla v moje kraje in pogledat tudi na Kolpo! Meta21, v kater kamp boš pa šla? To so moji (zdaj že bivši, a še vedno moji) kraji in jih precej dobro poznam. Uh, komaj čakam poletje, saj obožujem vodo-morje, Kolpo!No ja, vročina mi ni ravno všeč, ampak to je v paketu s poletjem.... Pa vrjetno bom tudi pri mojih doma kak dan več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|