Majuska
|
Oh Meta Meta, nikar se ne obremenjuj s takimi stvarmi ... glej, čisto logično je, da moraš imeti trebušček, v tebi vendar raste otrok!! In nikaj se ne sekiraj, če kdo ne opazi, veš koliko časa pri meni niso ljudje ugotovili, da pričakujem - šele pred nekaj tedni je postalo očitno, ker se je izbočil le trebuh, vse ostalo pa je isto kot vedno. Zato se na skrivaj muzam, ko vidim čudne izraze na obrazih ljudi, ki počasi le dojemajo, kaj se dogaja z mano. Ti moram priznati, da sem se pred nosečnostjo kar precej sekirala zaradi kil, sploh ker nikakor nisem mogla shujšati, ampak zdaj pa prav uživam, ko buši raste. Bodi ponosna nanj, konec koncev v tebi raste življenje, kar je veliko bolj pomembno kot to, kaj mislijo ljudje. Jaz sem se jim velikokrat zasmejala v obraz z besedami "jasno da sem se zredila, če pa pričakujem!" in potem opazovala, kako so v zadregi obstali. Vse skupaj sem sprejela z nasmeškom in se zabavala. Poleg tega uživam v nosečnosti, čeprav imam kar naprej kake težave in se poskušam čim manj obremenjevati, ker stresa nočem prenašati na otroka. Zato prosim, ne misli da druge, temveč na vaju z otročkom. Uživaj v vajini družbi, uživaj v spreminjaju telesa, privošči si veliko sončka in veliko razvajanja, boš videla, da se boš dobro počutila v svoji koži. Pazi nase, ok? Aja, do H & M še nisem prišla, bom v naslednji rundi ...
|