|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: debelušne nosečke združimo se
21.3.2008 23:17:41   
birdy
No, pa da se še jst javim, sicer nisem več nosečka.
Sem isto mal bolj okrogla štartala, ne neki ful sicer. Na 162cm, okol 62kil. Kar bi ubistvu še šlo, pa sem se v nosečnosti kar mal velik zredila. Na koncu sem pomoje mela ene sto kil, sam sem se dva tedna pred rokom nehala vagat, tko da ne vem točno. Takrat mi je pokazal tam 95kil, do konca so ziher še ene dve do tri prišle name.
Jst sem cunje kupila kr v H&M-u, da so ble dost velke, neki sem pa tud tle med malimi oglasi staknila.
Ko je ena spraševala, če je porod kaj težji... Mogoče res, jst sem se kr namatrala, pa tud babca  mi je skoz govorila da sem krof(ek).
Sicer pa je res bol bit vesel in debel, k suh pa zamorjen!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.3.2008 15:29:00   
meta21
Smo pa res svojevrstne rekorderke. Bi mogle že skor seznam delat... No, malo za šalo, malo za res. Prav je, da se znamo malo pohecat na svoj račun.

Birdy kako je šlo pa potem s hujšanjem po porodu?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.3.2008 14:49:20   
Srčekgirll
Jst sm velika 167 cm in sm pred nosečnostjo tehtala 62 kg. Sedaj sem v 35. tednu in sm šla kr oreng gor, zdej jih mam nekje 84 kg. Vsakič, ko se bliža čas preleda, se zredim za 3 - 4 kg, groza. Jem normalno, vse kar sem prej, mogoče kakšen prigrizek več, saj sem na začetku user posted image tudi prenehala kadit. Zdej sm pa fletn buhteljčekuser posted image user posted image user posted image ,hec.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.3.2008 16:19:22   
pufka
Eh,kdo se bi to sekiral!user posted image  Tudi sama sem močnejša in vedno rečem :" ČE KEREMU KAJ NE PAŠE NAJ ME NE GLEDA"user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.3.2008 16:34:46   
meta21
Pufka maš prav (čeprav se mi zdi, da bi večino časa mogla potem jaz stran gledat, ker sem ravno jaz tista, ki mi kar naprej nekj ne pašeuser posted image ).

Všeč mi je, da se je ta tema obdržala, še posebej ker je polna optimizma in user posted image  in user posted image .

En buhteljčkast user posted image  objemček vsem skupaj!

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.3.2008 20:01:20   
neboglasnica
oj, da se pofočkam: pred prvo user posted image sem imela 69,5 kg, nato v treh mesecih po porodu shujšala na 65 kg. user posted image V drugi user posted image sem štartala s 83,5 kg (le kako a ne?) in se ustavila tik pred 100 kg. Sedaj, v tretji user posted image sem štartala z 84,5, sem v 25. tednu in tehtam 95,7 kg. Pa še prazniku, ulala. Saj vem, pretežka sem, ampak se tolažim, da bo. Me je pa strah poroda, saj sem že drugič veliko težje rodila kot prvič. Le kako bo sedaj???
Glede cunj pa: nekaj iz prejšnjih user posted image , nekaj kupila v C&A, v četrtek, npr. sem si kupila 3/4 jeans hlače za 32 €. Zraven bom lahko kombinirala kar bom hotela: od lepih bluzic do majčk...

Punce, me zmoremo vse, a ne?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.3.2008 9:24:15   
lena35
Ojla punce tudi jaz imam preveč kg ,tk da me kr skrbi kaj še bosaj je za mano komaj 10 tednov.Še najmanj me skrbi za cunje ,saj sem šivilja in si sama naredim po zadnji modi tk da mi lepo pristaja kljub mojim kg.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.3.2008 11:32:37   
neboglasnica
Blagor enim, k znate šivat.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.3.2008 17:04:52   
Bambi D
Ojla meta21,

sem kar malce spregledala tole temo, pa čeprav bi imela nanjo kaj za povedati.
Sama sem pred dvema letoma bila nekje tam, kjer ti praviš, da je tvoja zgornja meja, pa sem se zaradi tega začela kar slabo počutit. Bolj v psihičnem kot v fizičnem smislu. Potem sem se pa nekega dne odločila, da je tega konec in si prebrala nekaj nasvetov po forumih glede prehrane (npr. maxximum portal). Naslednji korak je bil plan prehrane in vadbe, ki sem se ga še kar striktno držala - in tako se je začelo. Najprej sem si dnevno beležila obroke hrane, po kakšnih dveh mesecih pa sem se nanj nekako privadila in ob manjših pregrehah in vztrajni aerobni vaji v letu dni in nekaj mesecev prišla na 61,5kg. Težo sem izgubljala sprva kar hitro, potem pa vedno manj, nato pa ugotovila, da se ne zredim niti, če ne pazim več toliko kaj jem. Glavno je bilo, da sem redno gibala in občasno koregirala pregrehe. In tako je ostalo do sedaj, ko pričakujem prvega otročička. Seveda se sedaj precej manj gibljem in tudi kako sladkarijo več pojem, ampak se s tem ne obremenjujem pretirano. Edino kar ne želim je, da s svojimi pregrehami ne bi škodovala pikici, zase namreč vem, da zmorem in lahko shujšam, z vztrajnostjo in dobro voljo.
Zaradi oblek se ne sekiram, če komu pogled name ni všeč, naj se obrne drugam. Modnim smernicam tako ali tako nikoli nisem uspela slediti, saj tudi pri moji najnižji teži (54kg) nikoli nisem imela postave, da bi lahko nase stlačila kako ultra ozko obleko ali hlače. No, tudi če bi jih uspela stlačiti nase, bi verjetno bila bolj podobna klobasici kot sexy ženski user posted image , saj imam kar poudarjene boke. Po mojem je vsaka ženska najlepša takrat, ko se sama dobro počuti, ne glede na vse smernice in zapovedi. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.3.2008 18:48:46   
meta21
Se strinjam! Tudi jaz vem, da sem sposobna shujšat, ampak včasih je pa fajn malo pojamrat, še posebno kakšni sotrpinki, ki ve kako je. Drugače pa pozdravljena še ena septembrska user posted image !
Aja, in svaka čast za voljo, disciplino in dosežen rezultat!

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.3.2008 19:22:24   
aprill
js sm tut pri bajskih, zanosila sem s 109 kg zdaj v 36 tednu jih mam pa 110kg, zredila sem se eno samo kilo, tko da sem v bistvu shujšala!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.3.2008 19:30:48   
meta21
Pridna! In če pomislič, da jih v porodnišnici kakšnih 8 zgubiš... Kul, ne?

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.3.2008 21:03:49   
stunfek
res pridna aprill...pa si se kaj fejst potrudila za to, da si samo eno kilo težja? res me zanima, saj se bom na vse pretege trudila, da se ne bi zredila več kot 6kg...ne bi šla rada čez 100 user posted image .

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.3.2008 22:09:06   
Majuska
Vidim da se nekatere kar precej obremenjujete s kilami ... bom rekla samo to, da je v obdobju nosečnosti bolj važno, da je z otročkom vse v redu, kot pa da se ukvarjamo s kilami. Jaz jih imam tudi krepko preveč, ampak se trenutno nočem ukvarjati s tem. Sem v 22. tednu in sem se do sedaj zredila 3 kile, pač malce popazim koliko pojem in kadar le imam čas pa da je vreme primerno, grem na sprehod.

S kilami se bom ukvarjala, ko bo prišel čas za to user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.3.2008 19:27:37   
aprill
po pravici vam povem da se nič ne pazim, jem karkoli mi paše in kolkor gre v mene! očitno mali vse porabi, po moje ni tolk pomembno kaj pa kolko poješ al se te prime al pa ne! je pa res da veliko popijem, okrog 4litre na dan, to najbrž tut vpliva! vedn sem mislila da se bom hudo zredila ker sem že tko al tko debela ampak se je izkazalo da temu ni tko!! pomembno je da se dobro počutiš in ješ kar ti paše, če se ti dobro počutiš se bo tudi tvoj malček v trebuhu!!user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.3.2008 16:50:56   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Smo pa res svojevrstne rekorderke. Bi mogle že skor seznam delat... No, malo za šalo, malo za res. Prav je, da se znamo malo pohecat na svoj račun.

Birdy kako je šlo pa potem s hujšanjem po porodu?

Hujšanje po porodu je pa tko tkouser posted image
Ma sej ni tok hudo, en teden po porodu sem mela sam še 80kil, trenutno (osem mescev po porod tam ene 69kil. Na začetku je šlo ful hiter dol, zdej pa ne več tok. Bom mogla resno eno dieto usekat,sam ne še takoj, verjetn aprila alpa maja. Sem že probala hujšat, pa sem vidla da še nisem pripravljena. Pa itakše dojim.
Mi je pa kar žal da sem se tok zredila, bi bla lohk že na stari teži pa sem še kr daleč od nje.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.3.2008 22:31:18   
meta21
No ja birdy, glede na to, da is bila že na stotki, je tole super. Za hujšanje je pa tud treba imet nekaj energije, tako da vse ob svojem času (pa nisi več tako zelo daleč od ciljauser posted image ).

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.3.2008 22:39:17   
stunfek
jaz sem se danes na pregledu prvič mogla stehtat....bi se mogla stehtat user posted image  Je rekla sestra: "bova malo na tehtnico stopili?" pa sem rekla: "ne!" sem se doma zjutraj tehtala in vam kar povem. user posted image  potem me je čukasto pogledala in je rekla, če tudi pritisk sama vem al mi ga lahko izmeri pa sem rekla, da lahko, ker pritiska pa res ne vem na pamet...hehehe.

ah, te kile! :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.3.2008 6:21:05   
Katina
jaz sem se danes na pregledu prvič mogla stehtat....bi se mogla stehtat  Je rekla sestra: "bova malo na tehtnico stopili?" pa sem rekla: "ne!" sem se doma zjutraj tehtala in vam kar povem.  potem me je čukasto pogledala in je rekla, če tudi pritisk sama vem al mi ga lahko izmeri pa sem rekla, da lahko, ker pritiska pa res ne vem na pamet...hehehe.

ah, te kile! :)

user posted image user posted image user posted image , veš kaj ob tako luštnem izmikanju tehtnici je pa tud sestra lahko brez moči.
Jaz sem se vo 26t zredila za 7 kg, kljub temu, da sem štartala z veliko preveč in da se mi ni zdelo, da orto pretiravam. Nato so mi odkrili nosečniški diabetes. Dobila sem dieto, merilec za sladkor in lističe za ketone (v urinu). Od takrat stojim na istih kg. Jem 6x na dan, seveda predpisano hrano. Sladkega ali česar kar bi dišalo po sladkem od takrat nisem poskusila in do konca user posted image tudi ne bom. Upam le, da bom tako močna, da me po porodu ne bo zaneslo na stara pota.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.3.2008 6:39:17   
Anonimen
Morda se vam kmalu pridružim, zato bom zaenkrat anonimna user posted image
Me pa zanima tista dieta za sladkorne, ker baje je dobra za vse, ki imajo že na štartu preveč kg.
Bi bila katera tako dobra, da na kratko napiše kaj se je na tej dieti.Najlepša hvala.user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
27.3.2008 7:30:10   
Katina
Anonimen, jaz ti lahko pošljem skenirano knjižico in dieto, ki sem jo dobila v diabetološki ambulanti. Pošlji mi tvoj e-mail na ZS in ti pošljem zgoraj navedeno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.3.2008 7:41:29   
Anonimen
Sem ti poslala mail. Hvala user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
27.3.2008 12:54:42   
Manika
Pozdravljene punce.

Sem se mogla pofočkat, ker sem tudi sama kar precej okrogla. Pri 1. nosečnosti sem štartala s 72 kg in se zredila za 23 kg. Tako da mi je stotka komaj ubežala. Ker smo se zdaj precej trudili dobiti še enega člana, sem pridno jedla 'pomirjevala' v smislu kruha in peciva, tako da sem 2. nosečnost pričela s 112 kg (pohvalna vrednost). Počutim se sicer čisto v redu, sem vitalna in me nič kaj ne matra.
Imam pa eno težavo. Zdaj mi sicer ne paše hrana in sem že na 103 kg. Mislite, da je to kaj narobe? Aja, sem v 19. tednu.
Cunje mi ravno ne delajo težav. Tistih nekaj bom že našla...

Lep dan,
Manika

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
29.3.2008 16:44:21   
meta21
Začela si s 112, po 19 tednih pa si na 103? Po eni starni bi ti čestitala, po drugi si pa ne morem pomagat, da me ne bi malo skrbelo? Kaj pa G pravi?

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 49
2.4.2008 21:45:25   
meta21
Manika? Kje si? Si že kaj vprašala G, če je tole ok, da si shujšala? Sicer me, ki imamo malo zalog, si najbrž to lahko privoščimo, ampak vseeno me zanima. Javi, prav?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?