Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi str... 14.3.2008 8:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Men pa na konc pameti ne pade da po desti zvečer dam prat. Sm na vrhu in bi cel blok to poslušal. Še če se gre kdo tuširat je slišat, kaj šele centrifugo. In isto bi znorela da mi nad spalnico en stroj ruži ponoči. Pr nas peremo čez vikend.
|
|
|
|
RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi str... 14.3.2008 10:30:49
|
|
|
|
Kaliope
|
ja dobro no, kakšne pralne stroje pa te imate? Midva imava že po mojem 10 let star pralni stroj, pa niti mene ne moti pri spanju, čeprav je 2m od spalnice postavljen ... tudi blok je že star, a še nisem slišala pralnega stroja kakšnega soseda ... perema čez vikend, čez teden sicer redko, a če že, vedno po 22. uri. Mislim, da bi se na policiji res nasmejali, če bi jih kakšen sosed poklical, da pralni stroj moti nočni mir ... pa saj ta pravilnik ste mogli na kakšni blokovski seji sprejet, ali ne? Saj si ne more kr nek človek zmisliti in postavljati neka pravila.
|
|
|
|
RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi str... 14.3.2008 10:59:40
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope ja dobro no, kakšne pralne stroje pa te imate? Midva imava že po mojem 10 let star pralni stroj, pa niti mene ne moti pri spanju, čeprav je 2m od spalnice postavljen ... tudi blok je že star, a še nisem slišala pralnega stroja kakšnega soseda ... perema čez vikend, čez teden sicer redko, a če že, vedno po 22. uri. Mislim, da bi se na policiji res nasmejali, če bi jih kakšen sosed poklical, da pralni stroj moti nočni mir ... pa saj ta pravilnik ste mogli na kakšni blokovski seji sprejet, ali ne? Saj si ne more kr nek človek zmisliti in postavljati neka pravila. Naš tudi ni tako star, samo včasih, ko je centrifuga, pa tako začne skakat, da ga podnevi ven slišim, verjetno bi ga tudi zvečer. Je pa res, da mi pa nikoli zvečer ne peremo, pa smo v hiši, saj tudi po mojem ni kakšne razlike pri plačilu, ali je? Da vidim, če se splača.
|
|
|
|
RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi str... 14.3.2008 11:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam nov stroj, ni glasen, sam k je pa centrifuga.....mislm me ne bo noben prepričal da pr njegovmu ni slišat centrifuge.
|
|
|
|
RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi str... 14.3.2008 12:41:16
|
|
|
|
srki
|
Splišni, reci sosesdom, da naj si po 22. uri dajo v ušeca une čepke , pa ne bodo nič slišali.
|
|
|
|
RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi str... 14.3.2008 23:37:10
|
|
|
|
Kaliope
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Jaz imam nov stroj, ni glasen, sam k je pa centrifuga.....mislm me ne bo noben prepričal da pr njegovmu ni slišat centrifuge. ja ok, ampak centrifuga pa traja 10 minut ... pa mogoče nimaš pravilno postavljenega - ni v ravnotežju in je zato tako glasen ... (glede na to, da je nov - ti so že res zelo tihi) sirki - razlika med dnevnim in nočnim tokom je 40 % ... majhne stvari na konc meseca prišparajo kar nekaj denarja ;)
|
|
|
|
RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi str... 14.3.2008 23:48:07
|
|
|
|
Seven*
|
O kriza. Da bi mi še to kdo diktiral kdaj naj perem.... Ja po mojem tudi. Mam drugega dela dovolj kot študirat kdaj bom prala. Tisti, pa ki slišijo centrifuge in jih to moti, jim pa ni pomoči. Najboljš da še kakšnega otroka naredijo, da bodo bolj zmantrani. Takrat spiš ko ubit, lahko 10 centrifug poleg dela. Še dobro da sem v hiši. Najbolje da še seks ponoči prepovedo. Midva sva 10x bolj glasna kot centrifuga.
|
|
RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi str... 15.3.2008 0:25:53
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Najbolje da še seks ponoči prepovedo. Midva sva 10x bolj glasna kot centrifuga. Res dobro, da sta v hiši... Kolikor vem, se naj ne bi pralo po 22. uri, vendar vsi tega pač ne upoštevajo, logično, saj jaz perem tudi po 22. uri, ker je ceneje, vendar s to razliko, da smo v hiši. Je pa res, da eni tega ne slišimo, za druge, ki imajo rahli spanec, pa je to lahko resnično moteče. Tako pač je, če stanuješ v bloku. Nikoli ne moreš vse "zadovoljiti" in obratno.. Splišni, jaz bi jih kljub temu šla vprašat, ne glede na vašo situacijo. Saj nimaš kaj zgubiti. Si mogoče edina, ki pereš ponoči v vašem bloku ali se najde še kakšen "padalec"?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?