|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi str...
14.3.2008 8:59:42   
Anonimen
Men pa na konc pameti ne pade da po desti zvečer dam prat. Sm na vrhu in bi cel blok to poslušal. Še če se gre kdo tuširat je slišat, kaj šele centrifugo. In isto bi znorela da mi nad spalnico en stroj ruži ponoči. Pr nas peremo čez vikend.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
14.3.2008 10:30:49   
Kaliope
ja dobro no, kakšne pralne stroje pa te imate? Midva imava že po mojem 10 let star pralni stroj, pa niti mene ne moti pri spanju, čeprav je 2m od spalnice postavljen ... tudi blok je že star, a še nisem slišala pralnega stroja kakšnega soseda ... perema čez vikend, čez teden sicer redko, a če že, vedno po 22. uri. Mislim, da bi se na policiji res nasmejali, če bi jih kakšen sosed poklical, da pralni stroj moti nočni mir ... pa saj ta pravilnik ste mogli na kakšni blokovski seji sprejet, ali ne? Saj si ne more kr nek človek zmisliti in postavljati neka pravila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.3.2008 10:59:40   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

ja dobro no, kakšne pralne stroje pa te imate? Midva imava že po mojem 10 let star pralni stroj, pa niti mene ne moti pri spanju, čeprav je 2m od spalnice postavljen ... tudi blok je že star, a še nisem slišala pralnega stroja kakšnega soseda ... perema čez vikend, čez teden sicer redko, a če že, vedno po 22. uri. Mislim, da bi se na policiji res nasmejali, če bi jih kakšen sosed poklical, da pralni stroj moti nočni mir ... pa saj ta pravilnik ste mogli na kakšni blokovski seji sprejet, ali ne? Saj si ne more kr nek človek zmisliti in postavljati neka pravila. 

Naš tudi ni tako star, samo včasih, ko je centrifuga, pa tako začne skakat, da ga podnevi ven slišim, verjetno bi ga tudi zvečer. Je pa res, da mi pa nikoli zvečer ne peremo, pa smo v hiši, saj tudi po mojem ni kakšne razlike pri plačilu, ali je? Da vidim, če se splača.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.3.2008 11:02:01   
Anonimen
Jaz imam nov stroj, ni glasen, sam k je pa centrifuga.....mislm me ne bo noben prepričal da pr njegovmu ni slišat centrifuge.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
14.3.2008 12:41:16   
srki
Splišni, reci sosesdom, da naj si po 22. uri dajo v ušeca une čepkeuser posted image , pa ne bodo nič slišali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.3.2008 23:37:10   
Kaliope
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Jaz imam nov stroj, ni glasen, sam k je pa centrifuga.....mislm me ne bo noben prepričal da pr njegovmu ni slišat centrifuge.

ja ok, ampak centrifuga pa traja 10 minut ... pa mogoče nimaš pravilno postavljenega - ni v ravnotežju in je zato tako glasen ... (glede na to, da je nov - ti so že res zelo tihi)

sirki - razlika med dnevnim in nočnim tokom je 40 % ... majhne stvari na konc meseca prišparajo kar nekaj denarja ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.3.2008 23:48:07   
Seven*
O kriza.

Da bi mi še to kdo diktiral kdaj naj perem.... Ja po mojem tudi.

Mam drugega dela  dovolj kot študirat kdaj bom prala.

Tisti, pa ki slišijo centrifuge in jih to moti, jim pa ni pomoči. Najboljš da še kakšnega otroka naredijo, da bodo bolj zmantrani. Takrat spiš ko ubit, lahko 10 centrifug poleg dela. user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro da sem v hiši.

Najbolje da še seks ponoči prepovedo. Midva sva 10x bolj glasna kot centrifuga. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.3.2008 0:25:53   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Najbolje da še seks ponoči prepovedo. Midva sva 10x bolj glasna kot centrifuga. user posted image user posted image user posted image user posted image

Res dobro, da sta v hiši...user posted image

Kolikor vem, se naj ne bi pralo po 22. uri, vendar vsi tega pač ne upoštevajo, logično, saj jaz perem tudi po 22. uri, ker je ceneje, vendar s to razliko, da smo v hiši. Je pa res, da eni tega ne slišimo, za druge, ki imajo rahli spanec, pa je to lahko resnično moteče.

Tako pač je, če stanuješ v bloku. Nikoli ne moreš vse "zadovoljiti" in obratno..

Splišni, jaz bi jih kljub temu šla vprašat, ne glede na vašo situacijo. Saj nimaš kaj zgubiti. Si mogoče edina, ki pereš ponoči v vašem bloku ali se najde še kakšen "padalec"?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.3.2008 6:19:04   
Dashenka
No, v našem bloku (res, da v njem živi le 9 strank) pa ponoči ne peremo.
Se nam zdi nekako samoumevno, da si ljudje želijo ponoči mir. Še posebno zato, ker živimo v zelo mirnem okolišu in je ponoči praktično popolna tišina.

Še raznašalce časopisov smo uspeli "zdresirati", da ne ropotajo s svojimi "prduljami" in jih med raznašanjem pred vhodom ugasnejo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?