Volga -> RE: Kako je že z nočnim mirom in pralnimi stroji? (14.3.2008 7:22:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: srki Splišni, kaj pa če bi sosede vprašala, če jih kaj moti to, pa se nekako dogovorite o tem? Ja, saj to sme imela namen. Samo je spodnja soseda skregana zmano, ker je dec enkat stresel en prtiček čez balkon (saj to ima oprav, se strinjam, da se ne sme stresat), samo on pač ni jaz. Tako da zdaj par let že nobenega od nas ne pogleda, niti Tiborja ne. Pa učiteljica razrednega pouka je ... Una nad mano je pa to obvestilo spisala, tako da njo pa ne vem, če ima sploh smisel kaj vprašat. Pikec, tiste zakone sem tudi jaz našla, tudi podatke o decibelih, ampak to meni nič ne pove, ker nimam pojma o njih. Je pa tako, ja, po moje tudi, da je tu mišljeno za kakšna vzdrževalna dela, ki niso nujne narave. Če bi mislil pranje, bi navedli. Ampak je pa vseeno grozno, če te nekaj moti, en hrup, in zato ne moreš zaspat. Vem, ker v prejšnjem blokuje taspodnja soseda skozi navijala Heleno Blagne tako naglas, kot bi stala pred menoj in pela. Pa skozi en in isti komad. Kot bi ti kapljice na možgane spuščal. Sem mislila, d ase mi bo zmešalo. Koliko noči nisem prespala! Tako da to razumem. In zaenkrat ne perem. Koliko pa pride rzlika v ceni elektrike, če tiste dvakrat med tedno opereš popoldne? Po moje ne tako zelo veliko. jaz bi na tvojem mestu upoštevala in ne prala po 22. uri.
|
|
|
|